ohhannnesss o zaman güneey amerika olur yinee ama Kapon-Kore Olursa Kötüde olmaz hanii
Valla Fener Tv'de 24 saat içinde kıtalararası bir bomba daha bekleniyor. Aziz Başkan'a çok teşekkür ediyoruz bize sadece bekleyin dendi.
Büyük bir ihtimalle Luci gönderilecek(ben doğru bulmuyorum ama bomba transfer gelecekse olabilir) ve diğer yabancı gelecek.
Deivid benim de fm de beğendiğim oynattığım bir oyuncuydu. Dün haber çıkınca şaşırdım, Deivid bizim bildiğimiz Dedivid diye mi? Bence çok yerinde bir transfer. Uzun boyuyla da Hooijdonk tan sonra havadan oynayamama sorununu çözmüş oluruz. Ben duran topları düşünemiyorum. Alex'in işi zor olacak o kadar adam var kimin kafasına gönderecek topu
Kezman, PSV de harikaydı. Chelsea'de bekleneni veremedi. Ama liglerin kalitesi de ortada. Geçen sezon İspanya'da 30 maç yaptığına göre demek ki iyi bir performans sergilemiş ama fazla gol atamamış. Bizim lig Hollanda ligi gibi diye düşünürsek ve uyum sağlarsa eski günlerine dönebilir....
Ben dün Aziz Yıldırım'ı eleştirmeyelim bekleyelim diyordum. Şimdi anladık ki Hedef UEFA'ymış. İnşallah bu kadro ile gidebildiğimiz yere kadar gideriz.
Ya düşündükçe heyecanlanıyorum. 2 yeni transfer arkalarında Alex-Tuncay-Tümer 3 lüsünden 2'si onların arkasında Appiah, Aurelio. Gol yollarında sorunumuz olmaz herhalde artık. 100. yılda ligde 100 gole ulaşırız inşallah....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
sahaya çıkmalarını dört gözle bekliyorum.
uzun zamandır kadıköy'ü bu kadar özlemle beklememiştimOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
çünki uzun zamandır ilk defa bu kadar çok transfer yapıyolar.
de souza kim?
http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=31781
biz bu haberi tartıştık bitirdik. 3. cü yabancı transfer kim olabilir die tartışıyoruz zaten.
o haberi arkadaşlar yaklaşık 12 saat önce burda verdiler zatenOriginally Posted by Del Piero_10
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
beyler bu iki transfer kaça maloldu bonservis fiyatları oyunculara verilen yıllıklar ve oyuncularla kaç yıllık sözleşme yapıldığını bilen varsa söyleyebilir mi
bi de 3. oyuncu belli olduysa onu yazabilir misiniz
sadece kezmanın 4 yıllık sözleşme imzaladığını biliyorum
gelirse super olurOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
biraz fenerbahçe ile ilgili forumları gezdim de baktım genelde yabancının cruzerio'dan edu veya japon alex olacağı tahmin ediliyor...
bi de birisi çok büyük bi kaynaktan öğrenmiş hamit geliyomuş ama bence hikaye...
hamit'in gelme ihtimalini çok az buluorum çok uçuk bi rakam önermeliler getirmek için çünkü adam aldıı paranın azçok üstünde bi fiyata türkiyeye gelmeyi tercih etmez...öle bi teklif edeceksin ki ağzı uçuklasın.....çünkü adam orda doğmuş büyümüş,kardeşiyle de aynı takımda rahatını bozmaz bence
Japon Alex gelmez arkadaşlar. Bomba transfer değil. Spiker, bomba transfer dedi. Japon Alex kendi liginde oynayan, kötü bir futbolcu. İyi olsa, şu ana kadar bir takım onu alırdı Avrupa'dan. En büyük transfer hatası olur Japon Alex ve çok üzülürüm...
Brezilyalı bir adam gelsin. Edu Dracena olabilir. Ama daha bomba da olabilir. Kesin defans adamı olacak, ama kim?
Deivid de Souza tam bir golcü. Belki kafanızda soru işaretleri var ama Alex-Deivid-Kezman üçlüsü sayesinde gol sorunu yaşamayacağız. Deivid ile Alex kardeş gibilermiş Cruzeiro'da. Harika asistler yapar artık Alex. Deivid kafa hakimiyetiyle ünlü. Nobre'den 5 kat daha iyidir. Nobre'nin Brezilya liginde kaç golü var? Deivid'in oynamadığı takım kalmamış Brezilya'daSantos, Cruzeiro, Corinthians... Baya gol atıyor.
Kezman da Deivid de 1979 doğumlu, 27 yaşında. Yaşları çok uygun bence. Genç oyuncular. Kezman'ı nasıl aldılar, hayret ediyorum. Adam Chelsea forması bile giymiş. Bonservisi muhtemelen Kezman'ın 8-9 milyon euro civarında.
Kezman-Deivid ikilisi gol rekoru kırar. 100 golü geçeriz.
Üçüncü bombayı bekliyoruz.
Hamit neden gelsinki yaa adama ne kadar verirsen ver trde oynama şansı az Avrupa onlar için ideal hem zate şu an Avrupa da çok iilerOriginally Posted by aykut_gencfb
hamit gelmez bence adam schalke de kardeşiyle birlikte oynuo...zaten bunlar gs'li olduklarını ve türkiye de sadece gs de oynayacaklarını da açıklamışlardı...
cok önemli bir sey söylicem bence bunu dikkate alın
evet mateja kezman cok iyi bir futbolcu ama maclarda cok sinirli bir futbolcu oluyor rakipe türkümeler,rakipe dirsek atma gibi davranısları var
sizin için bir bilgi olsun dedim
Originally Posted by anakonda52
keşke alacağımız defansta öle bişe olsa sert türkiyede zaten yemes kırmızı wermek...yıldırıcı olmalı defans dediğin bizimkiler gibi adama 40 metre eskortluk yapmamalı
dogru kezman ne kadar sinirli olsa bizim türk hakemleri kırmızı cıkarmaya korkuyor zaten
arkadaş sana iyi cevap vermiş . zaten anelka oynamıyordu ki fener için sadece kulübe para girdi forvetişmiz gitti diye görmüyoruz ama yenisi gelsin ...Originally Posted by bUradAyız_uA
valla hakemlerimiz bu sene hiç de korkmuyorlar çatır çatır çıkarıyorlar kartları
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
İŞTE SORUN BU SİZ ONU TAKIMIN ELEMANI OLARAK GÖRMEDİNİZ HİÇBİR ZAMAN!Originally Posted by bortecine
dogru ama sükrü saracolgu stadı fark ediyor cokkkkkkkk
hiçbir zaman değil son aylarda .Originally Posted by bUradAyız_uA
arkadaşlar kezman ve deivid hayırlı olsun ama anlamadığım şey tuncay veya tümer yedek mi kalacak???
lugano aynen itediğiniz gibi bir adam.lakabı da katil.bence stoper değil sol bek alsınlar.luciano gitse sorin gelse mükemmel bir takım olurduk.Ve tabi ki bu kadroyla uefa'da çeyrek-yarı final hatta final rüya olmazdı bize.
ya ben bu 3.cü transferin yapılacağına pek inanmiyorum kimse transfer yapılcak demedi kezman ve deivid in dışında siz eminmisiniz3.cü transfer yapılcağına????
luci gönderilcek mi???Originally Posted by eGowiCh
ya çok kötü olcak ikiside çok formdaOriginally Posted by crespo009
fener tvden açıklandı dün gece izledim 3. transfer yapılacak 24saat bekleyin kıtalar arasından olacak bu transfer dendi