Sayfa 68 / 80 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ohhannnesss o zaman güneey amerika olur yinee ama Kapon-Kore Olursa Kötüde olmaz hanii

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Valla Fener Tv'de 24 saat içinde kıtalararası bir bomba daha bekleniyor. Aziz Başkan'a çok teşekkür ediyoruz bize sadece bekleyin dendi.

Büyük bir ihtimalle Luci gönderilecek(ben doğru bulmuyorum ama bomba transfer gelecekse olabilir) ve diğer yabancı gelecek.

Deivid benim de fm de beğendiğim oynattığım bir oyuncuydu. Dün haber çıkınca şaşırdım, Deivid bizim bildiğimiz Dedivid diye mi? Bence çok yerinde bir transfer. Uzun boyuyla da Hooijdonk tan sonra havadan oynayamama sorununu çözmüş oluruz. Ben duran topları düşünemiyorum. Alex'in işi zor olacak o kadar adam var kimin kafasına gönderecek topu

Kezman, PSV de harikaydı. Chelsea'de bekleneni veremedi. Ama liglerin kalitesi de ortada. Geçen sezon İspanya'da 30 maç yaptığına göre demek ki iyi bir performans sergilemiş ama fazla gol atamamış. Bizim lig Hollanda ligi gibi diye düşünürsek ve uyum sağlarsa eski günlerine dönebilir....

Ben dün Aziz Yıldırım'ı eleştirmeyelim bekleyelim diyordum. Şimdi anladık ki Hedef UEFA'ymış. İnşallah bu kadro ile gidebildiğimiz yere kadar gideriz.

Ya düşündükçe heyecanlanıyorum. 2 yeni transfer arkalarında Alex-Tuncay-Tümer 3 lüsünden 2'si onların arkasında Appiah, Aurelio. Gol yollarında sorunumuz olmaz herhalde artık. 100. yılda ligde 100 gole ulaşırız inşallah....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

sahaya çıkmalarını dört gözle bekliyorum.

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    sahaya çıkmalarını dört gözle bekliyorum.
    uzun zamandır kadıköy'ü bu kadar özlemle beklememiştim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

çünki uzun zamandır ilk defa bu kadar çok transfer yapıyolar.

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

biz bu haberi tartıştık bitirdik. 3. cü yabancı transfer kim olabilir die tartışıyoruz zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

beyler bu iki transfer kaça maloldu bonservis fiyatları oyunculara verilen yıllıklar ve oyuncularla kaç yıllık sözleşme yapıldığını bilen varsa söyleyebilir mi
    bi de 3. oyuncu belli olduysa onu yazabilir misiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

sadece kezmanın 4 yıllık sözleşme imzaladığını biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    park ji sung geliyomuş şimdi koreden. yada matsuma mıdı neydi japonların kaptanı
    gelirse super olur

biraz fenerbahçe ile ilgili forumları gezdim de baktım genelde yabancının cruzerio'dan edu veya japon alex olacağı tahmin ediliyor...
    bi de birisi çok büyük bi kaynaktan öğrenmiş hamit geliyomuş ama bence hikaye...

hamit'in gelme ihtimalini çok az buluorum çok uçuk bi rakam önermeliler getirmek için çünkü adam aldıı paranın azçok üstünde bi fiyata türkiyeye gelmeyi tercih etmez...öle bi teklif edeceksin ki ağzı uçuklasın.....çünkü adam orda doğmuş büyümüş,kardeşiyle de aynı takımda rahatını bozmaz bence

Japon Alex gelmez arkadaşlar. Bomba transfer değil. Spiker, bomba transfer dedi. Japon Alex kendi liginde oynayan, kötü bir futbolcu. İyi olsa, şu ana kadar bir takım onu alırdı Avrupa'dan. En büyük transfer hatası olur Japon Alex ve çok üzülürüm...

Brezilyalı bir adam gelsin. Edu Dracena olabilir. Ama daha bomba da olabilir. Kesin defans adamı olacak, ama kim?

Deivid de Souza tam bir golcü. Belki kafanızda soru işaretleri var ama Alex-Deivid-Kezman üçlüsü sayesinde gol sorunu yaşamayacağız. Deivid ile Alex kardeş gibilermiş Cruzeiro'da. Harika asistler yapar artık Alex. Deivid kafa hakimiyetiyle ünlü. Nobre'den 5 kat daha iyidir. Nobre'nin Brezilya liginde kaç golü var? Deivid'in oynamadığı takım kalmamış Brezilya'da Santos, Cruzeiro, Corinthians... Baya gol atıyor.

Kezman da Deivid de 1979 doğumlu, 27 yaşında. Yaşları çok uygun bence. Genç oyuncular. Kezman'ı nasıl aldılar, hayret ediyorum. Adam Chelsea forması bile giymiş. Bonservisi muhtemelen Kezman'ın 8-9 milyon euro civarında.

Kezman-Deivid ikilisi gol rekoru kırar. 100 golü geçeriz.

Üçüncü bombayı bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by aykut_gencfb
    hamit'in gelme ihtimalini çok az buluorum çok uçuk bi rakam önermeliler getirmek için çünkü adam aldıı paranın azçok üstünde bi fiyata türkiyeye gelmeyi tercih etmez...öle bi teklif edeceksin ki ağzı uçuklasın.....çünkü adam orda doğmuş büyümüş,kardeşiyle de aynı takımda rahatını bozmaz bence
    Hamit neden gelsinki yaa adama ne kadar verirsen ver trde oynama şansı az Avrupa onlar için ideal hem zate şu an Avrupa da çok iiler

hamit gelmez bence adam schalke de kardeşiyle birlikte oynuo...zaten bunlar gs'li olduklarını ve türkiye de sadece gs de oynayacaklarını da açıklamışlardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cok önemli bir sey söylicem bence bunu dikkate alın
    evet mateja kezman cok iyi bir futbolcu ama maclarda cok sinirli bir futbolcu oluyor rakipe türkümeler,rakipe dirsek atma gibi davranısları var
    sizin için bir bilgi olsun dedim

Quote Originally Posted by anakonda52
    cok önemli bir sey söylicem bence bunu dikkate alın
    evet mateja kezman cok iyi bir futbolcu ama maclarda cok sinirli bir futbolcu oluyor rakipe türkümeler,rakipe dirsek atma gibi davranısları var
    sizin için bir bilgi olsun dedim

keşke alacağımız defansta öle bişe olsa sert türkiyede zaten yemes kırmızı wermek...yıldırıcı olmalı defans dediğin bizimkiler gibi adama 40 metre eskortluk yapmamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

dogru kezman ne kadar sinirli olsa bizim türk hakemleri kırmızı cıkarmaya korkuyor zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Millet fenere forvet lazım diyor fener elindekileri de teker teker gönderiyor anlamadım ne iştir!
    arkadaş sana iyi cevap vermiş . zaten anelka oynamıyordu ki fener için sadece kulübe para girdi forvetişmiz gitti diye görmüyoruz ama yenisi gelsin ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bortecine
    arkadaş sana iyi cevap vermiş . zaten anelka oynamıyordu ki fener için sadece kulübe para girdi forvetişmiz gitti diye görmüyoruz ama yenisi gelsin ...
    İŞTE SORUN BU SİZ ONU TAKIMIN ELEMANI OLARAK GÖRMEDİNİZ HİÇBİR ZAMAN!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

dogru ama sükrü saracolgu stadı fark ediyor cokkkkkkkk

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    İŞTE SORUN BU SİZ ONU TAKIMIN ELEMANI OLARAK GÖRMEDİNİZ HİÇBİR ZAMAN!
    hiçbir zaman değil son aylarda .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar kezman ve deivid hayırlı olsun ama anlamadığım şey tuncay veya tümer yedek mi kalacak???

lugano aynen itediğiniz gibi bir adam.lakabı da katil.bence stoper değil sol bek alsınlar.luciano gitse sorin gelse mükemmel bir takım olurduk.Ve tabi ki bu kadroyla uefa'da çeyrek-yarı final hatta final rüya olmazdı bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eee artık tümer veya tuncay yedeğe gidecek Semih yine kulubeye

ya ben bu 3.cü transferin yapılacağına pek inanmiyorum kimse transfer yapılcak demedi kezman ve deivid in dışında siz eminmisiniz3.cü transfer yapılcağına????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Üçüncü bombayı bekliyoruz.
    luci gönderilcek mi???

Quote Originally Posted by crespo009
    Eee artık tümer veya tuncay yedeğe gidecek Semih yine kulubeye
    ya çok kötü olcak ikiside çok formda

fener tvden açıklandı dün gece izledim 3. transfer yapılacak 24saat bekleyin kıtalar arasından olacak bu transfer dendi

Sayfa 68 / 80 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon

Mesaj Yetkileri