ya hepsi yalan hürmet kardes öyle demişlewr ama yalan oyuncu alıcakalr
ya hepsi yalan hürmet kardes öyle demişlewr ama yalan oyuncu alıcakalr
Önümüzde 1 gün kaldı. Bu günlerde haber gelecektir.. Kim gelir kim gelmez bilemem ama bu kadar suskun olan bir yönetim elbet birini getirir.. Galatasaray yönetimi genç ve gelecek vaad eden futbolcuları çok iyi gözlüyor. Umarım yine bu tarz gelecek vaad eden bir futbolcu alırlar.. Bu saatten sonra yaşlı futbolcu bizim işimize yaramaz..
vogel çok genç![]()
aynen ama hürmet kardes keske o gelse
suanda vogel ve custodio ikisi süperrrrrr onlar gelse iyi olur
bence yönetimede biraz agır eleştiri yapıyoruz para yok adamların yapcak bir seyi yok çünkü fazla borc yapmak istemiyorlar
o zaman en baştan beri adam alcaz demeselerdi...
son iki gun... GS bir on libero almazsa sorunlar devam eder gibi.
Hatta Gerets bile gidebilir bu durumda.
zaten gerets i sevindirmek iiçin bir ön libero kesin gelecek
bize bu borcları yapan faruk süren özhan canaydın ne yapsın
Volkan gitti Ergün sırada
G.Saray'da yaprak dökümü... Volkan, Ankaraspor ile anlaştı. Ergün de ayrılmayı düşünüyor
Galatasaray ile Volkan Arslan'ın yolları ayrıldı. 2002-03 sezonunun ikinci yarısında Kocaeli'den transfer edilen tecrübeli oyuncunun, karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi fesh edildi. 69 kez sarı-kırmızılı formayı giyen ve 7 gol atan Volkan, bugün Ankara'ya imza atacak. Bu arada 12 yıldır Galatasaray'da oynayan Ergün'ün de forma bulamaması nedeniyle ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. A.Gücü ve G.Birliği'nin Ergün'ün peşinde olduğu öğrenildi.
---
Müjde yakın
Sarı-kırmızılı ekip, Vogel'le her konuda anlaşırken, Milan'ın kesin yanıtını beklemeye başladı. Portekiz basını ise "Custodio G.Saray'da" diye yazdı
G.Saray'da ön libero açığı kendisini fazlasıyla hissettirirken, transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala sarı-kırmızılılar çalışmalarına hız verdi. Gerets'in ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan Vogel'le İtalya'da yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanırken, şimdi Milan'ın vereceği yanıt bekleniyor.
YOKSA CUSTODİO MU!
Milan'ın Oliveira'ya karşılık olarak Vogel'i Real Betis'e vermek istediği, transferin iki kulüp arasındaki görüşmelere bağlı olduğu ifade edildi. Bu arada Portekiz'in saygın gazetelerinden Ojogo, Galatasaray'ın S. Lizbon'un kaptanı Custodio ile anlaştığını iddia etti. Cimbom'un Lizbon'a 6 milyon euro ödeyeceği duyuruldu.
---
Gravesen Celtic'te
Teknik direktör Erik Gerets'in Galatasaray'a önerdiği isimler arasında yer alan Gravesen, Celtic'le anlaştı. İngiliz takımlarında oynamak istediğini açıklayan Danimarkalı oyuncunun, İskoçların cazip teklifini geri çeviremediği bildirildi.
Kalemi olan yazıyor..
Ricardo Oliveira’yı İtalyan Kulübü AC Milan’a satan Real Betis, bu transfer karşılığında AC Milan’dan İsviçreli Vogel’i transfer etmişti. Real Betis Vogel ile bir kaç gün içinde sözleşme imzalayacağını duyurdu.
vogelk gitti gecmiş olsun real betisde saglık kontrölünden gecti inanmayanlar resmi sitesine girsin
yav anlamadım şimdi volkan denizliyemi gitti yoksa ANKARA yamı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
volkan ankaraya gitti
Serge Die geldi geliyor
Erciyes'e Yalçın'ı verdik, onlar da Die'yi kadro dışı bırakmışlar. Geçen seneki performansı ile en az 2 Saidou eder.. Bizim çapsız yönetimin şu an alabileceği tek adamdır..
bu habere sakın sasırmayın
allah akıl fikir versin derim bu adam gelirse
yok yok bu adam çok pahalı gelir bize.. daha böyle ucuz adam yokmuydu?
İkinci ligte nispeten ucuz oyuncular var.O da olmadı bizim mahallede bi arkadaş var süper libero o gelsin![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
son iki gün vah bize vahlar yine bize
Madem yerine adam alamayacaksınız ne diye saidou yu yolluyorsunuz. Yönetim sanki gerets i zor durumda bırakmak için elinden geleni yapıyor
http://www.internethaber.com/news_de..._id=1157552162
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu sene taraftar ve yönetim olarak başarılı beklememeliyiz.. Geçen sene yaptığımız o desteklememe işini bir kenara bırakıp başarı olmasa bile, yenilsekte, berabere kalsakta bari takımı destekleyelim.. Bu takım yönetimin değil bizimdir..
en azından die iyidir beyler
bilmeyenler saidou biz yollamadık kendisi kontratı bittigi için gizli yine gidip nantes ile anlastı biz yollamadıkkkOriginally Posted by CaPTaiN10
abi giden var ama gelen yok.beceriksiz bi yönetimimiz var
Junichi İnamoto geliomuş galiba son dk transferi anca bu kadar olur zaten ...
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=14562
Mr.T-shirt gelir ancak bize.![]()
inamoto hayırlı olsun star tv de alt yazı gecti cimbomla anlasmıs bu sefer kesinnnn inamoto geliyormus
Hocam adam muamma ya o kadar isim geçtikten sora pes diorum bari afrikadan bi adam gelseydi..
kesin mı geldı mı şimdi??
afrikası -avusturalya sı yok hacı bu işin onemlı olan kımsenın tanımnası dııl.bızim onu futboluyla tanımamız...
GS bu kesin bişey diyemessin![]()
Afrikalı futbolcular genelde savaçı oluo güçlü fizikleriyle bana göre en ideal ön liberö tipidir .. Bkz Appiah ...
Eğer gerçekse süper transfer olur.. Kendisi hem iyi futbolcudur.. Hemde uzakdoğu pazarı vardır.. Doğru bir strateji ile uzakdoğu pazarına forma satışı yapabiliriz..
hatta tribüne jabon seyirci cekeriz yanlz bu trnsfer kesin gibi
bu arada inamoto gelelim en azından kendisi iyi futbolcu o kadar kötü biri degil
kıvrak teknigi ve cok sert frikigi var
Abi umarım faydalı olur Galatasaray için... Hangi taraftar gidipte İnamoto forması alır ben yeni forma alıcam İnamoto yerine Ü. Karan yazdırıım daha ii.. Japon pazarından daha önemlisi performansı umarım beni yanıltır biraz ön yargılı yaklaştım galiba![]()
Nasıl oyuncu bilmem ama japonlar çok sever böyle şeyleri acayip forma satarız![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.