Krasiç in röportajını izledim fbtv deki.İngilizce konuşamıyor yada tercih etmiyor ama havaalanında ingilizce sorulara cevap veremedi.Tek bildiği dil Sırpça ise uyum konusunda sıkıntı yaşamaz inşallah.
Krasiç in röportajını izledim fbtv deki.İngilizce konuşamıyor yada tercih etmiyor ama havaalanında ingilizce sorulara cevap veremedi.Tek bildiği dil Sırpça ise uyum konusunda sıkıntı yaşamaz inşallah.
dil konusunda yeniliğe açık değil galiba.
(/s)
Havaalanında italyanca konuşmadı mı ? ben mi yanlış anladım.
belki türkiye ligine gelebilecek en iyi 5 kanat oyuncusundan biri ancak neden alındı ?
krasic gibi bir kanat oyuncusu ile oynayabilmek için sisteminizin 4-4-2 veya 4-3-3 tarzı olması gerekir diye düşünüyorum.kaldı ki şuanki sistemde topuz sağda oynadığı zamanlarda genelde mücadeleci gücüyle ön plana çıkıyordu sağ kanattan gelişen hücumların gökhan gönül'den geldiğini görüyorduk.şimdi sol kanattaki ilk isim stoch gözüküyor.mücadeleci olmadığını hepimiz biliyoruz.belki krasic stoch kadar gönderilen dia'dan daha mücadeleci olabilir.ancak krasic alınacaktı madem,kuyt neden geldi ?
ayrıca bu adamlar yabancı.yani kuyt yerine atıyorum umut bulut gelseydi sonra krasic gelseydi kimse demezdi krasic neden geldi.umut bulut'u örnek verdim çünkü kuyt'a tarzı en yakın yerli oyunculardan biri.ya da kuyt gelseydi sercan sararer'i falan alsaydık kimse demezdi kuyt neden geldi.
şuan kadroda daha doğrusu ileri uç ve kanatlarda acayip bir şişkinlik var.solda stoch,caner,özgür çek.sağda krasic,kuyt,topuz.ileride sow,bienvenü,semih ve kuyt'ı da buraya yazabiliriz diye düşünüyorum.
ortasahada ise şuan emrenin muadili bir oyuncu yok.cristian geçen sene bize hücum yönü gelişmiş gibi gözükse de aslında emre kadar rahat top alıp dağıtabilen bir oyuncu değil.krasic çok gereksiz oldu bence.ha yine 10 asist yapar 5-6 gol atarsa taraftarın sevgilisi olur ancak olan yine Türk gençlerine,topuzlara semihlere canerlere olacak.
saygılar.
Semih Batuhan takası gündemdeymiş kaynak amk
Semih'i hiç sevmem , Batuhan'dan nefret ederim , Allah korusun
batuhan o formayı giymesin.
Batuhan ve İstanbul ... Neler yapar acaba ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Batuhan neler yapar bilmem de Semih gidecekse hemen gelsin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yobo,13.00'te İstanbul'a geliyormuş.
havaalanında kısa bir açıklama yapan Yobo; "Fenerbahçe'yi, İstanbul'u çok özledim, son 2 sezondur kulübü, ortamı biliyorum. Burada çok mutluyum, görüşmeler biraz uzun sürdü ama her zaman geleceğimi umuyordum. Birazdan kulübe gideceğiz ve son görüşmeleri yapacağız" dedi.
Kiralık oynamanın her zaman dezavantajları olduğunu belirten Yobo, "Kiralık olunca kendinizi yüzde yüz oraya ait hissedemiyorsunuz. Ailen ile plan yapamıyorsun. Şimdi farklı bir kontrat olacak. Çok daha mutlu, motive bir şekilde kariyerimi sürdüreceğim" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe taraftarlarıyla çok iyi anıları olduğunu da belirten tecrübeli futbolcu, "Taraftarlarla yine mutlu bir şekilde birlikteliğimize devam etmek istiyorum" diye konuştu.
SPORX
Hadi alınsın artık şu orta saha demek istiyorum ama alınıp alınmayacagı bile kesin degil.
simdi ikisi yan yana oynucak hey gidi gunler hey
http://www.ligtv.com.tr/haber/kor-dovusu-2
yabo dayı![]()
3 yıl daha bizimle
http://www.youtube.com/watch?v=m4H3q...feature=fvwrel
iyi iyi iki stoperimiz de agresif odun gibi duran adamları zaten sevmiyoru kavga çıkaran oyuncu iyidir![]()
AÇIKLAMA
Son günlerde basında; futbol takımımızın başarılı oyuncularından Moussa Sow’un takımımızdan gönderileceğine dair bir takım haberler yer almıştır.
Bu haberler doğru değildir; Moussa Sow, Fenerbahçemizdeki görevine devam etmektedir.
Ayrıca haberlerde yer alan kulübümüzün bir santrafor arayışı içerisinde olduğu iddiaları da kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
FENERBAHÇE FUTBOL AŞ
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=30183
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yobo hayırlı olsun...Stoper çok oldu bakalım kimler oynayacak Yobo-Egemen tahminim...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
krasic'le topal'ın yerlerl abartı kaçmış![]()
Krasic alındığına göre Alex'siz kardolar yazabiliriz. Sıra geldi ortasahaya. Moussa Sissoko tam biçilmiş kafta olur bizim için.
bence artık mehmet topuz'un kendini gösterme zamanı geldi. görünmez kahraman (!) kisvesinden çıkıp gerçek kahraman rolüne soyunmalı. orta sahaya transfer geleceği yok. mehmet topuz'da emre'nin boşluğunu doldurma potansiyeli görüyorum ben. kayseri'deki oyunu geliyor aklıma. topuz'u denememiz lazım.
[YOUTUBE="87TnHo8AWQI"]...[/YOUTUBE]
Ata yıllar önceden görmüş bu durumu![]()
mehmet topuzun teknigi cok zayif, emrenin pozisyonunda oynamasi cok zor. pas tercihleri cok kotu ve cogunlukla isabetsiz. fazla dribling yapan bir oyuncu olarak gobekte tehlikeli, sadece caliskanlikla o bolgede duramaz. mutlaka ortasaha transferi olmali, yerli oyuncular arasindan da bir isim bulmaliyiz. yabanci alinacaktir zaten ama bir tane yerli iyi bir ortasaha almaliyiz. Ozer kendini bulsa ona da gerek kalmayacak.
ileriye topu taşıyabildikten ve sahayı doğru parselleyebildikten sonra pas hataları azalacaktır. mehmet topuz yılda 10 gol atan bir oyuncuydu kayseri'de. çift yönlü katkıyı sağlayabilir topuz. çok güvenmesem de denenmesinden yanayım.