Ertem sener ; necati ateş galatasaray'da !resmi açıklama yapılacak hayırlı olsun
Ertem sener ; necati ateş galatasaray'da !resmi açıklama yapılacak hayırlı olsun
Evet Hleb'e tırt demedim, yanlıs anlamıssınTransferin son günü ve Kazım'da gidince sağ kanatta oynayacak adam kalmadı. Bir yıldız oyuncu gelmeli ki takım şaha kalksın. Kazım ayarında bir oyuncu gelirse anlamı olmaz. Hleb ayarında yıldız bir oyuncu gelmeli..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Necatiyi neden istiyorsunuz anlamıyorum ahı gitmiş vahı kalmış Antalyada bile kötü performans sergiliyor hiçbir faydası olmaz Necatinin Galatasaraya.
Oh be Kazım'dan kurtulduk.Darısı diğerlerinin başına.Kazım'ın kanatta zaten bir etkinliği yoktu.Taraftar ıslıklıyordu Kazım'ı.Kendisi içinde hayırlı oldu.
Kazim Atinada
![]()
O saç nedir arkadaş ya. Bööö...![]()
900 bin Euro'yu biz mi verdik acaba?
Forvet için Borges ismi geçiyor bakalım ne olacak.
Geçen Galatasaray'ın maçının özetini seyrederken Kazım girdi ekrana bir anda,saçlarını boyattığını anımsayamadım bir an,kafasında sargı var sandım.![]()
So what?
Saike
Senenin başında da söylemiştim hala söylüyorum iyi yaratıcı oyuncularımız yok iyi kanatlarımız yok.O bölgeye adam almamız lazımdı transfer dönemi bitmek üzere maalesef.Gerçi dediğim eksikliği F.Terim 4-4-2'ye geçerek çözdü bu sefer de Baros sakatlandı, şimdi de forvet lazımdı onu da almadık
Neyse sonumuz hayırlı olsun, bu kadroyla açıkcası lider olacamızı düşünmüyordum ama ilk yarıyı lider kapattık.İkinci yarıda neler yaparız bilmiyorum işler iyi gider umarım...
Necati Ateş resmen Galatasaray'da (Lig tv)
Resmi sitede yazmıyor Necati transferi.
Kazım'ı bildi Lig TV Necati'yi de bilir![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Neye göre resmen diyor bunlar anlamıyorum. 2 sitede de yok bi haber.
Neyse Aydın'dan kurtulmuş olduk.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kazım'ın satın alma opsiyonu 2mn Euro imiş sanırım.
Necati için 250.000 Euro + Aydın Yılmaz verildi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1.5 m euro KAP bildiriminde
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=183972
Fifa sitesine bile haber oldu Kazım![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Burda ne diyor acaba
Oussama Assaidi lijkt bij SC Heerenveen te blijven. Hij ziet het niet zitten om voor vanavond naar Galatasaray te verkassen.
Galatasaray'a gelmeyecek diyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Necati + bir kanat oyuncusu gelsin yeter bizim için.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2 saat sonra kapanmıyor mu transfer dönemi ? sanmıyorum ben başka transfer olacağını...
naptin kaan daha 15-20 saat var![]()
Galatasarayla adı anılan Oussama Assaidi şuanda Heerenvenin deplasmanda oynadığı Vitesse maçında 18 kişilik kadroda yok.
Gökmen Özdemir : "GS'ın şuan Fransa'dan genç bir oyuncuyla görüşüldüğü konuşuluyor"
Gökmen Özdemir : "Sıkıntı zaten FT ile BT arasında değil, sıkıntı Ü.Aysal'ın BT'yi dinlemesinde."
Gökmen Özdemir'i ben son zamanlar anlayamıyorum. İlgi çekme peşinde gibi. Kazım da herhalde Galatasaray'da olduğu kadar hiçbir kulüpte huzurlu olamaz artık. Adama resmen kucak açtık. Melo'yla Muslera'yla kanka oldu ötesi mi varKendisi bilir. Yolu açık olsun.
Yapıp yapacağımız en azından 1 açık almaktı. Yazık olacak.
Hoarau geleceğine , Mehmet Batdal oynasın daha mantıklı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Batdal döndü mü
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.