Sayfa 686 / 896 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
20,551 ile 20,580 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman değil Daum yapsa Zico yapsa denmedik şey kalmazdı ama Aykut Hoca bir başka değil mi her sorunlu oyuncuyu yollayacaksa işimiz var. Tamam yolluyorsan da alternatifini bul o zaman. Senin kişisel egoların yüzünden biz kahır çekmek zorunda değiliz.

Sergio Ramos'ta futbol tabiriyle pislik bir oyuncu, Balotelli'de daha niceleri de...kim takımdan yolluyor?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen sene Emre varken Fenerbahçe'nin en zayıf bölgesi orta sahasıydı, Emre'nin oluşuna rağmen. Şimdi Emre yok, yerine gelmiş gibi olan isimse Mehmet Topal, oyun tarzı olarak ciddi bir fark var. Geçen sezon da zaman zaman ortasaha transferi istiyordu taraftar, şimdi Emre gitti ama yapılırsa bir transfer yapılacak. Yapılma durumu Şampiyonlar Liginde devama edilmesine bağlı sanıyorum. Diyelim ki Fenerbahçe elendi, mevcut orta saha alternatifleri lig için de yetecek gibi durmuyor bence.

Emre gittiğinde onun adını taraftarın ağzına aldırmayacak, yokluğunu aratmayacak bir isim alınsa ve Avrupa durumuna göre ekstra bir takviye daha yapılsa Fenerbahçe adına daha doğru olacaktı sanki. Maliyet bazında Galatasaray sanıyorum en çok para harcayan kulüp oldu bu sezon ama Fenerbahçe de az harcamış değil, bana Fenerbahçe transferi kapatmış gibi geliyor.

Twitter'da Krasic'i ilk söyleyen isim olan Aykut Yıldırım benim bildiğim orta saha transferi yok, olsa kim kesilecek Alex mi, geçen sezonun yıldızı Cristian mı yoksa yeni transfer Mehmet Topal mı yazdı. Yine bir başka muhabir sadece haber yapan bir isim Fırat Gunayer de Mehmet Topuz göbekte değerlendirilecek diyor. Transfer olursa süpriz olur sanıyorum sözleşme uzatmasına rağmen hala tek hedef Tino Costa. Gelse ilaç olur ama zor gibi.

Orta sahaların önemi malum, savunma ile hücum harika olsa bile birbirini bağlayan elemanlar olmadıkça sahadaki futbol izleyenlere hoş gelmiyor. Geçen sezon şampiyonluğumuzda Melo - Selçuk ortada, 2000'deki kadronun orta sahası aynı şekilde, Fenerbahçe'nin Aurelio - Appiah'lı müthiş dönemi, Ernst'in Beşiktaş'a katkısı gibi bir çok örnek varken, ülkeyi Şampiyonlar Liginde temsil edecek iki takımın en zayıf karnı orta saha, yöneticisinden teknik adamına transferde öncelik belirlemeyi, sistemli çalışmayı bilmiyoruz ne yazık ki.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Arkadaş Aykut Hoca'nın en büyük hatası alternatifini bulmadan Emre'yi yollamasıydı. Emre gibi yerli değil yabancı bir oyuncu bile bulacağımıza inanmıyorum. Kafamızı daha çok taşlara vuracağız. Arkadaş gönderiyon istemiyon bali yanına adam al. Adamda almıyorsun peki neden gönderiyorsun. Çıkıp sen mi oynuyacan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yalan haber. nereye geliyor sneijder?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Barış Oruç gerçekten böyle birşey söylemiş mi acaba ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İftar için geliyordur herhalde taraftarı kandırıyorlar böyle yalan haberlerle sonra takım daha alt bir transfer yapınca e hani snejder falan gelecekti bunu mu getirdiniz falan diyorlar
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama bu "herhangi bir pürüz çıkmaz ise" lafı duyumcuların banko lafı oldu artık. Baktılar salladıkları tutmuyor pürüz çıktı diyip sıyrılıyolar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

insan inanmıyor ama ya gelirse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aradığımız adam değil .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Usta zaten pürüz çıkmayınca transfer oluyor. Herhangi bir pürüz çıkmazsa Messi Fenerbahçe'de dese ne farkedecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder'i daha geçen yalanlamadık mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Evet yalanlandı Wesley inanmayın

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

baris oruc daha öncede bilmemkim kesin bitti geliyor felan demisti galiba sonra o isim gelmemisti bence lafina güvenilecek birisi degil o degil de bu aksam vaslui ye elenirsek neler olacak acaba eleneceksek zaten avrupa kupalarina hic katilmayalim rezilliktir..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Barış Oruç daha öncede Sneijder transferini yazmıştı,klüpten yalanlama gelince Krasiç'i de yalanlamıştık ama geldi dedi.Ve dün gece tekrar yukardaki tweeti attı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Roberto Carlos'ta yalanlanmıstı. Bence kuluplere de güven olmuyor bu işlerde.
    Last edited by attirson : 08.Ağustos.2012 at 13:44

Barış oruc , mehmet topalı açıkladı kuytu açıkladı krasicide açıkladı

yoksa ...

Sanmam, gelse nerede oynar ki ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tam bir mc iste emrenin gorevini ustlenir gelirse.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben bu transfere ihtimal vermiyorum uçmaya gerek yok Wesley şuanda dünya futbolunun sayılı oyuncularından Manchester az uğraşmadı onun için

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ben bu transfere ihtimal vermiyorum uçmaya gerek yok Wesley şuanda dünya futbolunun sayılı oyuncularından Manchester az uğraşmadı onun için
    para para para varlığı bi dert yokluğu yara

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

elersek hemen açıklanır zaten,o yüzden elersek bugün yarın bekleriz 2 güne gelmezse balon haberdir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Kulübü, bir süredir sarı-lacivertli takımın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Oscar Cardozo hakkında resmi açıklama yayınlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe'nin transfer planları içerisinde yer almadığı belirtldi.
    Açıklama şu ifadeler kullanıldı;
    "Son günlerde basında, Benficalı oyuncu Oscar Cardozo'nun Kulübümüze transferine ilişkin çok sayıda haber yer almaktadır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Cardozo, Kulübümüzün transfer planlaması içinde yer alan bir futbolcu değildir. Spor kamuoyunun, transfer haberlerini Kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz."

Forvet alınmayacak diye açıklama yapıldı, hala Cardozo vs. yazıyolar gazeteler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    tam bir mc iste emrenin gorevini ustlenir gelirse.
    sneijder ile emre cok farkli tarz da oyuncular.. sneijder daha cok alex tarzinda bir oyuncu 10 numara rolünü üstlenir.. van der vaart gelse emrenin yerini doldurur ama sneijder ne alaka

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

asil van der vaart 10 numara ama sneijder bana gore mc oynuyabilir çevik ve top tasimasi iyi.

Alın şu orta sahayı artık yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alın diyorsunuzda piyasada kim var ki?Türkiye'ye gelebilecek adam akıllı biri bulmak zor.Tino Türkiye'ye gelmek isterse sanırım onu getirirler.Oda bana göre Cristian'ın yaptığı katkının fazlasını yapmaz.Bence Fenerbahçe Krasic ve Yobo ile kapadı transferi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

box to box dediğimiz adam gelsin bu takım canavar gibi top oynayacak Allah rızası için yapın şu transferi.
    maddiyatsa taraftara deyin toplayın parayı ben 250 lira çalışır, arkadaş şu takıma ortasahayı almamak kadar büyük bir kumar olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben bi transferin daha açaıklanacağını düşünüyorum şınayder uzak ama belki yakındır kim bilir

Bir sonraki turu geçip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak orta sahaya bir transfer gelir diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri