Muslera'yı zaten bırakırlarsa kan çıkar, o tarz bi kaleci hele ki Avrupa'da başarı isteniyorken bırakılmaz.
Muslera'yı zaten bırakırlarsa kan çıkar, o tarz bi kaleci hele ki Avrupa'da başarı isteniyorken bırakılmaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Bence Melo'nun bonservisini kesinlikle almalıyız. Sene başı gelme diyen dillerimi...
http://www.fanatik.com.tr/Bayerne-y%...209_252540.htm
Kaçan balık mı desem artık ne desem buradan yönetime de sevgilerimi yolluyorum bir daha böyle fırsatı bulunca mutlaka kaçırsınlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Shaqiri ;
Galatasaray da seni cok istedi ama bir türlü olmadı. Neler söylemek istersin?
"Galatasaray Basel'e beni almak istediğini söylemiş. Ama Galatasaray'dan hiç kimse benimle bu konu hakkında konuşmadı. İstek de gelmedi. Benim düşüncem Galatasaray takımı beni almak için fazla uğraşmadı. Lütfen bu konuyla ilgili başka soru sormayın"
Sakın soru sorma Yasemin , Yaseminciğim felan bunlar nedir ya
Uydurma oldugu besbelli , bence![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Cimbom, Flamini ile söz kesti
Galatasaray’ın, Milan’da top koşturan Mathieu Flamini ile gelecek sezon için söz kestiği iddia edildi.
Milliyet'in İtalyan basınına dayandırarak verdiği habere göre, 2008’den bu yana Milan’da forma giyen 27 yaşındaki Fransız orta sahanın sezon sonunda serbest kalarak, sarı-kırmızılı kulübe imza atacağını yazdı. Haberde, Galatasaraylı yöneticilerin yapılan ön görüşmede Flamini ile el sıkıştıkları ifade edildi.
Kaynak : EUROSPORT
Bu haber dogru ise melo dusunulmuyor ozman kadroda.
Melo'nun kalmasını herkes istiyor bende dahil , Galatasaraylı olarak ancak , bonservis bedelide göz önünde bulundurulmalı , Flamini yinede aratmaz Melo'yu.
Melo konusunda Juventus kolaylık sağlamıyor demekki...Bu yüzden Flamini'ye yönelmiş olabiliriz ama Melo için yine de bir kaç görüşme daha yapılır diye düşünüyorum...
Melo'nun bonservisi alınmazsa yönetim çok tepki alır.Melo gibi forması için savaşan oyucular az bulunur.Kaldıki taraftarın en çok sevdiği adam.İstemem Flamini'yi felan Melo kalsın.
Casemiro haberleri okuyorum ama
Alman basını Galatasaray'ın, Japon oyuncu Takashi Inui için Bochum'a 3 milyon euro teklif ettiğini iddia etti.
Alman basının haberine göre; Sarı-Kırmızılı takımın yetkilileri hafta sonu 2. Bundesliga ekibi Bochum'un Union Berlin ile oynadığı maçta 23 yaşındaki Japon orta saha oyuncusunu takip ettikten sonra Bochum'un CEO'su Jens Todt'a tekliflerini ilettikleri belirtildi.
Alman basınında, Inui için İtalyan ekibi Parma'nın da devrede olduğu iddia ediliyor.
LIGTV
İnamo'nun Kardeşi HeraldeGelsin Gelsin Japonlar İyidir
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Galatasaray, Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek'in sezon sonu transferi için nabız yokluyor.(trtspor)
Sanmam Elano ve Lincoln gibi olucağını.Bu 2 oyuncuda mücadele etmiyordu.Melo forma için savaşıyor.Bence bonservisi alınırsa daha iyi katkı bile verebilir.
Melo'nun oyun karakteri ile Lincoln-Elano ikilisinin futbol karakteri çok ayrı.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
O bölgede düz oynayacak bir adama ihtiyaç var. Melo çıkarken abuk subuk hareketler yapmaya çalışıyor. İlk topu doğru adama net bir şekilde atacak oyuncuya ihtiyacımız var.
Evet bu konuda haberler var.Ozan yetenekli bir futbolcu kadro derinliği açısından iyi olur gelecek sene fakat orta sahada çok oyuncumuz var acaba kimler gönderilecek ?
Ceyhun Gülselam
Selçuk İnan
Felipe Melo
Ayhan Akman
Yekta Kurtuluş
Engin Baytar
Emre Çolak
Aydın Yılmaz
Yiğit Gökoğlan
Bunlardan Selçuk , Ceyhun , Emre Çolak , Engin kesin kalacaktır.Melo'nun bonservisi alınacaktır.Ayhan artık jübilesini yapar , Yekta , Aydın , Yiğit konusunda FT karar verecek , hemde zor bir karar Yekta desen ilk geldiği zaman takım kötüydü bir tek o iyiydi geçen sezon ama sakatlıktan daha yeni çıktı uzun sakatlığı vardı ne yapacağı tam bir muamma.Aydın desen senelerdir bir gelişme yok iki maça çıktı birinde penaltı yaptırdı diğerindede katkı sağladı baya.Yiğit desen devre arası geldi daha genç ve yetenekli fakat forma şansı bulması biraz zor seneye.Yani bu 3 futbolcuda kiralanabilir kiralanırsa güzel olur.
Daha bunun üstüne sezon sonu Kazım , Pino , Culio dönecek orta saha oyuncu olarak.
Ozan İpek çok kalitesiz bir oyuncu. Hiç gerek yok almaya. Hem yukardaki arkadasın saydıgı gibi çok kalabalık olacak oralar zaten. Pino agır bir sakatlık geçiriyor. Sözleşmesi fesh edilir kendini toparlayamazsa diye düşünüyorum. Culio'yu da Ordu çok istiyor. Zaten Ozan değil yabancı saglam bir oyuncu alınır kanata diye düşünüyorum .
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
culio isi zor galiba , ordu stancuyuda ister , ozani sahsen bende begenmiyorum duz bir oyuncu ozanmi,olcan"mi deseler kesinlikle olcan derim kat kat iyi.
Gelecek sene için kesinlikle kaliteli bir yabancı kanata ihtiyaç var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benim tahminim cok saglam 1 kanat oyuncusu 1 tane ama , obur kanat"a emre ve engin is yapar , riera gonderilmeli , 1 tane sol bek , 1 tanede yabanci forvet baros"u yollayip.
Solbek mevkiimiz bence gayet iyi. Sol kanat transferi ve forvet transferinden baska hiç bir transfere gerek olmadıgını düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sol bekte Hakan Balta'yı izlediğine emin misin?![]()
Gelecek yıl için Felipe Melo'nun bonservisi kesinlikle alınmalıdır . Onun dışında sol bek'e çok sağlam bir oyuncu transfer edilmesi gerekiyor. Ayrıca bir tane de forvet arkası oynayabilen oyuncuya ihtiyaç duyabiliriz.
Riera'ya ben hala inanıyorum yada inanmak istiyorum.
Sol bek olarak kullabilirsek belki daha iyi iş yapabilir sol kanadımız.
Galatasaray'ın, gelecek sezonun kadrosunda düşündüğü May Mahlangu için kolları sıvadığı öğrenildi. Aslan'ın, Helsinborg forması giyen 22 yaşındaki 10 numara için Ajax, Feyenoord ve Villarreal ile rekabete girdiğini ileri süren G. Afrika'nın Supersport kanalı, "Galatasaray ciddi adımlar attı" dedi.
HTSPOR