Kıl dedi ta Şemsi ona diyorum.![]()
Küslük müslük yok ula !!!
Keserim başınızı.
Her neyse bu arada size bi soru
Sitemizin yeni reklemını nasıl buldunuz ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bence çok kötü gittigidiyor geri gelsin![]()
Evet evet,
Üstte yanıp sönen reklamdan bahsediyorum.Bence çok kötü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yani ne bilem o gün dediklerinden sonra..
So what?
Saike
gitti gidiyor çok güzeldi bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya aslında ben asla size küsmem
sadece kızdığım şey bir Türkçe konuş konusunu desteklemedim diye bütün herkes üstüme geldi e doğal olarak bende sinirlendim orda abiler varda e onlara patlıcak halim yok o sinirle işte oldu böyle şeyler
neyse tadımızı bozmıyalım![]()
Tamam beyler uzatmayın 2 dakkada kuş gibi oturun şurda![]()
Ahanda Giresun'da bizim mahallede davulcu gezmeye başladı![]()
bu saattemi?
![]()
Zaten oturuyoz da Murat abi.![]()
Biraz erken geçiyorlar.
Bu arada Berkay, Eren daha güzel Yoşi'den![]()
hyr ya yoshy aşkım benim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o zaman buyur sana eren in avatarı
Murat Özdemir Bey gittiğinizi sanmıştım ama yanılmışım , neyse muhabbete gireyim bende o zaman.
Nasılsın Murat abi![]()
Eren daha iyi bak
Yola geldin sende
![]()
Bende iyiyim abican sağ olasın , acıktım yahu birşeyler yemenin vakti geldi diye düşünüyorum ama ne kadar geç yersem o kadar iyi
Aynen Berkay Yoşi![]()
Millet,
Profilime msn adresimi ekledim oradan ulaşın bana
Memo bekle olm 4 gibi yersin![]()
murat benim yanımda hiç güzel kız yok neden acabayoksa ben tipsizmiyim ha yoksa ben zurnamıyım haaa. annemi karıştırma
![]()
Ne Eren'i de de Yoshy'si. Cemre en güzeli. Gülçin de ayrı bir güzel.![]()
Neyse millet siz takılın ben Tkl'yi bitirecem bu gece.Msn2ide kapatıyorum.
So what?
Saike
Bitir yoksa Çağrı abi kızar sana.![]()
Musti,
çok iyi kızlar varda bize bakmıyorlar![]()
Ben gelmişem.
yaw bizim okulun yüzde 80 i tikky. yüzde 20 si normal. onlarda bana bakmıyor. mahalla desen yüzde 80 kafasız. yüzde 20 si normal. onlar gene bana bakmıyolar. varmı buna çözüm![]()