dr/wbr/mr.....leonardo matos (2006/2007 gibi )
dl/wbl/ml.....marcelo ( 2006/2007 gibi)
dm....arouca (2008/2009 gibi )
dm....diego souza (2007/2008 gibi )
amrc...silva ( 2008 gibi )
dr/wbr/mr.....leonardo matos (2006/2007 gibi )
dl/wbl/ml.....marcelo ( 2006/2007 gibi)
dm....arouca (2008/2009 gibi )
dm....diego souza (2007/2008 gibi )
amrc...silva ( 2008 gibi )
bu söylediğim oyuncuları iyi çalıştırırsanız gelceğin yıldızlarına sahip olursunuz...
amrc mevkiinde oynayan yohan gourcuff adında bir fransız oyuncu vardır,şiddetle tavsiye olunur![]()
matias delgado ilk başşta güçleri okadar iyi değil ama 2-3 sezon oynatırsanız
güçleri en az 16-17
önerebilecğim kişiler:CARLOS TEVEZ, ROBİN VAN PERSİE, FREDY GUARİN, LEO MESSİ, JOSE SOSO, MASCHERANO, MİLRTO, MOKOENA, LEONARDO GİODA, YASİN KARAÇA, EMRAH ÖZTÜRK...
evandro roncatto
daniel carvalho
ayodele makinwa bunlara bi bakın hepsi süper oyuncular beyLer
Alessandro Parisi .. Bu Cevheri Bu Yetenegi Kacırmayın!!![]()
alın size yildız adnan karahan
kallon-james milner-volkan babacan-maduro-tuncay sanlı bunlar ın oldugu yerde ıs bıter takım sampıon olur![]()
bir de freddy guarın var
ben size şimdi psv de oynayan aroune kone yi öneririm tam bir gol makinası
alın size bir yıldız daha brezilyalı ronaldinho tarzı pedrinho aml.fc alın pişman olmazsınız
arkadaşlar selam,
öncelikle bu oyunu bize kazandıranlara teşekkür ederim.
kurduğunuz takmlardaki oyuncuları normal hayatta takip ediyor musunuz bilmiyorum ama ben her aldığım futbolcuyu gerçek yaşamında oynadığı takımdaki performansını takip ediyorum. belki inanmayacaksınız ama çok enteresan sonuçlarla karşılaşıyorum. gerçekten FM içerisindeki veriler çok gerçekçi. bu sene kurduğum takıma isveç liginden 22 yaşında liberyalı forvet dioh williams adında bir futbolcuyu aldım. ve şuan transfer listelerinde gelecek vaadeden futbolcu adayı olarak gösteriliyor. ayrıca polonyalı yine 23 yaşında defansif ortasaha konrad golos isminde varşova takımında oynayan bir oyuncuyu aldım o da bu sene önemli oyunculardan.
sizden de gerçek yaşamlarında nasıl oyuncu olduklarını takip etmenizi isterim gerçekten eğlenceli ve farklı bir duygu yaşıyorsunuz.
sanal alemi gerçektede takip edebiliyorsunuz.
arkadaşlar size tavsiyem avrupada genç takımlarda oynayan türk ve yabancı yetenekleri alın ve yetiştirin.
Carlos Magno CSKA da oynuyor Ozellikleri cok iyi oluyo ilerde
Birde Chamakh var Fas'li oda harika diye bilirim
elimde 2 tane geleceğin yıldızı var ve 2 side brezilya 20A da oynuyo anderson:aml-19 yaşında ve marcelinho:20 yaşında fc özellikleri çoook iyi ben bu oyuncuları aldım ve kendim buldum sizlerede öneririm alın pişman olmassınız şuan 2008 yılındayım
arkadaslar size digecegim futbolcu defan carvalhodan daha iyi diyebilirim fiyatı 300 ben bunu gorunce resmen sasırdım adı cristian alvarez ama 3 euraya ancak verıyolar carlos magnor var super bı oyuncuda bu ama bu futbolcukar 2006 ıçın hazırlanmıs en son guncellemede cıkıyooo
ortasaha brezilya lı thiago matos ve çek tomas sivok önerebilirim size
Beyler benim önereceğim oyuncu sol defans udinese takımında oynuyor FELİPE ama bir sorun var yaşı genç ama biraz pahalı...
iyi oyunlar...
Türk defans oyuncusu isteyenler mutlaka MUSLU ismine dikkat etmeli...Sağ defans hollandanın NEC takımında oynuyor çok ucuz..
Polat Keser>>>>>>>>GK
Oscar Ustari>>>>>>>GK
Serkan Kırıntılı>>>>>>GK
-----------------------------
Hakan Balta>>>>>>>DL/WBL/ML
Leandro Gioda>>>>>SW/DC
Muslu>>>>>>>>>>>DR
Malik Fathi>>>>>>>DL
Halim Kurtuluş>>>>DR/WBR/DMC/AMRC/SC
Jean II Makoun>>>>DMC
Tomas Sivok>>>>>>DMC
Bilal Kısa>>>>>>AMC
Renzo Pozzi>>>>>AMR
Jarome Rothen>>>>AML
Daniel Bierofka>>>>AMRL
Christian Tiffert>>>AMR
Ugur Yıldırım>>>>AMR/SC
----------------------------
Eddie Johnsson>>>>>FC
Serkan Gedik>>>>>>FC
Bilal Çucukcu>>>>>>FC
Azar Karadas>>>>>FC
Ali Öztürk>>>>>>>>>FC
işte size yeni brezilyalılar cleiton xavier 20 yaşında am.r.l.c
porcellis oda genç oyuncu ama brezilya A takımında oynuyo mevkisi st
Ben estaduantes deki Jose Sosa yı herkese öneriyorum beyler süper bi oyuncu...!!! ortasahada gol kralı adam..profilini bi kere görmeniz oyuncuya teklif yapmanıza zorluyo sizi![]()
Mohamed Kallon:Bu futbolcu tan bi striker süpper oynuyor benim en cok begendigim oynucu ama biras Pahalı
Tomas Rosicky:Bu oyuncu manyak bir MR oyuncusu frikikleri süpper(Favori)
Leonardo Pissculini Tam Bir Sol acık Forvet .. ve Diego Süper Orta Saha Anderson porto takımında olan sol acık mukemmel bir grafik ciziyor.. Sağ acık rafinha Bunları alan Sampion olur zaten :-)
Bütçem 26MN YTL Takımım Schalke 04
Defansın göbeğine defansı toparlayacak-savunmayı kaya gibi yapacak birisi lazım...
Chivu gelmiyorKeza Nesta da öyle
Gioda ile anlaştım 200.000 YTL'ye fakat 5yabancım var alamıorum. Dario Rodriguez'i isteyen çok ama hiçbirine gitmiyor
AB Pasaportlu olursa sevinirim