Direnmeye devam...
Direnmeye devam...
Bu Göstericilerin %70i Chp Gerisi Ermeni ve Pkklı Diyen Abilerime Kardeşlerime sesleniyorum, fazla bilginiz olmadan kafadan yorum yapıyorsunuz, adanada chpli ve mhpli yan yana slogan atıyor ve ben o anı canlı yaşıyorum her eylemde marjinal gruplar oluyor,bunları hemen pkklı yapıyorsunuz. unutmayın mhpliler ve chpliler gösterileri oluşturuyor ermeniler değil.
Vallahi kusura bakma aynı memlekette yaşıyoruz. Adana'da apocular cirit atıyor haksız mıyım ? Özellikle yüreğir tarafında bazı mahallelerde çoğunluk apocuların yaşadığını sende,bende biliyoruz. Devamlı provoke eden gruplar onlar. Polis onlar bir şey yapmadıkça bulaşmıyor pek.
Şöyle birşey Söyleyim sana barajyolunda Gerçek Gezi parkı direnişi Eylemcileri Saat 19.00 ile 23.30 arasındaki insanlar bunlarda chplisi var bdplisi var mhplisi var Birlikte slogan atıyorlar, senin gördüğün marjinal grup yani dediğin pkk 12den sonra ortalığı karıştırıyorlar.Aynı memleketteyiz Diyorsunda Polisin atatürk parkında yaptığı sert Müdaheleleri Görmüyorsun yani öylemi?
E kardeşim Apocular son yıllarda her yerde cirit atıyor. Bu kadar rahat olmalarının sebebi mevcut iktidar değil mi?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
edit 2 kez göndermişim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet gecenin 11,12'sinden sonra o gruplar kışkırtıyor. Ben Atatürk parkının zaten 10 dakika uzağında eski Çetinkaya'nın orada oturuyorum. Sesleri duyabiliyorum. Ben bir tek Cumartesi akşamı eylemlere katıldım. Pazar günü polisin çok sert olduğunu biliyorum. Dün ve bugün polisin müdahalesi olmamış. Ama işte gecenin ilerleyen saatlerinde o gruplar organize oluyor. Polisin müdahalesi de doğal haliyle zaten çarşıda ortalık sivil polis kaynıyor. Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar. Bir kaç tane gözümün önünde alıp götürdükleri oldu polisin.
Ekleme: Barajyolu ve Özal'a hiç gitmedim.
Sen söyledin zaten Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar, Size tek birşey söyleyecem katılanlar olabilir, katılmayanlar olabilir saygı duyarım,Başbakanın Alaycı açıklamalarından sonra Ortam dahada kızıştı, Evinde oturanlar bile Sokaklara çıkmaya başladılar, Diyeceğim şu, Başbakanı korku sardı Eylemler bir kaç gün içinde Bitmezse Ya askerler olaya el atacak yada Avrupa birliği komisyonu Hükümetin istifasını Sunacak,Kısacası Başbakan Emir verdi Sert Müdahale edip Eylemcileri Bezdirin, Çünkü Başbakanda sonunu görmeye başladı.
[YOUTUBE="iiZ3dQ24-nk"]...[/YOUTUBE]
..........
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/...erdan_seslendi
Haberin İçerğini iyice okuyunuz..En Fanatik medya tarafından verdim..yalan olmamaıs için..
Sonra o 16 tane cocuğu düşünün.
"AB komisyonu ne alaka? hükümetin istifasını nasıl sunabilir?" diye hiç sordun mu kendine Lawal?
Bence sen hayal dünyasında yaşıyorsun. AB ne alaka, Asker nereden dahil oluyor. Hükümet istifa falan etmeyecek, bunu herkes biliyor, yapılması gereken sadece kendi krallıklarını yönetmediklerini göstermek, bunun için de direnen herkesin öncelikle provakatörlere göz açtırmaması gerek, taş atan, polise saldıran, kamu malları ve özel mallara zarar verenleri ezmek. Çevremde ki duyarlı insanların tamamı bunu savunuyor. Sağda solda milletin eline bu şekilde koz verilirse adamlar gider yanan arabaların otobüslerin camı çerçevesi inmiş dükkanların resimlerini koyar kendilerini haklı çıkarırlar, bunların yaptığı eylem falan değil terörizm derler. Bunları yapanlar gerçekten fırsattan istifade etmeye çalışan olayları provake eden teröristler oldukları açıktır.
İnsanların birbirine bukadar destek olduğunu ve dimdik durduğunu görmek çok güzel olsa da her yönden gelen provakatörlere karşı en az polis kadar sert olunmalı düşüncesindeyim.
Burak
Ab olayı, bu olaylar ilk çıktığınde nette dolaşan yalan bir bilgi sadece.
Petrol var mı ülkende ?
Rusya derse ordaki halka destek veriyorum BM'de avrupa ülkerine derse siz vermeyin bende "DOĞALGAZI" keserim bak nasıl hep bir ağızdan halkın yanındayız derler.
Senin bir tek övündüğün BAKÜ-TİFLİS-CEYHAN hattı var..
Onun dışında bir şeyin yok..
Yani Avrupa Rusya'nın ağzına bakıyor.Rusya ÇİN biribirini destekliyor.Japonya onları yanında.İngiltere mecbur razı gelmeye Doğal Gaz yüzünden.Bu mantıkla bizimde Doğal Gazımızı kesebilir..
Amerika cok tarafsız bakıyor şu an olaylara.
Ülkede yatırımları var avrupa ülkelerinin. Olayların bir an önce sona ermesini isteyebilirler. Yani eylemcilerden yana gözüküp hükümetten yana davranırlar gibi geliyor bana.
Ona bakarsan her ülkenin her yerde yatırımı var.
Ekonomi cok değişken bir şey.
Herşey değişibilir her saniyede..
Çünkü para İNSAN gibi bir canlı bir şey değil..
Hayali hemen elinden gidiyor.
İstifa ederlermi bilmem ama..
Bu Twitter tutuklama olayıı miilleti çileden cıkarmış durumda.
Yok arkadaşlar ne istifasıKazığı daha derine bile çakmasına sebep olabilir bu olağanüstü durum.
Bu hafta içinde büyük ölçüde yatışacağına inanıyorum ortamın. Yete ki başbakan yurtdışı gezisini erken tamamlayıp yine sivri diliyle ortalığı karıştırmasın, sinirleri hoplatmasın.
Çok iyi özetlenmiş
amaç polise saldırmak olsa zırhlı coplu gazlı panzerli TOMAlı polise saldırmaya basket şortuyla mı giderizBir gazeteci başbakana soru sorabildi diye insanlar sevinçten çıldırıyor ve siz bize hala neden direniş başlattığımızı mı soruyorsunuz..
Football is simple,but Football Manager is not
2010'dan dolapdere'de Bölücü Terör Örgütü yaktığı ortaya cıktı..
Yerim senin MEDYANI...
Anonymous Türkiye için 100 site hackledi.Başbakanlık'ta bulunan E-Mail adreslerini hackledi.
Birlik çağrısına cevap verilmiş..Arjantin,Meksika Gruplar hacklemeye başlamış..
Arjantinlinin deyimine göre..daha 300 site Hack yapıcaz diyorlar.
Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 05:39
Meydanlar çok güzel beyler.İmkanı olanlar muhakkak gelsin.ha birde şu var : http://inciswf.com/hklsn.swf
Bu direniş ile beraber taraftar gruplarının nasıl sömürüldüğünü aslında hepimizin aynı oldugunu da görmüş olduk. Şimdi Çarsı parti kursun falan demek yerine bence bu taraftar grupları birleşip futbolu temizleyebilirler diye dusunuyorum.
Bundan 5-6 sene önce Ultra'lar bir manifesto yayınlamıştı İtalya'da (As Roma).
Birleşip futbolun endüstriyel kazanç kapısı olmasına karşı bildiri yayınlamışlardı.
Bence biz de buna benzer bir bildiri yayınlayıp yeni sezonda bunu uygulayıp bazılarının cebine para olarak inen saf duygularımızı bir nebze olsun koruyabiliriz.
O manifesto şu şekilde idi;
Artık tüm taraftarların UEFA, FİFA, TV kuruluşları ve ulusal lig federasyonları arasında neler olduğunu anlaması gerekmektedir. Futbolu yönetenlerin amacı, her ülkenin en büyük kulüplerinden meydana gelen bir Avrupa ligi oluşturmaktır. Böyle bir yapılanma, TV yayın hakları ve tamamen dolu statlar sayesinde bu gruba çok büyük bir para girdisi sağlayacaktır. Küçük takımlarsa, statları küçük olduğu ve TV'ye seyirce çekecek potansiyelleri olmadığı için bu ligin dışında bırakılacaktır. Sürekli artmakta olan TV izleyicisi ile stadyumlardaki azalan seyirci arasındaki rekabet gün geçtikçe azalarak stadyumdaki taraftarı kulvar dışında bırakacaktır! Birkaç yıl sonra oyun sahası bile sponsorlarla işgal edilecek ve reklamların görünmesine engel olunur diye tribünlere pankart asmak yasaklanacak (Ajax-Arena Stadı?nda olduğu gibi). Taraftarların yanlarında büyük bayrak, pankart ve meşale gibi şeyleri getirmesi engellemek için tribünlerde binlerce görevli olacak. Ve bu yaptırımlar en küçük taraftar olayını abartarak manşetten veren büyük medya kuruluşlarının desteğiyle olacak. Ayrıca yine birkaç yıl sonra takım formalarımız (sahip olduğumuz son şey) tıpkı Formula 1 arabaları gibi sponsorların reklamlarıyla dolu olacak. Senaryo hazır ve uygulama başladı: Ilımlı, uslu taraftar! Artık Ultras?a yer yok. Tüm taraftarların oturarak maç seyretmesi gerektiğini söyleyen bir UEFA bildirisi var. Sinema ve tiyatro seyreder gibi maç seyreden, tezahürat yapmayan taraftar istiyorlar. Takımlarımızın bizler için bir din, bir inanç olduğunu anlayamıyorlar. Takım logolarını kollarımıza dövmeletip formalarını giyerek biz şehirlerimizi temsil ediyoruz. Bu yapay fabrika futboluna karşı, sadece bir kereliğine de olsa, tüm curva'lar (kale arkaları) birleşmelidir!
Manifesto
Gerçek taraftar bu kuralları benimsemelidir:
Oyuncu alışverişi sadece sezon öncesi olmalı, lig devam ederken değil.
Gol sevinci yaşam özgürlüğüdür: Gol sevincine müdahale edilmemelidir.
Tüm maçlar aynı gün, aynı saatte oynanmalı.
Yabancı sınırlaması getirilmeli, altyapıdan gelen geçlerin önü kesilmemeli.
Kendi kulubüyle sözleşme imzaladıktan sonra daha fazla para teklif edilince başka bir kulübe gitmek isteyen futbolcuya bir yıl futboldan men cezası verilmeli.
Bir kulüp başkanının, başkan veya yönetici olarak başka bir kulüpte aktif görevler alması engellenmeli.
Eski Şampiyon kulüpler kupası formatına dönülmeli: Ülkesinde hiç şampiyon olmamış bir takım Şampiyonlar Ligi ne katılıp kazanabiliyor.
Forma numaraları 1 den 11 e kadar olmalı.
Kulüplerin deplasman taraftarları için ayrılan biletleri turizm acentelerine vermeleri yasaklanmalı.
Futbol kulüpleri her sene aynı formayla mücadele etmeli.
Forma arkalarına isim yazılmamalı.
Ultras;
Kulüpten her türlü yardım ve iletişimi reddetmeli.
Polisten yardım almamalı. Polis düzeni sağlamalı, yardım etmemeli.
Tribünlerde değişik gruplar olmasını desteklemeli.
Deplasmana kendi imkanlarıyla gitmeli.
Diğer takımların Ultras?larıyla birlikte TV kuruluşlarına karşı mücadele etmeli.
Yapılan tüm sınırlamalara karşı gelmeli. Eğer deplasmana gitmesi yasaklanıyorsa, oraya gidip rakip takım tarafında bilet alıp oturulmalı.
İşte bu da işin bir diger boyutu. Hala savunan arkadaşlar var. Sosyal boyutunda tamam haklı oldukları yönler var fakat adamlar karış karış her yeri sattılar ve satmaya devam ediyorlar. Paralarını da indiriyorlar. Yarın öbür gün satacak hiç bir şeyimiz kalmayınca bu adamları hükümetten düşürsen ne olur düşürmesen ne olur. Çoktan Miami sahillerini bulurlar. Ayrıca galiba aynı tasarıda Ormanların imara açılması yasası da vardı hatta şöyle bir cümle geçiyordu;
"İMARA AÇILACAK YERLER: Tasarıya göre orman olarak korunmasında yarar görülmeyen ve tarım alanına dönüştürülmesi mümkün olmayan yerler ‘ kentsel dönüşüm ’ çerçevesinde yapılaşmaya açılacak. ‘Orman olarak korunmasında yarar görülmeyen yerlerin’ neresi olduğuna ise bakanlar kurulu karar verecek. "
Buna nasıl kifayetsiz kalırsınız anlayamıyorum ya, babam olsa itiraz ederim bırak siyasi lideri.
http://www.anonpaste.me/anonpaste2/i...m9X2sSHFuyr9ws
Biraz fazla olmaya basladilar. Ulkeye saldiriyorlar resmen direnise destek ayagiyla