Çok geçmiş olsun sadece sezon açılışını bile kaçırması kötü onun için.
Çok geçmiş olsun sadece sezon açılışını bile kaçırması kötü onun için.
Beşiktaş'ın yapması gereken maliyeti yüksek takım oyuncusu olmayan, takıma bir şey vereömeyen oyuncular ile yoları ayırmak. Genç, gelecek vaadeden oyunculara yönelir, doğru antrenör de bulunursa 2.Milne dönemini yaşayabilir.Sabırlı olunacak tabi.
Şu sakatlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı gitti.![]()
![]()
So what?
Saike
Gereksiz bir Milli takım kampının faturası bize çıktı.Futbolcular zaten yorgun, bitap düşmüşler yoğun geçen bir ligden sonra. Ne diye bu kamp, amaç ne? Daha katılacağımız bir sonraki turnuvaya 2 sene, onun önelemesine de aylar var yahu! Kaynaşacakları zaman mı kalmadı futbolcuların? Bakalım kaç ay bekleyeceğiz İsmal'i? Bırak sezonun başlamasını, daha bu sezon yeni bitti; ama sakatlıklar son gaz devam. Bitmiyor da bitmiyor.
![]()
İsmail için 6 ay diyorlar...
Football is simple,but Football Manager is not
Bi eksik Yılmaz Vural kalmıştı.
eto'o bitmiş.
UEFA, Beşiktaş'a Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi.
Ligtv.
Zaten önümüzdeki seneden pek bir beklentim yok. Dolayısıyla UEFA'dan da beklentim yoktu. Ama prestij ve para açısından çok çok çok koyacak bu. Hiç olmadı. Teşekkürler Yıldırım Demirören.
FM Gazetesi
NTVSpor da son dakika geçti. Haber doğru. 1 sene men cezası almış Beşiktaş.
Cartalete Blog'u bilirsiniz : " Yedik sonunda cezayı. Herkesin suçu var buraya gelmemizde. Büyük pay şuanki TFF Başkanı'nın... Bir o kadar da 'Demirören yetmeez!'cilerin. "
eto'o bitmiş.
Bu ayıbın sorumlusu TFF başkanı şu anda, gerçekten çok yazık ülkemiz adına.
Çilemiz çek çek bitmiyor nasıl bir çileyse. Lanet olsun sana Y.D. hakikaten yatacak yerin yok senin. Tez zamanda yaptığın bu bütün rezilliklerin karşılığını çekersin umarım.
FM Gazetesi
Itiraz hakki yokmu ? Bu ceza kesin mi ?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Cezanın sebebi tam olarak nedir ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Türkiye'nin 100 yıldan daha fazla yaiı olan bir kulübünü hale sokan insanlar şimdi Türk futbolunun başında bakalım Türk futboluna vereceği zarar ne olacak.
Üzüldüm Beşiktaş'a .. Nasıl kurtulacaklar bu durumdan , isleri çok zor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ödemelerdeki aksaklık yüzündenmiş. Bilemedim ne diyeceğimi.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İtiraz etme hakkımız elbet vardır ama gözle görülür ve kabul edilebilir bir borç kapatma eyleminde bulunmamızı ister UEFA muhtemelen. Oda bizde şu an yok hepimizin tahmin edeceğiz üzere. Aklım almıyor tek bir insan bu kadar büyük bir kulübü nasıl bu hallere düşürür. Yani ne diyeyim.. Kimseye böyle bir başkan gelmesin. İnsan düşmanına bile kıyamaz.
FM Gazetesi
Lanet ettiğimiz günleri arıyoruz. Bu günleri aramasak bari.
Peki nedir bu ödemelerdeki aksaklık ? UEFA'ya verilmesi gereken paralar mı verilmemiş (Böyle ise ne için para verilecekti, hangileri ödenmemiş ?) yoksa diğer klüplere olan borçları yüzünden mi ?
Kararı NTV Spor'a yorumlayan Spor Yazarı Tayfun Bayındır, "Beşiktaş'ın durumunda olan en az 6 takım var. Özellikle yabancı oyunculara yapılmayan ödemelerle ilgili olarak. Anadolu'daki en az 4-5 kulübe ceza gelme ihtimali var. Bu konuda Türkiye açısından ciddi tehlike var. Bu cezada erteleme yok. Ancak CAS ihtimali var" dedi.
UEFA'nın kararı sonrasında Beşiktaş hisselerinde yüzde 10'a yakın kayıp var.
FM Gazetesi
Ödemelerde aksaklık değil belgede sahtecilik yüzünden gelmiş ceza. Bu arada Tayfun Bayındır ciddiye alınacak bir adam değil.
eto'o bitmiş.
Burdan devam edelim
http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post2260700
SON DAKİKA! BEŞİKTAŞ EUROLEAGUE'DE! Efes ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş da önümüzdeki sezon Euroleague gruplarında mücadele edecek!
"FEDA" Güncel Satış Adedi: 34.262
Çok daha fazla olması lazım. 1 milyon liralık bir gelir olmuş aşağı yukarı ama bu satış çok çok az. Umarım daha yukarılara çıkar.
FM Gazetesi
Vallahi ben de 2 tane sipariş verdim. Herkes alsın takıma destek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Baskan güzel konustu. izliyemiyenler yildiz tv'den izleyebilir.
Başkanımız Fikret Orman, katıldığı canlı yayında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
Skyturk 360 kanalındaki canlı yayına katılan başkanımız Fikret Orman, basketbol takımımızın durumundan, futbolcularımızın sözleşme konusuna kadar bir çok önemli konuda gündem belirleyecek açıklamalar yaptı.
İşte başkanımızın sözlerinden bazı satır başları:
-Teknik direktör konusunda arayışımız sürüyor. Aceleci değiliz. Benim ağzımdan bir teknik adam ismi duyamazsınız. Çalışmalarımız sürüyor.
-Ben 39 yaşında bir oyuncuyu takımda görmek istemiyorum, yeni gelecek olan teknik adam ne der bilmiyorum ancak Rüştü'nün Beşiktaş'ta devam etmesi doğru değil.
-Fernandes'i kesinlikle satmayacağız. Quaresma ve Almeida'nın alacaklarında indirime gitmelerini bekliyoruz. Bu oyunculara yapılacak tekliflere hazırız.
-Ernst'in Beşiktaş ile oldukça ağır bir sözleşmesi var. Oyuncu ile görüşeceğiz. İndirim yapması gerekiyor. Yapmadğı taktirde alacaklarına karşılık bonservisini kendisine verebiliriz.
-Stat konusunda şu an net bir gelişme yok. Bakanın açıklamalarının içinde önemli detaylar var. AVM istemiyorlar. Bakan bizi biz de bakanı bazı konularda ikna ettik.
-Basketbol iyi gidiyor. Bunun birinci temel sebebi bu takımın bir camianın takımı olmasından dolayı. Rakiplerimizin bütçesi daha iyi. Biz Beşiktaş camiası olduğumuz için iyi gidiyoruz. Ayrıca müthiş bir teknik adam ve oyuncu kadrosuna sahibiz.
-Sponspor konusunda Erdoğan Demirören gün gün gelişmeleri takip ediyor. Bunu da unutmamak lazım. Futbolda şu an tek amacımız var yaptığımız sözleşmeleri gününde ödemek. Şeref Yalçın çok iyi bir Beşiktaşlı, sahiplenmeye devam etti eski yönetici olmasına rağmen. Ben maçlara taraftar olarak gidiyorum.
-Yıldırım Demirören'i Disiplin Kurulu'na sevk edebiliriz
Demirören'de hemen alacaklarını tahsil yoluna gitmekle tehdit eder muhtemelen.-Yıldırım Demirören'i Disiplin Kurulu'na sevk edebiliriz![]()