Daha ne kadar bekleyecez?![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
iyi diyorsun ama yönetimin birşey yaptığı yokbiz de elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz
şu yasin ile halil bir bitseydi...
Boluspor macı 1-0 devam ediyor golü Özgürcan attı.....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=48455
Sinan Engin menajerliğe getirildiğne göre bence iyi bir forvet kazandırır takımımıza![]()
Sinan Engin sihirli güçlerimi var da bir forvet kazandırıyor bu takıma? Zalayeta isimi dolaşmaya başladı yine bakalım ne olacak.
So what?
Saike
Man Ciyt bojinovu almış Zigiçin peşini bırakmışlardır bari şu arada bitisek şu işi
Fenerbahçe'de ilginç gelişme. Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım İtalya'ya geçti. İnter ile görüşmeler başladı. Adriano tamam dedi. Pazarlık sürüyor
Fenerbahçe yönetimi yalanlasada bu olay gerçek. Adriano devamlı yalanlandı. Fenerbahçe yönetimi yıldız almayacağız dedi ama Başkan Yıldırım kardeşini İtalya'ya gönderdi. Bu transferin bitmesi an meselesi. Hatta kulübe yakın kişiler bir iki gün içinde Adriano ismi açıklanır diyor.
Aziz Yıldırım'ın kardeşi ve aynı zamanda Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi olan Ali Yıldırım apar topar İtalya'ya geçti. Burada Fenerbahçe'ye Appiah'ın alınmasından önemli rol oynayan Celalettin Bilgiç ile bir araya gelen Ali Yıldırım İnter'li yöneticilerle masaya oturdu
Hedef İnter'de mutsuz olan Adriano'yu kiralık olarak getirmek. Görüşmeler olumlu geçiyor. Ali Yıldırım İnterli futbolcu ile bir süre görüştü ve gelirim yanıtını aldı
İtalya'dan yarın dönecek olan Ali Yıldırım, İnter'e yıllık 3,5 milyon euroya Adriano'yu kiralamak istediklerini resmen bildirdi. Fenerbahçe futbolcuya yıllık 4.2 milyon euro para önerdi ve olumlu yanıt aldı.
Görüşmeler sürüyor
Adriano ile zaman kaybetmeye gerek yok Getiremeyiz
bence mista alinsa forwete super olur
Selman Abi bi gelisme varmi ya acaip moral gitti zaten 3-3 boluyla berabere kialinca
direk aklima transfer geldi
Arkadaslar bunlar hazılık macı....Takmayın bu kadar ayrıca herkezi oynatmıs hoca...
Zalayeta tam ihtiyacimiz olan tipte biri. Umarim alirlar.
Fenerbahçe, transfer gündeminde olan Sırp golcü Nikola Zigic için rekor teklif yaptı. Sarı-lacivertler Manchester City'nin 12 milyon pound verdiği Zigic için 15 milyon poundluk teklif yaptı. Avrupa medyasında çıkan habere göre Fenerbahçe Sırp golcü için Racing Santander'e 15 milyon pound teklifte bulundu. İngiltere Premier lig ekiplerinden Manchester City'nin 12 milyon pound vermesinin ardından, bu ülkeye gitmek isteyen Zigic için bastıran Fenerbahçe transfer için çıtayı yükseltti ve İspanyol ekibine 15 milyon pound teklif etti.
Racing başkanı Francisco Pernia Fenerbahçe'nin teklifini 15 milyon pound'a yükseltmesinin ardından, Sarı-lacivertlerin teklifine sıcak baktığı ve Sarı-lacivertli yöneticileri beklediği de haberlerde yer aldı.
Ah bi gelse şu Zigic ne güzel olur.Ama Deivid'in gitmesi lazım önce.Kulüpten yalanlama gelmedi daha bu haberle ilgili,hadi hayırlısı![]()
biri gelsin artık yaadriano,zigiç farketmez daha fazla uzamadan bitirebilsek çok iyi olacak
![]()
Fenerbahçe Zigic'e 15 milyon pound vermez
bencede adrianoyu alır o fiyata kiralamaz yada o ayarda birini
arkadaşlar bizim için en iyi isim Adriano'durinşallah bu transfer gerçekleşir de forvet sorunumuz çözülür
en azından 1 yıllığına kiralayabiliriz ama deivid önümüze büyük bir engel mateus hadi neyse de... kulüp boyuna yalanlıyor Adriano'yu ama inşallah doğrudur
![]()
Man City vazgeçer belki daha önce dediğim gibi bojinovu aldı bu haber eski olduğu için hala teklif filan diyorlar yeni haberele bakıcaz
zigiç için fazla umutlanma dostum15 mn £ ne demek ya...
Adriano olsa neyse de...
Zaten benim genel olarak transferden umudum yok alırsan yasin çakmak o kadar
forvetin durumu iç açıcı değil,stoperde alternatifimiz yok... yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
abdullah biraz yorumlarına dikkat burası galatasaray transfer bölümü selman abi bu arada bu alcağımız adam yıldız mı yoksa duyulmamış bir isim mi ?
Arkadaşlar bence o kadar büyük konuşmayın.Çünkü Bursaspora Hagi geldiğinde UEFA diye hedef koyulmuştu ama o sene nasıl olduysa küme düşmüştük
.(Allah bir daha göstermesin)...
Ama çok sağlam kadro kuruyoruz bir ara Fanfanı denemek için kampa almıştık acaba transfer edildi mi???
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Yönetim ne yapıcak Zico forvet yeterli diyor sadece bir stoper istiyor.Yönetim hocanın işine mi karışsın.
Racing vermiyor,medya transfer için bastırıyor. Hatta medya 15 milyon poundluk bir teklif yaptı. Racing medyanın bu teklifini düşünüyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti