Sayfa 69 / 439 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kardes yorumlarına dikkat!!!!

Sürekli Dalga gecer gibi mesaj yazıyorsun..........

Kardes Düzgün yorum yap....

Alınınca görürsün..........Nerden vardın bu kanıta.......????
    dalga geçmiyorum sadece merak ettim %99.9 olayı ise %99.9 morientes gelecek diyenler içindi anlayan anladı zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Daha ne kadar bekleyecez?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi diyorsun ama yönetimin birşey yaptığı yok biz de elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz şu yasin ile halil bir bitseydi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Boluspor macı 1-0 devam ediyor golü Özgürcan attı.....
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=48455

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sinan Engin menajerliğe getirildiğne göre bence iyi bir forvet kazandırır takımımıza

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sinan Engin sihirli güçlerimi var da bir forvet kazandırıyor bu takıma? Zalayeta isimi dolaşmaya başladı yine bakalım ne olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Man Ciyt bojinovu almış Zigiçin peşini bırakmışlardır bari şu arada bitisek şu işi

Fenerbahçe'de ilginç gelişme. Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım İtalya'ya geçti. İnter ile görüşmeler başladı. Adriano tamam dedi. Pazarlık sürüyor

Fenerbahçe yönetimi yalanlasada bu olay gerçek. Adriano devamlı yalanlandı. Fenerbahçe yönetimi yıldız almayacağız dedi ama Başkan Yıldırım kardeşini İtalya'ya gönderdi. Bu transferin bitmesi an meselesi. Hatta kulübe yakın kişiler bir iki gün içinde Adriano ismi açıklanır diyor.

Aziz Yıldırım'ın kardeşi ve aynı zamanda Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi olan Ali Yıldırım apar topar İtalya'ya geçti. Burada Fenerbahçe'ye Appiah'ın alınmasından önemli rol oynayan Celalettin Bilgiç ile bir araya gelen Ali Yıldırım İnter'li yöneticilerle masaya oturdu

Hedef İnter'de mutsuz olan Adriano'yu kiralık olarak getirmek. Görüşmeler olumlu geçiyor. Ali Yıldırım İnterli futbolcu ile bir süre görüştü ve gelirim yanıtını aldı

İtalya'dan yarın dönecek olan Ali Yıldırım, İnter'e yıllık 3,5 milyon euroya Adriano'yu kiralamak istediklerini resmen bildirdi. Fenerbahçe futbolcuya yıllık 4.2 milyon euro para önerdi ve olumlu yanıt aldı.

Görüşmeler sürüyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano ile zaman kaybetmeye gerek yok Getiremeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence mista alinsa forwete super olur

Selman Abi bi gelisme varmi ya acaip moral gitti zaten 3-3 boluyla berabere kialinca
    direk aklima transfer geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar bunlar hazılık macı....Takmayın bu kadar ayrıca herkezi oynatmıs hoca...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    dalga geçmiyorum sadece merak ettim %99.9 olayı ise %99.9 morientes gelecek diyenler içindi anlayan anladı zaten
    %00,1 bir oran değilmi????? Anladım ben seni sen Fanatizmden başka birşey yapmıyosun

Bu arada Podolski felan fazla uçmayalım Ben Saha'dan ümitliyim
    I'm back...

14. Default

Zalayeta tam ihtiyacimiz olan tipte biri. Umarim alirlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fenerbahçe, transfer gündeminde olan Sırp golcü Nikola Zigic için rekor teklif yaptı. Sarı-lacivertler Manchester City'nin 12 milyon pound verdiği Zigic için 15 milyon poundluk teklif yaptı. Avrupa medyasında çıkan habere göre Fenerbahçe Sırp golcü için Racing Santander'e 15 milyon pound teklifte bulundu. İngiltere Premier lig ekiplerinden Manchester City'nin 12 milyon pound vermesinin ardından, bu ülkeye gitmek isteyen Zigic için bastıran Fenerbahçe transfer için çıtayı yükseltti ve İspanyol ekibine 15 milyon pound teklif etti.
    Racing başkanı Francisco Pernia Fenerbahçe'nin teklifini 15 milyon pound'a yükseltmesinin ardından, Sarı-lacivertlerin teklifine sıcak baktığı ve Sarı-lacivertli yöneticileri beklediği de haberlerde yer aldı.

Ah bi gelse şu Zigic ne güzel olur.Ama Deivid'in gitmesi lazım önce.Kulüpten yalanlama gelmedi daha bu haberle ilgili,hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biri gelsin artık ya adriano,zigiç farketmez daha fazla uzamadan bitirebilsek çok iyi olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe Zigic'e 15 milyon pound vermez

bencede adrianoyu alır o fiyata kiralamaz yada o ayarda birini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar bizim için en iyi isim Adriano'dur inşallah bu transfer gerçekleşir de forvet sorunumuz çözülür en azından 1 yıllığına kiralayabiliriz ama deivid önümüze büyük bir engel mateus hadi neyse de... kulüp boyuna yalanlıyor Adriano'yu ama inşallah doğrudur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Man City vazgeçer belki daha önce dediğim gibi bojinovu aldı bu haber eski olduğu için hala teklif filan diyorlar yeni haberele bakıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zigiç için fazla umutlanma dostum 15 mn £ ne demek ya... Adriano olsa neyse de...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten benim genel olarak transferden umudum yok alırsan yasin çakmak o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Man City vazgeçer belki daha önce dediğim gibi bojinovu aldı bu haber eski olduğu için hala teklif filan diyorlar yeni haberele bakıcaz
    haber eski degil bugünün haberi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forvetin durumu iç açıcı değil,stoperde alternatifimiz yok... yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

abdullah biraz yorumlarına dikkat burası galatasaray transfer bölümü selman abi bu arada bu alcağımız adam yıldız mı yoksa duyulmamış bir isim mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Arkadaşlar bence o kadar büyük konuşmayın.Çünkü Bursaspora Hagi geldiğinde UEFA diye hedef koyulmuştu ama o sene nasıl olduysa küme düşmüştük.(Allah bir daha göstermesin)...
    Ama çok sağlam kadro kuruyoruz bir ara Fanfanı denemek için kampa almıştık acaba transfer edildi mi???
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yönetim ne yapıcak Zico forvet yeterli diyor sadece bir stoper istiyor.Yönetim hocanın işine mi karışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Racing vermiyor,medya transfer için bastırıyor. Hatta medya 15 milyon poundluk bir teklif yaptı. Racing medyanın bu teklifini düşünüyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Racing vermiyor,medya transfer için bastırıyor. Hatta medya 15 milyon poundluk bir teklif yaptı. Racing medyanın bu teklifini düşünüyor.
    Medya şizofren olabilirp Bir gün bir bakarsınız Adriano,Ronaldo,Ronaldinho,Messi hepsini zorla getirmişler Türkiye'ye

Mesaj Yetkileri