Sayfa 69 / 80 İlkİlk ... 1959676869707179 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Galatasaray için hayırlı olsun diyecem ama kızmayın da bu oyuncu kim yerinde olsam tanınmayan ama Avrupa vatandaşı olan bir oyuncu alırdım daha iyi olurdu.

resmi sitede yazmıyor!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yazıyor kardes şimdi bak galatasaray.com girin bakın

ÜZÜLEN ÜZÜLSÜN KESİN ALDIK
    buarada inamoto kimmi batuhan kardes imzamda video var izleee

orası reesmi site değil. galatasaray.org resmi site

bide bu videoya baklın isterseniz
    http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q

webaslan.com GS nin resmı sitesidir.!!!

galatasaray.com resmi site deil ki... inş gelmez...

hahaha webaslan değil resmi site... www.galatasaray.org gir bak arkadaşım yuh yani

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yaa şimid resmi site kavgası etmeyin
    BU OYUNCU YARIN GELİYOR BÜTÜN HABER SİTESİ YAZIYOR STAR TV BOYNA ALT YAZI GECİYOR GELİNCE GÖRÜRSÜNÜZ BU OYUNCU OKADAR KÖTÜ DEGİL PARA YOK TAKIMDA BUNA SÜKÜR ŞİMDİ ÖNEMLİ OLAN OYUNCUYA DESTEK CIKMAK SANKİ FENERE GELEN KEZMAN COK FORMDA

WEBASLAN dedigide her zaman dogru

evet destek çıkmak lazım sokağa atılan paralara

poardon ufak bı karısıklık olmus.. webaslan daydım gaza gelmişim
    ......
    cvp olarakda heuz konusmak ıcın erken değil mı.bence erken adam orda burda nasıl oynamıs onemlı dııl onemlı olan bizde nasıl oynıcagı.

nese geldiyse hayırlı olsundan başka söz gerekmez inş hepimizi utandırır rakiplerimizi kıskandırır ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

gelince herkeze sahada agzının payını verir inamoto ozaman konusuruz

suanda konusmak erken adam daha 3 mac oynasın ozaman para bosa mi gitti yoksa iyi transfermi konusuruz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

SEZGİN : "UCUZA MAL ETTİK!.."

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından Lig Tv internet sitesine yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

"İnamoto'yu oldukça düşük bir maliyetle aldık. Böyle kaliteli bir futbolcuyu bu fiyata aldığımız için mutluyuz." diyen Sezgin, toplam maliyetin 1 milyon Euro'nun altında olduğunu söyledi.

Transferin hemen hemen kesinleştiğini ancak imza atılmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini belirten Adnan Sezgin, "Bir mucize olmazsa İnamoto yarın gelecek ve imza atacak. Sözleşme ilk etapta 1 yıllık olacak. Ancak İnamoto'nun bonservisi de elimizde olacak." dedi.

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    SEZGİN : "UCUZA MAL ETTİK!.."

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından Lig Tv internet sitesine yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

"İnamoto'yu oldukça düşük bir maliyetle aldık. Böyle kaliteli bir futbolcuyu bu fiyata aldığımız için mutluyuz." diyen Sezgin, toplam maliyetin 1 milyon Euro'nun altında olduğunu söyledi.

Transferin hemen hemen kesinleştiğini ancak imza atılmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini belirten Adnan Sezgin, "Bir mucize olmazsa İnamoto yarın gelecek ve imza atacak. Sözleşme ilk etapta 1 yıllık olacak. Ancak İnamoto'nun bonservisi de elimizde olacak." dedi.
    nolur mucize olsun nolur

west bro da bile 3 maç oynayamamış adam bizde nasıl oynayacak

onun yerınde adam olmadıından SS oynıcak bence.ç.

Nesil
    2006

Arkadaşalar size şaşırdım kaldım bir oyuncu bu kadar mı büyütülür biz Edu ile De Sauza hatta Kezman'ı bile bu kadar büyütmedik inşallah iyi oyuncu çıkarda utanırım güzel maçlar izleriz.

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Arkadaşalar size şaşırdım kaldım bir oyuncu bu kadar mı büyütülür biz Edu ile De Sauza hatta Kezman'ı bile bu kadar büyütmedik inşallah iyi oyuncu çıkarda utanırım güzel maçlar izleriz.
    inş utanırsın dostum

Quote Originally Posted by batuhan1907
    büyüten yok ki ben üzüntüden kahroluyom

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    büyüten yok ki ben üzüntüden kahroluyom
    Ben büyütenleri gördüm merak etme senin üzüldüğünü ilk mesajda da söylemiştin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya starda habire alt yazı geçiyo

imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    ya starda habire alt yazı geçiyo

imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
    nasıl bir oyuncumu buyur bir baska video beyler izleyin bu baska video
    http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q

ayrıca benim imzamdaki iki video da izleee onlarda baska

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

GELMİCEK DİYENLER BUYRUN YARIN İSTANBULDA

Adnan Sezgin: Anlaşma 1 yıllık
    Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından www.ligtv.com.tr 'ye yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
    http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx...&haber_id=1263

bonservisi bizde oldugu için begenirsek sözlesme uzatıcaz

BURAK KARDES DEMEKKİ SOKAGA PARA ATMaMISLAR FAZLA BU KADARDA KIZMA BEGENİRSEK SÖZLESME UZATMA OPSİYONUMUZ VAR

beyler bu arada saat 23:45 ntv de spor servisi var izleyin

buyutmuyoruz yorum yapıoruz...2 arasında bayaa buyuk fark war ayırt edilmesı kolay..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence galatasarayın aylardır aradığı ön libero bu adam olmamalıydı. yani şampiyonlar liginde oynayacak bir takım olarak geçen yıl sadece yarım saat oynamış futboldan uzak kalmış birinin alınmasına aklım ermiyor kimse kızmasın, darılmasın beni yanlış da anlamasın ama transfer olsun diye yapılmış bir tarnsfer gibi geldi bana

Bu arada ilk defa bir japon türkiyede oynayacak heralde değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

arkadaşlar bazı arkadaşlarımız inamotoyu gerek japon olduğundan(nesi varsa japon olmanın) gerekse de isminin çok fazla duyulmadığından sanki kötü bi transfer yapmışız gbi konuşuo adam hem milli takımının vazgeçilmezi hem de arsenal de oynamış(hoş,tutunamamış ama..) bi oyuncudur bunlarıyapmak kolay mı ki?ne kdar ii bi transfer gerçekleştrdğimizi zaman geçtikçe göreceksnz

Quote Originally Posted by anakonda52
    arkadaşlar bazı arkadaşlarımız inamotoyu gerek japon olduğundan(nesi varsa japon olmanın) gerekse de isminin çok fazla duyulmadığından sanki kötü bi transfer yapmışız gbi konuşuo adam hem milli takımının vazgeçilmezi hem de arsenal de oynamış(hoş,tutunamamış ama..) bi oyuncudur bunlarıyapmak kolay mı ki?ne kdar ii bi transfer gerçekleştrdğimizi zaman geçtikçe göreceksnz
    milli takımın vazgeçilmezi değil... DK de toplam 20 dakika oynamış

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by anakonda52
    İnamoto iyi transfer ama Zico inamoto yu oynatmıyordu
    İnş Türk futboluna yarar saglar uyum sorununu asarsa Türkiye için yeterli fakat S.L nde ne yapar bilinmez
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

belli yeteneğe sahip sönmüş oyncuları parlatmak kolaydır bundan sonra iş gerets e düşüo bnce...

Sayfa 69 / 80 İlkİlk ... 1959676869707179 ... SonSon

Mesaj Yetkileri