Spiker şom ağzıyla maç başladığından beri Melo Melo diyerek sakatladı adamı.Şaka bir yana İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.Oyundan alınacak.
Spiker şom ağzıyla maç başladığından beri Melo Melo diyerek sakatladı adamı.Şaka bir yana İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.Oyundan alınacak.
Melo devam edemiyor. Tüm zevkim kaçtı
Ehhhh beee
İnşallah ciddi değildir.
Bize mutluluk yok mu arkadaş...
2. yarı başlıyor. Milan "King" Baros bi gol daha atsın hat-trick yapsın.
Screw you guys, I'm goin' home
Melo oynuyor sanırım bir an acıyla değişiklik işareti yaptı.
Melo sahada. Oh beee.![]()
Ufuk oyunda arkadaşlar, uzaktan şutları vurmaya başlayabilir Liverpool.![]()
Ufuk çok şaşırttı beni ama Cole kötü vurdu sanki daha girebilirdi içeri![]()
Ufuk Abi ben ettim sen etme abi.
İyi top çeviremiyoruz bu aralar.
Ufuk iyi çıkardı. Takımda yorgunluk belirtileri var, taze kan lazım.
Tekrar top çevirmeye başladık; güzel. Elmander, Çağlar oyunda sanırım. Sıcaklardan dolayı maç rölantiye girdi biraz.
Melo çıkıyor Ayhan giriyor.
Ayhan girdi![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Elmander "astı"
Uf uf uf yok böyle bir gol Elmander adeta kaleye zımbaladı
Tam göremedim Ayhan'mı asist yaptıElmander harika vurdu
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Elmander çok şık vurdu.Hazırlık maçıda olsa Liverpool gibi bir takımı farklı yenmek çok güzel.
Elmander çok pis çaktı.
Abi bu futbolculara nolmuş ya bütün oyuncular harika oynuyor aman nazar değmesin![]()
Sabri Reyiz çıktı Emre girdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Culio ceyhunun ayağına tam oturmadı güzel pozisyondu.
İlk yarıyı kaçırdım, sadece gollere baktım eve gelir gelmez. İkinci yarı itibariyle sahadaki dizilişe takmış durumdayım. Sanki sol kanat yokmuş gibi oynuyoruz, yani bir spiker bizim için sağlı sollu geliyor Galatasaray diyemez biz böyle oynarsak, futbola sağlı sağlı gelmek tabirini ekleyeceğiz gibi. Sadece ikinci yarıya bakarak bir değerlendirme yapmak sağlık olmaz ancak, Ujfalusi beni utandırmaya devam ediyor. Kendisinden beklemediğim kadar iyi, Baros'un ilk golü güzelmiş. Elmander'in gölünde yapılan pres çok iyi, kapılan top ve sonrasında gelen müthiş bir şut. Selçuk yerli Xavi, çok büyük transfer, takıma alıştıkça çok daha iyi olacak.
Sıcağın göbeğinde dakika 80 küsürde deli gibi hücum pres ve onun getirdiği gol. İşte FT etkisi.![]()
Yalnız bizim bu stoper ikilisi ve sol bek ile işimiz yine zor. Bir stoper ve bir sol bek alınmalı. Forvet ve orta sahadan daha öncelikli olmalı bu mevkiler, yoksa yine çok gol yeriz.
Ujfalusi çok harika bir futbolcu, Madrid'teyken maçlarını takip ediyordum gerçekten çok iyi bir transfer yaptık
Carroll 35 Milyon Elmander BeleşCarrol 1 şut atamadı Elmander 1 gol attı hala transfer politikamız kötü diyen varmı ?