Ben Yiğit'i beğendim şahsen Trabzon maçında. Hem bu çocuğa ne kadar şans verildi ki . Belki Riera ve Pino bu takımdan ayrılabilir sezon sonu.
Ben Yiğit'i beğendim şahsen Trabzon maçında. Hem bu çocuğa ne kadar şans verildi ki . Belki Riera ve Pino bu takımdan ayrılabilir sezon sonu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Riera kesinlikle gönderlsin.Sercan kiralansın.Batdal da kiralanabilir. Aydın da ya oynasın ya da kiralansın.Yedekte çürüyecek oğlan.Servet ne oldu bu arada?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Turk Basininda Çiktimi Bilmiyorum , Galatasaray Nilmar"a 8m euro para teklifi etti. Kaynak : As gazetesi
Ara transfer döneminde Galatasaray'ın Doka'yı istediğini hatırlatan Dizar, “Galatasaray, Doka ile birlikte bizden Webo'yu da istedi; ancak bu futbolcuları devre arasında veremezdik. Galatasaray'ın ilgisi devam ediyor mu bilmiyorum; ama sezon sonunda gelecek tekliflere göre futbolcularımızı satıp satmayacağımıza karar vereceğiz” diye konuştu.
Şöyle de birşey var.
Nilmar nokta atışı olur.
Doka ve webo"ya hayir demem kesinlikle takimimda isterim , ozellikle webo"yu.
Nilmar mı?
Tur attırır.![]()
8M teklifi olabilir ama Villarreal daha yuksek bir bonservis bicti bildigim. Bu seneki performansi aldatmasin, sezonun buyuk kismini sakat gecirdi. Kume dusme durumu olusursa belki daha dusuk fiyattan alinabilir. Bu arada Lyon ile SL de FB ye attigi son dk golunu hala unutmam, o donem 18 yasinda falandi galiba![]()
nilmar iyi topçu ama türkiyeye geliceğini zannetmiyorum
Parayı verirsen herkes gelir.
Riera kesinlikle gönderilmeli sezon sonu. İyi niyetli fakat artık fiziksel olarak kanatta oynamak için yetersiz.
Baros bence artık gönderilebilir çünkü yaşı geçmek üzere 31 yaşına geldi. Bu sene sonu satmazsak daha da satamayız gibi..
Yiğit genç bir oyuncu rotasyona daha sık dahil edilmeli.
Sercan top oynamayı hatırlayana kadar başka bir takıma kiralanmalı.
Kazım büyük ihtimalle rotasyon oyuncusu olur. Eğer bunu istemezse de gönderilir.
Pino eğer ayağı iyileşirse kesinlikle şans bulmalı. Yetenekli bir oyuncu çünkü.
Batdal da bir gol kaçırdı diye satılmalı diyenler var ya gülüyorum sadece. Rotasyona dahil olmalı önümüzdeki sezon sık sık.
Cem Sultan yuvaya geri döndürülse tadından yenmez açıkçası.
Hızlı, oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen bir sağ açık almalıyız. Bir de genç hızlı bir forvet. Başka bir ihtiyacı yok takımın.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
sağ açık,sol açık, melo-selçuk ikilisine alternatif bir oyuncu ,Avrupa çapında yıldız bir stoper ve Elmander'in yanına iyi bir forvet lazım Avrupada başarı için.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Baros kendini toparlarsa gönderilmesine gerek yok ama çok çabuk sakatlanıyor.Ancak Nilmar kalitesinde bir golcü gelirse gönderilmeli.Başka türlü Baros'tane vazgeçilmemeli.Gelecek sezon için beklere ve stopere kesin alternatif gerekiyor.Kanatlar için Pino ve Culio gelecek onlar sezon başı mutlaka denenecektir olmaz ise mutlaka bir kanat oyuncusu alınacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ünal Aysal benim hedefim Avrupa'da başarılı olmak demişti.Gereken takviyeleri yapacaktır.Çok sağlam bir transfer yapılacaktır sezon sonu ama hangi bölgeye bilemem.
ünal başkanın transfer tercihleri genelde bonservisi elinde olan oyuncular oluyor hatta lig tv ye verdiği demeçte sezon sonunda kontratı biticek çok önemli oyuncular var demişti bunlardan biride bugün haberlerde çıkan kalou yanılmıyorsam sözleşmesi sezon sonu bitiyor.
aslında 2 3 yıl böyle transfer yapsa mali yapıyı çok iyi seviyeye getirebilir.
Elmander'e bonservis ödenmediHatırlatayım dedim... Yani bu tarz oyuncular ince elenip sık dokunursa bulunulabilir.Ama işte yabancı sınırı da var. O yüzden ben Serdar Aziz,Hasan Ali Kaldırım,Gökhan Töre,Ömer Toprak gibi isimler üzerinde durulmasını istiyorum
bende onu belirttim zaten iyi oku![]()
sezon sonunda kontratı biticek çok önemli oyuncular var
Kalou"ya hayir demem forvet oynar.
benim dusuncem bu yil sadece 1 tane cok saglam bir forvet ve sag açik ve sol açikta oynuyabilien bir adam lazim 1 tane ama , melo ve selcugun alternatifi olarak ceyhun var , yekta iyilesiyor , sahsen gerek yok diye dusunuyorum birde terimin sistem degismicegi ne malum belki tekrar tek forvete doner dicem ama umarim donmez 4-1-3-2 iyi.
elmander gibi beleş olucaksa takımın hepsi beleş olsun![]()
kalouya gelince bence o da gelmez türkiyeye![]()
bole olsa keske
![]()
kalou kanat oyuncusu değilmi ?
7 yabancı var zaten![]()
Bence sağ açığa odaklanmalıyız. Solu Riera-Engin-Emre bir şekilde götürür. Amrabat sırıtmaz diye düşünüyorum tabi ki Avrupa standartlarından bir oyuncu istiyorsak Kalou'da olabilir.
Arif nasıl kadro o. 7 tane yabancı var.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
gitti 3 puan![]()
demiroren belki seneye 7 yabanciya cikartir diye kurdum kadroyu![]()
Mehmet Batdal'a kadarki önerilere katılıyorum lakin Mehmet Batdal kesinlikle gelişime açık bir oyuncu değil. Bu sezon Kardemir Karabükspor'da dikkatle takip ettim kendisini. Hava topları hakimiyeti dışında pek bir özelliği olmayan bir oyuncu. Hava toplarındaki hakimiyetiniyse gol atabilmek adına kullandığını pek göremedim açıkcası. Uzun lafın kısası Bank Asya Ligi oyuncusudur kendileri .
twentede"ki Douglas sene sonu sozlesmesi bitiyor saglam defans aslinda alsak![]()
Umit Davala oyuncu izlemek icin yabanci ulkeye gittiydi , bugun açikladi brezilya Sao Paulodaymis![]()