Sayfa 691 / 896 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
20,701 ile 20,730 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Olabilir . Topla ilişkisi baya kuvvetli

Transfer olmadan orta saha düzelmez.Hoca da farkında ama kafası çok karışık o kadar çok hucum oyuncusu varki kimi kesip kimi oynatıcak farkında değil
    denemzse farkında olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

madem transfer yapmicaksin eldeki malzemeyi maksimum seviyeye cikartcan ozman sezer,ozer, salih uçan gibi isimleri takima kazandirmak lazim.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Nuri büyük olasılık ayrılıyormuş.Tam istediğimiz tarz oyuncu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    madem transfer yapmicaksin eldeki malzemeyi maksimum seviyeye cikartcan ozman sezer,ozer, salih uçan gibi isimleri takima kazandirmak lazim.
    Özer'den bir halt çıkmaz artık ama Sezer'i oynatmasını çok istiyorum neden denemeden göndermek istiyor anlamıyorum.Özer'e o kadar şans verip bu adamı denemeden göndermek ayıptır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dün akşam Salih oynasaydı, en azından Salih oynadı dicektik..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Nuri büyük olasılık ayrılıyormuş.Tam istediğimiz tarz oyuncu
    biri Nuri mi dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe transfere çok akıllıca başladı ama yanlış bitiriyor. Krasic lüks oldu, onun yerine bir orta saha gelmiş olsaydı;

Stoch - transfer - Topal / Baroni - Mehmet Topuz önlerinde de Kuyt - Sow ile çok etkili bir takım olabilirdi. Şimdi aynı şey sağda Krasic ile yapılabilir ama aynı anda iki ofansif kanat ve çift forvet sıkıntılar yaratabiliyor.

Bir diğer alternatif de Sağda Kuyt ileri ikili Alex - Sow şekilnde olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Özer'den bir halt çıkmaz artık ama Sezer'i oynatmasını çok istiyorum neden denemeden göndermek istiyor anlamıyorum.Özer'e o kadar şans verip bu adamı denemeden göndermek ayıptır.
    Özer genelde kanat veya Alex in mevkisinde denendi orada beklentiler farklı daha ortda oynasa Emre nin yerinde farklı olabilir bence en azından denemesi gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

aslında düşündükce orada oynayacak adam çok var ama güvenip oynatacak adam yok boş adamları gönderip kalanları en üst seviyede kullanıp kazanmak lazım gereksiz adamlar diğerlerinin önünü tıkıyor

Özerin orta alanda oynucak kadar tekniği var evet ama beyni yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe transfere çok akıllıca başladı ama yanlış bitiriyor. Krasic lüks oldu, onun yerine bir orta saha gelmiş olsaydı;

Stoch - transfer - Topal / Baroni - Mehmet Topuz önlerinde de Kuyt - Sow ile çok etkili bir takım olabilirdi. Şimdi aynı şey sağda Krasic ile yapılabilir ama aynı anda iki ofansif kanat ve çift forvet sıkıntılar yaratabiliyor.

Bir diğer alternatif de Sağda Kuyt ileri ikili Alex - Sow şekilnde olabilirdi.
    Krasiç aslında lüks değil. Sow'un sakatlanma riskine karşılık Kuyt forvet oynar. ama gel görelim ki Kuyt ilk forvet oldu başımıza.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Kuyt sowdan daha iyi forvette.Sow top tutamıyodu ayağında kuyt öyle değil top tutuyor alan yaratıyor adam eksiltiyor sowdansa ben kuytı tercih ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Krasiç aslında lüks değil. Sow'un sakatlanma riskine karşılık Kuyt forvet oynar. ama gel görelim ki Kuyt ilk forvet oldu başımıza.
    Sow gibi bir adam nasıl yedek oluyor anlamıyorum, maliyetini falan bir kenara bırakıyorum adamın kalitesi bu ligin üstünde bence. Çok etkili bir oyuncu, Kuyt da sene başında sağ kulvar için alındı ilk etapta düşünülen buydu.

Hücum bölgesinde Stoch, Alex, Krasic, Kuyt ve Sow gibi 5 üst düzey oyuncu var bunların en az 4'ünün sahada olabilmesi lazım, Aykut Kocaman'ın işi zor.

Fenerbahçe'nin çok geniş ve şişkin bir kadrosu var aslında. Orta saha en çok öne çıkan bölge ama hepsi bir şekilde yetersiz. 2-3 oyuncu elden çıksa yeni kaliteli bir isime finans da sağlanmış olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ridvan dilmeninde dedigi gibi artik aykut hocanin radikal kararlar almasi lazim cift forvet vesaire surmesi lazim degisik oyuncular denemesi lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Özerin orta alanda oynucak kadar tekniği var evet ama beyni yok
    fazla sert oldu sanki

Özer eski Özer olsa..

[YOUTUBE="3P5X4AV0yx0"]Özeeeer[/YOUTUBE]

Hayrandım bu adama Ankara'dayken, ama artık çok farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tuncay Şanlı 1 aydır Fenerbahçe'den haber bekliyormuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tuncay Şanlı 1 aydır Fenerbahçe'den haber bekliyormuş.
    İleride bu kadar adam varken bir de Tuncay ile uğraşmayalım. Zamanında Avrupa'yı çok istiyordu, bulsun kendine bir takım

Videoda sanki Özer'i değil Ronaldinho'yu Zidane'yi izliyor gibiyim ama malesef o Özer'den eser yok şu anda, öz güvenini kaybetmiş, kondisyonunu gücünü kaybetmiş, ayaklarını sahaya basacak hali yok gibi şu an. Keşke toparlayabilsede ilaç olsa bize.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tuncay ile Lube Ayar'ın twitter da ki konuşmaları resmen ayarlanmış. Ben takımı bırakıp para bile kazandırmadan gitmesini unutmasamda sahada ki o ruhsuz takımı görünce Tuncay gibi bir oyuncu lazım olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Özer Türkiye kupasında falan oynuyor anca çoğunlukla yedekte ne bekliyrdunuz ki adam maç oynamaya oynamaya köreldi böyle oyuncuların üzerine gidilmeli madem kazanılmk isteniyor.. Tabii Özer'in de katkısı var o da kabullenmeyip daha çok çalışıp formayı kapmalı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Tuncay'ı alalım, adam gerekirse orta sahada bile oynar (Emre'nin yerinde) Canını dişine takar yine oynar, o kadar gelmek istiyor. Ne kadar F.Bahçeli olduğunu hepimiz biliyoruz, yazık etmeyin şu adama. Bu adamın 100. yıldaki şampiyonlukta büyük payı var, bana göre aslan payı Tuncay'ındır 100. yıl şampiyonluğunda.

Aykut Kocaman'ı anlamak güç. Ben anlayamıyorum. Emre'yi neden gönderdin? Bu birinci soru. Madem gönderdin, neden yerini doldurmadın? Bu ikinci soru. Tuncay'ı neden bekletiyorsun, almıyorsun? Bu üç. Tuncay gibi F.Bahçe'ye bağlı bir adam sayısı birkaç tane. Kocaman günler geçtikçe kredisini tüketiyor.

İlk sezon geldi, şampiyon oldu, başarıdır, eyvallah.
    İkinci sezon takımın yaşadığı sorunlar belli. Yine de başarılıdır, eyvallah.
    Üçüncü sezon hiçbir sorun yok, sorunlardan güçlenerek çıkmış bir F.Bahçe var. Ama yine durumumuz kötü, hoca kendini geliştirmiyor, hatalardan ders çıkarmıyor. Geçen sene imkanlar kısıtlıydı, ligde ikinci olmak bile beklenti değildi ama bu sene kendi de dün dedi "7 milli oyuncu aldık". O zaman kadronun hakkını vereceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay'ın başımızın üstünde yeri var da. Nerede oynayacak neresi boş ? Kendi mevkilerinin yedekleriyle çekişir bence Tuncay.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Tuncay ile Lube Ayar'ın twitter da ki konuşmaları resmen ayarlanmış. Ben takımı bırakıp para bile kazandırmadan gitmesini unutmasamda sahada ki o ruhsuz takımı görünce Tuncay gibi bir oyuncu lazım olabilir.
    o kadar belli ki ayarlanmış olduğu Görürsünüz bak , Tuncay da gelecek ama biz ortasaha diye ağlamaya devam edeceğiz yanlış anlamayın, Tuncayın gelmesini çok isterim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tuncay'ın oynamaması problem değil. kendiside 11 oyuncusu olacağını düşünmüyordur bence. Önemli olan fenerbahçe formasından başka forma giymemesi bu ülkede benim için.

Ayrıca almayacaksak neden 1 ay beklettik bu adamı biz. Daha öncede aykut kocaman'ın tuncay'a biraz bekle sonra sözleşme yapalım dediğine ilişkin haberler çıkmıştı zaten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Para kazandırmadan gittiği için Aziz Yıldırım istemiyormuş diyorlar, doğrudur yanlıştır bilemem.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Özer Türkiye kupasında falan oynuyor anca çoğunlukla yedekte ne bekliyrdunuz ki adam maç oynamaya oynamaya köreldi böyle oyuncuların üzerine gidilmeli madem kazanılmk isteniyor.. Tabii Özer'in de katkısı var o da kabullenmeyip daha çok çalışıp formayı kapmalı
    Özer o maçlarda potansiyelini gösterip parlasaydı, emin ol herkes sahip çıkardı, ayrıca Özer'i geçen sene çok oynattı Aykut Kocaman hatta taraftar isyan etti artık dayanamıyoruz yeter diye.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

yobo oturmadan orta 2lideki çift yönlü adam eksikliği giderilmeden fenerin işi zor olur. ayrıca caneri gönderip bütün izleri yok etmek de farz bana kalırsa. fenerbahçeye müthiş zarar veriyor olsa da ben bir galatasaraylı olarak böylesi bir adamı sevmiyor, aksine inanılmaz derecede nefret besliyorum. çok antipatik geliyor bana.

ayrıca hasan ali kaldırım nasıl bir adam tam çözemedim ama solbeki ona emanet etmek de yanlış bir hamle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    yobo oturmadan orta 2lideki çift yönlü adam eksikliği giderilmeden fenerin işi zor olur. ayrıca caneri gönderip bütün izleri yok etmek de farz bana kalırsa. fenerbahçeye müthiş zarar veriyor olsa da ben bir galatasaraylı olarak böylesi bir adamı sevmiyor, aksine inanılmaz derecede nefret besliyorum. çok antipatik geliyor bana.

ayrıca hasan ali kaldırım nasıl bir adam tam çözemedim ama solbeki ona emanet etmek de yanlış bir hamle.
    İlk analizlerin doğru fakat Caner ve Hasan Ali hakkında konuştuklarına pek katılmıyorum. Caner 2 sezondur forma verildiğinde verebileceği katkıyı veriyor. Bazen yanlış hamleler yapsa da bence müthiş zarar verdiği falan yok. Hasan Ali ise hali hazırda Milli takım solbeki olduğu için başka Türk solbek almaya, maceralara girmeye gerek yok ( Milli takımda olduğunu vurgulamamın sebebi, bazı Galatasaraylı arkadaşların sırf Hasan Ali Milli takıma H.Balta'nın yerine seçildi diye direk kötü oyuncu yakıştırmaları yapmaları)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alexsiz kadro kurmayın beyler. beyhude.

Mesaj Yetkileri