Sow'un yollanıp Gomis'in alınması fiyasko olur. Sow yollanmayıp Gomis gelirse gereksiz olur. Gomis transferi olursa her türlü zarar yani.
Sow'un yollanıp Gomis'in alınması fiyasko olur. Sow yollanmayıp Gomis gelirse gereksiz olur. Gomis transferi olursa her türlü zarar yani.
Aykut hoca kimseyle sorunum olmaz olamaz diyor ama sorunu olmadığı adam kalmadı kendi alıyor kendi gönderiyor Fm de olsa bu kadar olur
sorunu olmadığı tek adam sanırım cristian![]()
Sow yollanıp Gomis gelirse herhalde Aykut Hoca baya bir küfür yer.
Kuyt'ı günler öncesinden bilen Lig Radyo'nun Nuri %99 Fenerbahçe'de haberi verdiğini söylüyorlar.
Hiç gerek yok gelmesin![]()
Lig Radyo'ya göre Nuri yüzde 99 Fenerde-imiş.
eto'o bitmiş.
nuri liverpool'da diyorlar.
lig radyo kaytıda ilk söyleyen kurumdu.
Nuri tam aradığımız oyuncu
Bonservisinin alınacağını zannetmiyorum ben kiralık gelebilir 1 sezon
fenerbahcenin aradigi adam bence nuri degil sneijder gibi bir adam fenerbahcenin aradigi.
Wizard of oz ∞ @BayanMuslera
Nuri Şahin Fenerbahçe'ye giderse ben eşşeğim diye bağırcam + tweet atıcam
Mehmet Kaya @santimaxim
Nuri Sahin Fenerbahce'ye gelirse, evde yalnizken ciplak sekilde sadece 6string giyip ayna önünde striptiz yapacagim. Yapmazsam serefsizim!
SELÇUK inan + nuri ŞAHİN = SELÇUK ŞAHİN! Herkes akıllı olcak! O kadaar! (:
özellikle sonuncuya bayıldım![]()
Teklifimiz var mı bilmiyorum; ama bizim dışımızda EPL'den teklif veren takım olursa, transfer edemeyiz diye düşünüyorum.
Umut ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Nuri Şahin gelirde sakatlık vs yaşamazsa harika bir Süper Lig sezonu olur.Galatasaray - Fenerbahçe çekişmesi açısından hayali dahi güzelgerçekten keşke gelse de şöyle keyif alsak
Ali Yıldırım ve Abdullah Kiğılı transfer olmayacağını açıklamıştı.Aykut Kocaman'ında söylemleri bu yöndeydi.Ancak baktılar kamuoyundan ve taraftarlardan baya tepki geldi fikirlerini değiştirmiş olabilirler.Nuri'de akla gelebilecek ilk isim.Real onu kiralayacak ancak kime.Real kabul eder cazip bir kiralama teklifini.Ancak Nuri,İngiltere'deki teklifleri kabul eder.Liverpool ve Arsenal aradan çekilirse yada Real ile anlaşamazlarsa Fenerbahçe Nuri'yi getirir Türkiye'ye.
Fenerbahçe'de orta saha kalitesinin tek bir transferle artıcağını düşünmüyorum.Seneye köklü bir değişiklik yapmaları lazım.Cristian'ın yerine iyi bir yabancı,yanına Nuri yada Alper gibi yerli birini monte etmeleri lazım.
Nuriyi beğenmesem de ilaç olur ilaç gelir savunmadan topu alır düzgün bir şekide dağıtır.
Nuri'yi İngiltere'den Arsenal,Liverpool istiyor diye biliyorum.İstemeseler bile Hamit gibi belli bir vakitten sonra gelir anca Türkiye'ye.
Fenerbahçe hep böyle orta saha ararken forvet alıyorbakalım bu sefer ne olcak
![]()
Nuri haberi doğru çıkar umarım.
Nuri haberi doğru çıkarsa aradığımız kan olur.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Nuri Liverpool'da diye şöyle bir haber var ama ne kadar doğru bilemiyorum.
http://spor.mynet.com/haber/nuri-sah...erpoolda/53316
Nuri Şahin aradığımız kan. Gelirse, bence YILIN TRANSFERİ olur. Neden yılın transferi? Çünkü 11 kişilik takımın her mevkiisi bizde gayet kaliteli ancak tek mevkiideki eksiklik nelere mal oluyor, görüyorsunuz. Bu yüzden böyle bir ifade kullandım.
İnşallah Nuri gelir.
Real Madrid satmak istemiyor zaten Nuri'yi. İngiliz takımları satış opsiyonlu kiralamak isterler, dolayısı ile İngiltere yolu kapanır.
Biz istersek, Nuri'ye de problem olmazse gelir 1 yıl kiralık oynar, günü kurtarırız.
Kısacası Nuri satılmaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Nuri'yi ikna edersek olur. Basın parayı alın adamı. Orada yedek kalacağına burada takımın yıldızı olsun.
nuriyi getirirlerse bomba olurda ben bu gomis olayina taktim bienvenu güya gönderilecek tamam ama gomis 3. forvet olarak türkiyeye gelmek istemez kesinlikle, o yüzden ben sowun gönderilecegini bienvenu'nun kalacagini düsünüyorum... sayet sow kalir gomis gelirse oda bomba olur gerci.. semih bitmis bienvenu'de fb yi kaldiracak oyuncu degil iyi transfer olur öyle olursa..
aklınız alıyor mu hiç , 2 sene uğraş bu adamı almak için 10 milyon ver sonra satbenim aklım almıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.