Honda gelirse %100 tek forvete doncez gibi.
Honda gelirse %100 tek forvete doncez gibi.
bu dediğiniz madde resmi olarak açıklandımı?
Arap basininda cikmis.
Galatasaray to offer Kayserispor Sercan Yildirim plus 3m€ for Morocco Intl Nordin Amrabat
Tsubasa Hyuga Misaki'den biri gelsin![]()
Belki Venlo'da oynarken dediğin gibidir ama CSKA ve Japonya Milli takımında hiç o bölgede göremedim. Milli takım mevkisi için DK 2010'da izledim sadece.
eto'o bitmiş.
kayserispor gs ye oyuncu satmaz
Sanki kulübün içindenmişsin gibi konuşuyorsun dostumBende eğer değeri 3 olana 5 verilmedikten sonra Kayseri'nin Cimbom'a adam satacağını sanmıyorum.
eto'o bitmiş.
Yahu Amrabat nedir arkadaş? Amrabat avrupa düzeyinde futbolcu olsaydı Kayseri'ye düşmezdi yolu.Devre arasında alsaydık yararlı olurdu ikinci yarı ama alamadık.Bence artık gerek yok Amrabat'a.Hasan Ali'yi ise Kayseri satmaz,satsada bize satmaz.Yani Kayseri menşeili bir futbolcuyu unutun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence de haklı Oğuzhan. Hem Amrabat hemde Kayserispor konusunda.
Amrabat'ı herhangi bi Türk takımı alacağına Quaresma'ya teklifte bulunsunlar aynı mentalite. "Bu futbol benim için oynanıyor arkadaş, ben olmasam buralar hep tarlaydı." En azından doğru ellerde forma satışın daha fazla olur ve Avrupa'da tanınmışlığın 5 ise 5.5 olur
Amrabat'ı Türkiye dışında hiç takip etmedim. Hollanda Ligini de neredeyse 7-8 yıldır özetlerden dahi takip etmedim. En son derbileri dışında liglerini izlediğimde Robben, Ibra, Persie, Vaart, Sneijder oralardaydıYanlış hatırlamıyorsam da Sneijder dışında hepsi 03/05 arası gitti. Türkiye dışında nasıl oynadığına dair fikrim yok, gelmeden önce FM sayesinde ismini duymuştum yanlızca. Bana şuan tam bi saatli bomba gibi geliyor ücret ödenmeden kadroya katılması dışında.
eto'o bitmiş.
Amrabat'ı fazla küçümsüyorsunuz bence. Çok etkili oyuncu, ayrıca Quaresma'dan daha takım oyuncusu benim görüşüm. PSV'de de gayet iyi oynuyordu taa ki teknik direktör değişikliğine kadar, sonra forma şansı bulamamaya başladı ve ardından Şota'nın isteği ile Kayserispor'a transfer oldu. Ha Sercan + 3 milyon € vermeye değecek bir oyuncu mu değil. Sercan 21 yaşında (ki Bursaspor'dan 3 milyon € + Musa Çağıran karşılığı alındığını da unutmayalım) , Amrabat 25. Aynı meblalara daha iyi oyuncu da bulunabilir.
edit : aklıma gelmişken söyleyeyimGeçen ay içinde Fulham ve Newcastle United ile ilgili haberleri de gündeme gelmişti dış basında. Yani önünde tek opsiyon Galatasaray yok Amrabat'ın.
Last edited by Deus Dominus : 22.Nisan.2012 at 15:45
Tamam bize geri verin o zamanBen tekrar Bursaspor forması giymesini isterim Sercan'ın. Bizim altyapımızda yetişmiş ne de olsa. Sestak gol kaçıracağına o gol kaçırsın sağ açıkta oynayıp.
![]()
F.Terim genç bir oyuncuyu takasla falan vermeye niyetlendiyse o oyuncudan hayır gelmez. Aydın konusunu aylar önce "onu kazanmamda yardımcı olun "diyerek zaten belli etmişti. yani çalışmasını gördüğü oyuncuyu elde tutuyor.Sercan çalışmıyor galiba. o yüzden gönderilebiir. Amrabat konusuna gelince ,aşırı bencilliği dışında harika bir oyuncu. Avrupa seviyesine de yükselir.yeterki doğru hocalarla çalışsın ve Fatih Terim de doğru bir isim onun için.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu saatten sonra Galatasaray Amrabat'ı almaz bence onun defteri kapandı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Amrabat uzak olsun biraz. Karakteri sıkıntılı o adamın. Eğer Şampiyonlar Ligi garantilenirse belli adımlar atılır diye düşünüyorum.
Sercan + Para teklif edersek Kayserispor kabul eder mi sanıyorsunuz yahu? Sercan Yıldırım'ı alana kadar Semih Aydilerk&Ömer Şişmanoğlu var adamlarda..
Last edited by di canio : 24.Nisan.2012 at 15:50
Kayseri'den gelse gelse Amrabat gelir onun da fiyatı pahalı olacaktır...
Best FM'e bağlanan Reading'in 23 yaşındaki genç oyuncusu Cem Karacan, "Baba takımım olan G.Saray'da oynamak istiyorum dedi
"Türkiye’de sempati duyduğun bir takım var mı?
Babam Galatasaray’ı tutuyor. Birkaç yıl önce Galatasaray ile görüştüm ancak anlaşma sağlayamadım. Ancak bir gün babamın tuttuğu takımda oynamayı isterim. Ayrıca Türkiye’de çok iyi takımlar var. Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş hepsi çok iyi takımlar. Bir gün bu takımlardan birinde oynayabilirsem çok mutlu olurum."
eto'o bitmiş.
Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı alacağını hissediyorum nedense.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly