ama baskaniniz bütün oyuncularin teklife acik oldugunu söyleditaraftarin satilmasini istememsi dogal, önemli olan yönetimin ne yapacagi ne karar verecegi..
ama baskaniniz bütün oyuncularin teklife acik oldugunu söyleditaraftarin satilmasini istememsi dogal, önemli olan yönetimin ne yapacagi ne karar verecegi..
Samet Aybaba'nın ilk geldiği zamanlarda en önemli oyuncum Fernandes diye açıklaması var ve Fernandes'in takımda kalmasını istediği biliniyor.
Ayrıca 15 gün önce şöyle bir açıklama da yapıldı.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52860..._aciklama.html
Medyamızın ne kadar dürüst olduğunu da göz önünde bulundurursak,çok da itibar edilecek bir haber değil.Ama belli de olmaz tabii.Bu yönetim kesinlikle satmaz diyemiyorum.Manuel Fernandes’in 2012-2013 sezonunda 4 sırt numarasıyla Beşiktaş forması altında futbolunu sergileyeceğini bir kez daha hatırlatırız.
So what?
Saike
wesley sneijder twitterdan tüm müslümanların bayramını kutlamış.Durup dururken nerden çıktı acaba geçen günde kuytı tebrik etmişti nerden çıktı acaba
bence biz bu adamla anlaştık.Şampiyonlar ligi bekleniyor
Fernandes ayrılmak istediğini söylemiş. kaçırmayalım artık![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
şu Essien işi ne oldu öyle bir haber çıkmıştı odamı yalan oldu![]()
4 isimle görüşülüyormuş
2'si ispanyadan , 1'i hollandadan biri de türkiye'denmiş
türkiye'de olan herhalde fernandesdir ama bir tanesiyle %99 anlaşılmış , twitterda güvendiğim biri yazdı da isim vermiyor.
hollanda'dan dediği hollanda ligi mibence turu geçersek sneider alınacak abiciğim...
Umarım Fernandes gelir, çok beğeniyorum. Tam aradığımız tarzda bir oyuncu.
Fernandes ayrılmak istediğini söylemiş. Alın şu adamı artık, BJK yönetimi ikna olur. Mali krizdeler zaten, takasla falan halletmek lazım transferi.
Tino Costa'yı alamadık, adam bu hafta R.Madrid-Valencia maçında golün asistini yaptı. Bu adamı alsak şu an her şey bambaşka olurdu. Emre'den bile daha klas bir futbolcu, tam aradığımız adam ama bizim beceriksizler alamadılar.
Fernandesi aslında 7 ila 10 arası bişe versek alırız
veya sezer + 5 m de olabilir
Real madridden lassana diarrayı almyoruzbeşiktaştan fernandesi alıyoruz ne 12si
![]()
özer + sezer + bekir kafidir![]()
![]()
![]()
Beşiktaş satılık listesindeki Q7 için takas girişiminde bulunan Galatasaray ile dalga geçmeye çalışırken - ki Baros başka takımda olmuş olsaydı yurt dışında olsaydı çoktan takas teklifini kabul etmişlerdi - satmayız dedikleri Fernandes'i hele hele rakibi, bir Türk takımı olan Fenerbahçe'ye satmaz bence. Ancak Fernandes'in illa Fenerbahçe'ye gideceğim diye inat etmesi gerek, bunun için de Fenerbahçe'nin oyuncuyla görüşmesi lazım, sizin kulüp prensibiniz önce kulübüyle anlaşmak olduğuna göre, zor bu transfer.
fenerbahce orta saha oyuncusuna 10 milyon felan verseydi zaten ya costa ya diarra bizdeydi su anda.. fernandese 7-8 in üzerinde vermezler bence 1 yada 2 oyuncu + 5-6 milyon kafidir.
Aykut Kocaman bence dinlenmeli artık.Yerine R.CARLOS Gelsin![]()
Theo Janssen ismi konuşuluyor Fenerbahçe için. Doğruluğu nedir acaba?
eğer benim aldığım duyum doğruysa , aynı adam %99 anlaşıldı denilen oyuncunun yaşı olduğunu ama çok iyi olduğunu , taraftarı ilk aşamada isminin tatmin etmeyeceğini ama iyi oyuncu olduğunu söylüyordu , 1 oyuncunun da hollandadan olduğu söyleniyordu , onun için doğruluğu olabilir diyorum.
Tuhaf adamdır
[YOUTUBE="l6DXYCZCjFc"]l6DXYCZCjFc[/YOUTUBE]
o yüzden mi valencia zamaninda sudan ucuza besiktasa satti?
avrupa sampiyonasina secilmis olsaydi portekiz milli takiminda oynasaydi tamam üstün oyuncu derdim ama abartmaya gerek yok cok abartildi fernandes.. basinin bunda büyük rolü var aylardir gidecek kalacak yok tottenhamden yok manchesterdan bilmem kimden teklif var dendi insanlarda gözünde büyüttü.. oysaki bir selcuk inan bir emre kat kat daha üstün oyuncular fernandes ten
Last edited by Nedvedmania : 23.Ağustos.2012 at 00:49
Fernandes Selçuk ve Emre'den iyi diyen olsa karşı çıkmam şahsen. Selçuk kadar iyi pas atamaz ama adam çalımlama, topu ayağında tutma işini daha iyi yapar mesela ki bu bir çok MC'de bulunmayan ve MC'lere büyük avantaj sağlayan bir özellik. Fernandes'in performansı biraz yanında oynayan oyuncuya bağlı. Mesela Melo-Fernandes olursa Melo-Selçuk etkisini yaratabilir bence.
Screw you guys, I'm goin' home
Bana kalırsa Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı yok. Elinde her tipte adam var. Emre tipinde adam diyor Fenerbahçeli adamlar ama o tarz adam sık bulunan tip oyuncular değil. Topal-Topuz ortasahası Baroni-Emre ortasahası kadar iş yapar bana kalırsa.
Dediğim gibi Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı yok, oyuncusunu kullanmaya ihtiyacı var.