Sayfa 697 / 1204 İlkİlk ... 1975976476876956966976986997077477971197 ... SonSon
20,881 ile 20,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arsenal'den Rosicky alsak ne güzel olur.

Selçuk ve Rosicky ile çok iş yaparız. Şuan Stoke - Arsenal maçında ne kadar etkili ve dikine gidebildiğini gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rosicky seneye 33 yaşında olacak, alınması ne kadar mantıklı olur acaba ? Hani böyle yaşlı oyuncular 1-2 milyon € isteseler neyse, dünyanın masrafıyla beraber geliyorlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Doğru diyorsun tabi ama bizim alım gücümüz bu kadarına yetiyor.

Yani Rosicky 20+'lı yaşlarda alamazsın. Eğer alabilirsen Ribery gibi kaçar, alabilirsen Quaresma gibi sorunludur ve elinde patlar. Biz Hagi gibi olacağına inanıp bu yaşlarda alabiliyoruz.

Bence yaşına rağmen 2-3 sene Galatasaray'a katkısı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Katkısı elbette olur hemde fazlasıyla ama bu oyunculara verilen paralar gerçekten ciddi rakamlar sonra diyoruz Lass Diarra nasıl yıllık 6 milyon € ister ? Tabi ister, sen yaşlı adamlara 3-4 milyon €'dan kapı açarsan gencide o kadar ister : )

Galatasaray alt yapısının genel durumunu bilmiyorum ama Fatih Terim'e sportif başarı durumu ne olursa olsun destek verilirse bir kaç tane daha Emre'ler, Semih'ler çıkaracağına eminim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arsenal'den Rosicky alsak ne güzel olur.

Selçuk ve Rosicky ile çok iş yaparız. Şuan Stoke - Arsenal maçında ne kadar etkili ve dikine gidebildiğini gösteriyor.
    Daha 1-2 ay önce sözleşme imzaladı Disko.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı alacağını hissediyorum nedense.
    İnşallah almayız Bir beğenemedim gitti bu adamı...

Rosicky de çok yaşlı olur. Gelmese daha iyi...

7. Default

Galatasaray uçmaya hazır, tek eksiği "kanatları". İki adam gibi kanat transferiyle çok can yakarlar avrupa'da da.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Necati yerine 1 forvet ve 1 tanede adam akilli kanat lazim bence obur kanatta engin,emre,aydin yeterli diye dusunuyorum cok para harcamaya gerek yok. ama fatih hoca fazla transfer isticektir bence istemeside normal bu takimi hoca yaratti hic ama hic kolay degil as kadroda oynuyan yeni 10 tane oyuncumuz var cunki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu takıma bir Farfan gelse yeni bir kupa gelir Avrupa'dan o derece eminim. Takımı hareketlendirecek bir kanat oyuncusu eksik o olsa neler yapacağımızı tahmin etmek çok zor olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

elmander'in yanına forvet ve ikikanata adam lazım. bunlarda biri yabancı olacak sanırım. forvete burak alınsa elmander ile iyi anlaşırsa kral olur. kanatların birine yabancı alınır ama diğer tarafa türk bulmak lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

farfan bence eskisi gibi değil hem fatih hoca o tür yaşlı oyuncular yönelmez bence

Şakiriyi alabilselerdi çok iyi olucaktı

burak gs de oynamaz

12. Default

Uzağa da gitmeye gerek yok, Doka var. Türk kanat oyuncusu Olcan ve Ozan'dan başka isim gelmedi aklıma Forvette yerli kaliteli oyuncu yok aynı şekilde, Mevlüt olur mu? Ya tutarsa olur herhalde. Rennes bonservisini almış mıydı onun?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ozan pek verimli oynamadı bu sezon

doka da bence anadolu takımı topçusu amrabat gibi

14. Default

Anadolu topçusu için 37 maçta 12 gol 7 asist az rakam değil

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

dokanın büyk takımlara golü varmı attğı golleri nasıl attığıda önemli almeida gibi klasik arka direk gollerimi atıyor

bence gs de verimli olamaz,kaldıramaz gsyi

16. Default

Bana kalırsa ligimizde hangi takım olursa olsun verimli olur, hatta Büyükşehir Bld.'deki performansından daha fazlasını da verir ama yaşı 28, bonservisi de az buz olmaz, 4-5 milyon €'dan kapı açarlar gibi geliyor bana. AML'de oynuyor, sağ ayağını kullanıyor inside forward yani. Bugün Sivasspor'a bir tane daha attı, 3. gol çok şıktı. İşte sorun ligimizde oynayan kalburüstü futbolculara çok yüksek bonservisler istenmesi. Yoksa Amrabat, Doka, Grosicki hep kaliteli oyuncular, ligimizde her takımda forma giyebilecek, iyi performans sergileyebilecek özelliklere sahipler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Doka yada amrabat"a hayir demem sahsen Doka forvet degilki klasik goller atsin çalimliyor çabaliyor iceri girip birseyler yapiyor , turk olarakda gokhan tore"yi almaliyiz bence doka(amrabat),tore,mevlut iyi gider 1 tanede defans lazim. servet"den kurtulmaliyiz

Bizim sol kanada, Diego Capel gider aslında.Otobana çevirir orayı.

19. Default

Sercan Sararer'de yetenekli bir gence benziyor G. Fürth'te Bundesliga 2'de oynuyordu. bu yıl Bundesliga'ya yükselmeyi garantilediler sayılır. 12 gol 12 asisti var. Fiziği falan da iyi, öyle Engin gibi üfleyince yıkılmıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Necati en az 1 sezon daha götürür bence forvet mevkisinde ama Avrupa için yeter mi bilemem. Hafife almamak lazım bu akşam ki golü muazzamdı resmen. Ama önceliğimiz kanat transfer olmalı. Şu ligde hızlı bir kanat oyuncusu o kadar fazla fark yaratıyor ki.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Necati muazzan gol attı ama. Kaçırdıkları tam bir komediydi ki bunu ilk defada yapmıyor. Resmen kalecinin üstüne vurmayı çok seviyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Necati ile olmaz Bize ciddi ciddi bitirii ve hızlı bir forve lazım.Burak Yılmaz Necati'den çok daha kötü bitiricilik konusunda ama daha çok pozisyona girdiği için daha çok gol atıyor Gökhan Töre,Olcan Adıl gibi Türklerden bir iki tane alıp kanatta yabancı kullanmazsak forvete üst düzey bir yabacı alınablir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Ahh Arda gitmeseydi diğer kanada belki transfer veya Engin - Emre dönüşümlü çok iyi olurdu.

Muslera
    Eboue
    Semih
    Ujfa
    Hakan
    Engin-Emre
    Selçuk
    Melo
    Arda
    Elmander
    X(Transfer)

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

katılıyorum sana ardanın gitmesi çok kötü oldu ama diğer kanat için emre engin ne kadar yeterli olur tartışılır

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    katılıyorum sana ardanın gitmesi çok kötü oldu ama diğer kanat için emre engin ne kadar yeterli olur tartışılır
    Arda kalsa tek transfer yeterli olurdu illa kanada oyuncu alınacak diyorsa Fatih Hoca bi Gökhan Töre alınırdı tamam ama şimdi ne olur bilemeyiz.Sezon sonu ne olacak merak ediyorum Şampiyonluğumuzu ilan edelimde gerisi boş transfer sonraki mesele bugün Beşiktaş'ın Fener'den puan alacağını hissediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bana kalırsa ligimizde hangi takım olursa olsun verimli olur, hatta Büyükşehir Bld.'deki performansından daha fazlasını da verir ama yaşı 28, bonservisi de az buz olmaz, 4-5 milyon €'dan kapı açarlar gibi geliyor bana. AML'de oynuyor, sağ ayağını kullanıyor inside forward yani. Bugün Sivasspor'a bir tane daha attı, 3. gol çok şıktı. İşte sorun ligimizde oynayan kalburüstü futbolculara çok yüksek bonservisler istenmesi. Yoksa Amrabat, Doka, Grosicki hep kaliteli oyuncular, ligimizde her takımda forma giyebilecek, iyi performans sergileyebilecek özelliklere sahipler.
    Ek olarak Popov çok iyiydi geçen sene bu sene biraz sönük kaldı ama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da değilken, gelecek sezondan herkes şüpheliyken Eboue, Elmander, Melo geliyorsa şampiyon olduğumuz taktirde ŞL garantisiylede çok daha iyi oyuncuların geleceğine inanıyorum ben.
    Screw you guys, I'm goin' home

28. Default

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Sercan Sararer'de yetenekli bir gence benziyor G. Fürth'te Bundesliga 2'de oynuyordu. bu yıl Bundesliga'ya yükselmeyi garantilediler sayılır. 12 gol 12 asisti var. Fiziği falan da iyi, öyle Engin gibi üfleyince yıkılmıyor
    İşte Terim'in son gözdesi
    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Greuther Fürth forması giyen genç oyuncu Sercan Sararer'in transferi için yönetime rapor sundu.

01 May 2012 08:16:00
    Goal.com Türkiye

Süper Final'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, önümüzdeki sezonun planlamasını yapmayı da ihmal etmiyor.

Milliyet'in haberine göre, teknik direktör Fatih Terim, Bundesliga 2 ekiplerinden Greuther Fürth forması giyen genç oyuncu Sercan Sararer'in transferi için yönetime rapor sundu.

Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından Türkiye'yi seçmek üzere ikna edilen 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon takımının Bundesliga'ya yükselmesine yardımcı olmuştu.

Forvet ve kanatlarda görev yapabilen genç yetenek için Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın da devrede olduğu öne sürülüyor. Sercan Sararer'in transferi için 1.5 milyon avro bonservis bedeli ödenmesi gerektiği iddia ediliyor.

Bu sezon ligde ve kupada toplam 11 gol atma başarısı gösteren Sercan Sararer, sarı-kırmızılı ekibin özellikle kanatlarda yaşadığı sorunu çözebilecek bir oyuncu olarak nitelendiriliyor.
    Haberi goal.com'da gördüm ama onlar nereden buldu bilmiyorum Yanlış bilgi de vermişler, 19 yaşında demişler 22 yaşında. 11 gol attı demişler, 12 gol attı hatta Düsseldorf maçında bir asist daha yapmış 12 gol 13 asist olmuş Hadi transfermarkt'a bakıp oyuncu değerini yazmışlar da (1.5 milyon €) diğer bilgileri nasıl yanlış girmişler onu anlamadım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray is in talks with Real Madrid to sign Altintop and Sahin [AS]

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray is in talks with Real Madrid to sign Altintop and Sahin [AS]
    Kaynak olarak Habertürk gösterilmiş ama