Bana kalırsa Nuri ve Hamit'i birlikte alırsak Melo'ya gerek kalmaz. O yabancı kontenjanıylada güzel bir kanat alırız.
Bana kalırsa Nuri ve Hamit'i birlikte alırsak Melo'ya gerek kalmaz. O yabancı kontenjanıylada güzel bir kanat alırız.
Çok güzel olurlar.![]()
herkes emre ve engin'in yerine illa kanat alınmalı demişte bence terim'in taktiğinde çok önemli yerdeler.Sürekli baskı rakibi rahatsız ediyor falan.Terim 1 oyuncunun bile koşmasına dayanamıyor.farfan deniyor ama farfan 4-3-3 ün kanadı olur ancak.biz 4-4-2 oynuyoruz ve emre engin tam adamı.eğer bun ikisinin daha ofansta iş yapanını bulursak ne ala.yoksa taktik değişikliğine gideriz.
Hoilet iddiaları var.Dediğim gibi oda koşmayan bi oyuncu.
Yalnız hamit inanılmaz olur.Tam oturur sağ kanada.
Hamit neyse de Nuri hiç gelmez.Gelirse anca kiralık gelir.Madrid'in de kiralayacağını pek düşünmüyorum.Eğer sezon sonu Hamit'i gönderirlerse kesinlikle almalıyız.
Hamit bence gelecektir kardeşi de burda sıcak bakar zaten Real'de oynaması çok çok zor![]()
Hamit'in senelerdir gelmemesinin sebebi engelli kardeşi diye biliyorum. Türkiye'de engelli olmak bildiğiniz gibi ölümden beter.
Gelsin farketmezgörelim sahalarda Hamit'i kime gideceği önemli değil
![]()
Hamit'e yakışır Galatasaray forması![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
nuri gelmez de hamit gelir ya tabi jose gönderirse
Galatasaray Kulübü, Stancu’ya karşılık, Gosso artı bir miktar para teklif etti.
http://www.orduolay.com.tr/news.php?id=8507
Gosso ve 8 Milyon Euro yuh![]()
Gosso'ya 8 milyon mu verilir yahu o paraya öküz alinir.
Şu Anadolu klüplerini şımartmayın yahu. Biri parladımı normal değerinin kaç katı para istiyolar yazık ya. O parayı da büyükler olarak çok güzel bayılıyoruz onlara aynı kalitede oyuncular varken üstelik kat be kat ucuza. Türk'se el mahkum alınır ama yabancıya kazık yemeye değmez...
8 milyon mu üstüne bi 2 3 daha koyar meloyu alırsınız![]()
Gosso kim 8 milyon kim. Bu kadar sallanamaz.
Football is simple,but Football Manager is not
gosso nerden çıktı yahuboşa yabancı kontenjanı. adam iyise de versinler stancu ile kafa kafaya değişek
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gosso mosso yaramaz bize lüzumsuz futbolcu.
Last edited by di canio : 05.Mayıs.2012 at 17:42 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Gosso'yu hiç izledin mi Melikşah ?
eto'o bitmiş.
Gosso sahsen begeniyorumda buyuk takimlarda oynuyabilirmi bilmiyorum
Gasso çok iyi futbolcu. Stancu - M.Batdal'ı verip alınabilir para falan vermesinler.
Gosso'yu bir kenara bırakırsak geçmişte ülke içinden yabancı futbolcu transferlerinde Moshoeu ve Aurelio dışında genelde hep hüsran yaşandı (GS-FB ve BJK için). Aklıma gelenler;
Kuzmanovic, Saidou, Revivo, Bilica, Holosko
Baliç, Bolic, Johnson, Preko, Saidou (hüsran demişsin ama o sene GS'da çok başarılıydı hatta o performansıyla Fransa'ya mı ne gitmişti gerçi geri döndü ama GS'da ki son sezonu çok iyiydi) gibi aklıma gelen isimler oldukça başarılıydı bence. Zaten anadolu takımlarından büyüklere çok fazla yabancı transfer olmuyor Webo'ya bile 10 milton euro çekmiş IBB. Ama en faydalısı Emenike oldu adam daha maça çıkmadan 2milyon euro kazandırdı![]()
Hüsran dediğim beklentilerin altında kaldılar anlamında. Gerçekten Boliç ve Johnson'u unutmuşum onlar gayet başarılı olmuşlardı. Baliç tartışılabilir, beklentilerin altında mı üstünde mi kaldı diye Bursa performansı düşünülünce. Saidou'yu bilmiyorum ama ben beğenmiyordum, o dönem ki şartlara göre başarılı sayılabilir belki ama G.Saray'a yakıştıramıyordum bir türlü. Hüsran olarak aklıma gelmişken G.Antepten aldığımız Brezilyalı DMC vardı adını unuttum şimdi kimdi o?
BatistaBi maçta herkesin taca gider diye bıraktığı topu yakalamasını Uganda'dan bile izlemişlerdir, hızlı adamdı ama boş adamdı.
Heh Batista. Ya ben G.Antepteyken çok beğeniyordum onu. Hatta G.Saray'a transferini duyduğumda çok sevinmiştim, kardeşime de bomba bir adam aldık demiştim. Hakkaten öyle oldu elimizde patladı bomba![]()