Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

6 12.50%
  • Berabere biter

4 8.33%
  • Galatasaray kazanır

38 79.17%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 197 arası toplam 197 sonuç

Konu: [1. Hafta] İBB - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sizleri bilmem ama ben dün en çok Melo'yu beğendim çünkü topla dikine gitmeyi düşünen tek adam oydu İBB dersine çok iyi hazırlanmış demeyeceğim çünkü Abdullah Avcı'nın normal oyun şablonu bu.Orta alandan değil, ilerden baskıya başlayarak rakibe çok yakın durmak ve topları rahat aldırmamak,kapılan toplarla hızlı ve çok kişiyle ceza alanına gitmek.dün formalar değişse GS-İBB farkı anlaşılmazdı çünkü daa iyi oynayan İBB oldu. Fatih Terim eğer bazı oyuncuları mevkileri dışında kullanma ısrarını sürdürürse Sabri-Eboue gibi isimlerden verim falan alamaz. Sabri orta saha değil,dün bunu 1 kez daha gördük. Eboue sağda oynasa belki çok daha etkili olacaktı ama adamı 90 dk solda çürüttü.Bekte hadi neyse ama açıkta kullanması komediydi. Bir de Galatasaray'da hatlar çok kopuk. 4 lü savunma en geride kalıyor (sabri hariç) . Orta üçlü birbirlerine 10-15 metre uzakta yan yana bekliyor. İleriye yardım edecek adamlarda ceza alanına ara koşular yapmak yerine çizgide top alıp eziyorlar.İnanın dün akşamki taktiksel anlayış ve sahaya yayıış son derece başarısızdı. Buna rağmen kazanılabilirdi fakat Baros çok kötü bir maç çıkardı. Forvet dediğin adam zıpkın gibi olur. atılan toplara koşacak , vuracak mecali kalmamış Baros'un. Eğer Sercan ilk 11'e girerse formayı kapabilir bence ilerleyen haftalarda. Selçuk İnan orta alanda birşeyler yapmaya çalıştı ama herkes bireysel yetenek gösterme amacında. Kimse birbirine yardım için boş alanlara kaçıp top almıyor. Topu alan rakibi geçmeye çalışıyor.Sonradan Yekta girdi, o da aynısını yaptı. Şu anki kadromuzda orta sahada top sürerek rakip eksiltecek 1 adam bile yok.Transfer sezonu boyunca bağırdım durdumç O mevkide adam olmazsa b kanat oyuncularıyla hücuma çıkılmaz dedim. Ne Kazım ne de Eboue kanatlardan adam eksilterek giden adamlar değil. Dahası Eboue kanat oyuncusu bile değil Çok savunmacı bir takım olduk fakat sahaya savunmacı bir taktikle de çıkmıyoruz Savunma oyuncularıyla hücum etmeyi denersen hem kalende çok pozisyon verirsin hem de gol atamadan böyle rezil olur dönersin. Ben olsam kesinlike 2 forvet kullanır ve 4-4-2 çıkarırdım bu takımı. Sol kanatta Riera, sağ kanatta Sabri, ortada Melo-Selçuk, forvette 1 target 1 poacher tarzı yani Elmander-Sercan oynatırdım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Beraberlik bekliyordum ama Belediye galibiyeti süpriz oldu bana.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nannar"a katiliyorum melo dikine gidebilien sahsi gorusum o adam 10 numara pozisyonunda bile oynar,baros ve kazim desen kosmuyorlar yuruyorlar hele baros hemen yikiliyor adam.

sahsi gorusum 4-4-1-1 yada 4-3-2-1(4-3-3) donusumlu oynamak.

Sabri-Ujfa-servet-balta(caglar)

eboue-melo-selcuk-Riera

Sercan
    Elmander

Veya 4-3-2-1(4-3-3) Donusumlu

Sabri-Ujfa-servet-balta(caglar)

selcuk-melo-yekta

Sercan - Riera

Elmander

Sercan ve riera rijkaard sisteminde oldugu gibi winger oynucaklar biraz daha forvet hattina destekli

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kadınlara ve 16 yaşın altındaki çocuklara maçlar bedavamıymış ya ?
    Hayır daha uygulamaya girmemiş. Maça kuzenlerimle gittim birisi 15 yaşındaydı gişedeki adama sorduk.

Maçtaydım ama toplam 5 dk anca izlemişimdir. Ne golleri gördüm ne oynayan oyuncuları. Bulunduğum yer ultrAslan'ın tam ortasıydı. İlk defa bu kadar merkezde bulundum. 1 koltuğa 3 kişi durduk Tribün liderleri tam başımızdaydı. 90 dakika susmadan bağırdık. Kale arkasının en başta sadece 1/3'ü doluydu sonra taraftar sığmadı diğer 1/3'ünü açtılar yine sığmadı en sonunda bütün kale arkasını açtılar 30-40 bin kişi varızdır diye tahmin ediyorum.

Golden sonra , devre arasında ve maç sonunda Muslera'ya tezahurat yaptık. Maç sonu takımı tribünlere çağırdık.

Basın direk yüklenmeye başlamış futbolculara. Neymiş maç başı Sabriye 3'lü çektir demişizde arkasına bile bakmamış. Öyle bir tezahurat olmadı. Olduysa da ben tribünle olan birisi olarak o tezahuratı duymadıysam saha içindeki Sabri asla duymaz.

Maç hakkında yorum yapamayacağım çünkü daha adam akıllı izleyemedim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kaldığımız yerden dolu dizgin devam ediyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hocanın Riera'yı oynatmasına anlam veremedim adam Olympiakos'la o kadar hazırlık maçına çıktı gayette hazır bence...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ben Galatasaray'ın mükemmel bir oyun sergilediğini düşünmüyorum.Ancak gerçekten güzel ataklar yapıp iyi geldik..Muslera harikaydı , Melo harikaydı , Eboue harikaydı..Baros'un iyi oyun sergileyemediğini de söyleyebilirim.Sercan da güven veriyor.

Güzel olacak bu takım , güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Melo bu sezon çok ceza alır eğer dünkü maçtaki hareketlerine devam ederse.Dün hakem görmedi ucuz yırttı.Video görüntülerinden belki ceza alır ama MAA başkanlığındaki federasyon ceza veremez gibi geliyor bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu da dün söylenen yeni tezahurat :

Sanma ki dönerim artık geriye
    Bu sana aşkımdan en son hediye
    Beni hatırlayıp ağlarsın diye
    Kapına kırmızı bir gül bıraktım

Ellerde sigara seni izledik
    Kırmızı gülleri kapına serdik
    Tutmadın sevgilim ellerimizden
    Koştuk biz yine Cimboma geldik...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bilmiyorum ama ibb sahada çok klastı sanki bjk nin porto maçındaki gibi oldu bjk daha çok atak yapıyordu fakat düzensizdi porto daha az atak yapıyordu ama düzenliydi bence Abdullah hoca tam üst standartlara çıkartmış ve taktiksel hiçbir hata yapmadan maçı kazandıklarını düşünüyorum bu arada ibb nin yeni forması ile çok klas duruyordu sahada siz nedersiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Forma olarak, Eskişehirspor çok hoşuma gitti Anadolu takımları içerisinde. İBB'nin kide güzeldi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    bu arada ibb nin yeni forması ile çok klas duruyordu sahada siz nedersiniz

aynen ama reklam ve logo çok bozuyo

Bu da İBB'nin bir başarısıdır bence, bakın anadolu takımlarına, Turkcell elini çektiğinden beri kaç tanesinde reklam var? Çok planlı programlı gidiyorlar ve her yıl üzerine koyarak devam ediyorlar. Bir tek geçen sezon hafif bir düşüş var gibiydi lig sonu durumuna baktığımızda tabii ki. Defans yapıyor 10 kişi kapanıyor falan hikaye. Ben buna haddini bilerek oynamak derim, elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmak derim. Taş gibi, granit gibi takım olmuş Abdullah Avcı'nın takımı, bu sezon avrupa kupalarında mücadele etme şansını elde edebilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu yıl yapmaya çalışacağımız tek şey savunma oyuncularıyla hücum yapmak olacak sanırım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Ben Galatasaray'ın mükemmel bir oyun sergilediğini düşünmüyorum.Ancak gerçekten güzel ataklar yapıp iyi geldik..Muslera harikaydı , Melo harikaydı , Eboue harikaydı..Baros'un iyi oyun sergileyemediğini de söyleyebilirim.Sercan da güven veriyor.

Güzel olacak bu takım , güzel..
    Bu kadar harika adamla nasıl 2-0 yenildik biz?

Aga ya ben futboldan anlamıyorum ya da başka maç izledim...

ben bu kadar berbat rezil bi,r oyun görmedim....takım diye birşey yok ortada bi kere...yardımlaşma sıfır..kimse pas attıktan sonra atığı yere bakmıyor...ya arkadaş biz halısahada bile pas attıktan sonra geri top almak için boşa çıkıyoruz...herkes rakibin arkasına saklandı dün gece.1 tane bile istekli adam görmedim ben sahada hırsla oynayan...

stoperden sağ bek yaptık...

sağ bekten ortasaha yaptık...

sağ ekten sağ açık yaptık...

sağ açıktan sol açık yaptık...

hakeetiğimizi de aldık sonunda...defanstan top çıkarmaya çalışıyoruz abi hiçbi insan mı gelmez top istemeye...eboue ye acıdım ya...adam depar atıyo 25 metre hızlanıyo pas atacak adam yok geri dönüyo...

baros rezil rüsca zaten...ben 10 kere top ezdiğini saydım fazlası var eksiği yok...adamda tek pas diye bi kavram gelişmemiş illa bi 10 metre top sürcek aldığında...onda da boşta adam yok kaptır baros...

sabri...ne yaptığını biri bana açıklasın allah aşkına...sabri dün şunu yaptı diye...

kazım...hiçbir varlık göstermedi dün...sol kanatta bu kadar işte...

gökhan-servet...abi toplam 4 ayak...1 i bile işe yaramaz mı ya...bi derin top atamaz mı 2 insan...anca yan pas...

melo...deli mayın...2 maçt bi tribünde olur...

eboue...fiziği sağlam güçlü ve hızlı adam...iyi galatasarayda iyi işler yapar fibi...

muslera...iyi kaleci.tam bonibon cebimde taşırım yani...şanssız bi gol yedi ama bence güven verdi...

benim açıkcası pek umudum yok dünkü oyundan sonra bi ışık göremedim...umarım yüzümü kara çıkartırlar...

fatih terim eski havasını yakalamak istiyo ama zor gibi hemşerim iyi olmasını isterim ama gökhan zanın ilk 11 de oynadığı takımın 2.ligde bile oynamaya hakkı yok:=) fatih terimin şansı yaver gitmeyecek ve sezon sonu yine bi teknik adam arayacaklarını umuyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sahsi gorusum fatih terimin ben futbol anlayisini sevmiyorum fatih terim sadece motivasyon guven ozveri konusunda cok iyi taktik anlamda kotu bir hoca bana gore.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri