Sizleri bilmem ama ben dün en çok Melo'yu beğendim çünkü topla dikine gitmeyi düşünen tek adam oyduİBB dersine çok iyi hazırlanmış demeyeceğim çünkü Abdullah Avcı'nın normal oyun şablonu bu.Orta alandan değil, ilerden baskıya başlayarak rakibe çok yakın durmak ve topları rahat aldırmamak,kapılan toplarla hızlı ve çok kişiyle ceza alanına gitmek.dün formalar değişse GS-İBB farkı anlaşılmazdı çünkü daa iyi oynayan İBB oldu. Fatih Terim eğer bazı oyuncuları mevkileri dışında kullanma ısrarını sürdürürse Sabri-Eboue gibi isimlerden verim falan alamaz. Sabri orta saha değil,dün bunu 1 kez daha gördük. Eboue sağda oynasa belki çok daha etkili olacaktı ama adamı 90 dk solda çürüttü.Bekte hadi neyse ama açıkta kullanması komediydi. Bir de Galatasaray'da hatlar çok kopuk. 4 lü savunma en geride kalıyor (sabri hariç) . Orta üçlü birbirlerine 10-15 metre uzakta yan yana bekliyor. İleriye yardım edecek adamlarda ceza alanına ara koşular yapmak yerine çizgide top alıp eziyorlar.İnanın dün akşamki taktiksel anlayış ve sahaya yayıış son derece başarısızdı. Buna rağmen kazanılabilirdi fakat Baros çok kötü bir maç çıkardı. Forvet dediğin adam zıpkın gibi olur. atılan toplara koşacak , vuracak mecali kalmamış Baros'un. Eğer Sercan ilk 11'e girerse formayı kapabilir bence ilerleyen haftalarda. Selçuk İnan orta alanda birşeyler yapmaya çalıştı ama herkes bireysel yetenek gösterme amacında. Kimse birbirine yardım için boş alanlara kaçıp top almıyor. Topu alan rakibi geçmeye çalışıyor.Sonradan Yekta girdi, o da aynısını yaptı. Şu anki kadromuzda orta sahada top sürerek rakip eksiltecek 1 adam bile yok.Transfer sezonu boyunca bağırdım durdumç O mevkide adam olmazsa b kanat oyuncularıyla hücuma çıkılmaz dedim. Ne Kazım ne de Eboue kanatlardan adam eksilterek giden adamlar değil. Dahası Eboue kanat oyuncusu bile değil
Çok savunmacı bir takım olduk fakat sahaya savunmacı bir taktikle de çıkmıyoruz
Savunma oyuncularıyla hücum etmeyi denersen hem kalende çok pozisyon verirsin hem de gol atamadan böyle rezil olur dönersin. Ben olsam kesinlike 2 forvet kullanır ve 4-4-2 çıkarırdım bu takımı. Sol kanatta Riera, sağ kanatta Sabri, ortada Melo-Selçuk, forvette 1 target 1 poacher tarzı yani Elmander-Sercan oynatırdım.