Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • İnter kazanır

28 60.87%
  • Berabere biter

9 19.57%
  • Trabzonspor kazanır

9 19.57%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 202 arası toplam 202 sonuç

Konu: İnter - Trabzonspor [Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç]

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

İkinci yarı sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı. Devre arası takım konuşmaları yaramışa benziyor. "Bunu başarabiliriz" mi dendi? Kesinlikle evet, daha arzulu daha istekli bir bordo - mavi. Tabi karşısında ne yapacağını iyi bilmeyen bir Inter.

Inter gibi takımları bu halde yakaladığınız zaman üzerine gitmeniz ve sallamanız lazım. Korkak futbol yerine saldıran bir yapı yoksa kendi kabuğuna çekildiğinizde, en kötü halleri ile bile tehlikeli olabiliyorlar. Nitekim golden sonra geriye yaslanan ekibimizin yüksek oranlı ofsayt uygulama hataları Inter hücum hattının beceriksizliği ve Kaleci Tolga'nın şahane refleks ve yer tutmasına şans faktörünüde eklediğimizde korkulan olmadı.

Trabzonspor'un şampiyonlar liginde ilk maçı, tecrübesizlikleri ve çıktıkları bu Avrupa vitrininde oyuncuların isteği ve arzuları umarım sonraki maçlarda da devam eder.

Tebrikler alkışlar Karadeniz Kaplanlarına..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne kadar içime sinmiyorsada orda oluşları bir başka takımı destekleyemedim dün. Orada bir Türk takımı olunca yine heyecanlandım. Bu saatten sonrada Trabzonspor u desteklemesek ne geçecek elimize. Daha öncede söylemiştim ülke puanına ihtiyacımız var diye. Bu çok iyi oldu. Hele Olympiakos'un kaybedip bizim kazanmamız dahada iyi oldu. Inter berbattı. Böyle bir Inter'e yenilmek çok kahredici olurdu. Maçın adamı Tolga ve Zokora oldu bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

UEFA karşılaşmanın adamı olarak Arjantinli oyuncumuz Colman'ı gösterdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Maalesef zor bir karşılaşma, Trabzonspor'un ne gücü ne de tecrübesi Inter için yeterli değil. 3-0'lık bir skor bekliyorum.
    Öncelikle bana lafımı yutturduğu için Trabzonspor'u tebrik ediyorum.

Çok keyifli bir karşılaşmaydı. Oyunun başlangıcında Trabzon sanki yılların Avrupa takımıymış gibi oynarken, Inter tam aksine acemice tavırlar sergiliyordu ancak sonradan biraz ağırlığını koyunca Inter, Trabzon bilinçsizce oynadı bir süre. Ki bu sürede de Tolga geçit vermedi.

İkinci yarıda da yine Avrupa Trabzonu'nu gördük, nitekim gelen golden sonra yapılan başarılı savunmayla 3 puana ulaşıldı.

Tebrikler Trabzonspor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim 2007'de Çeyrek final oynadığımızda yine ilk maçta Inter'i 1-0 yenerek başlamıştık gruba. Tabi biz kendi evimizde 1-0 yenmiş deplasmanda 3-0 kaybetmiştik. Ts gruplara deplasmandaki Inter galibiyetiyle hesapta olmayan artı 3 puanla başladı. Rakiplerinden 3 puan önde bana göre. Kendi evinde Inter'e kaybetsede çok önemli olmayacak, gruptan çıkma şansı eğer diğer maçlarda da bu performansı gösterirse çok yüksek oldu şimdi. Kendi evinde oynayacağı Lille ve CSKA maçlarından 3 er puan ve deplasmanda oynayacağı CSKA maçından 1 puan koparırsa direk 10 puan eder. Grupta o gün oluşan puan durumuna görede evinde oynayacağı Inter ve dışardaki Lille maçlarında alacağı skorlar gruptan çıkıp çıkamamasını belirler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lille maçını da kazanırsa %70 şansı var bana göre gruptan çıkma yolunda. İnter, CSKA'yı yenecektir çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ha şuda var eğer Inter CSKA'ya kaybederse çıkamayabilirde CSKA'da Dombala mı Dombili mi nedir öyle bir adam var attığı gollere baktım güzel bir oyuncuya benziyordu. Lille'i yıktı 90'da

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hiç sorma Sait ya Lille bankoydu iddaa severlerin çok sövgüsünü aldı 2-0 dan 2-2 bitti o maç...En banko maçlardandı...TS bence Lille'yi de yener bi takım nasıl 2-0'lık skoru koruyamaz yahu açık oynamaya ne gerek var...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Lilleyi yenersek en kotu bu grupda 3.cu olarak uefada yolumuza devam ederiz bellimi olur bir tarih daha yazariz..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor, geri kalan 5 maçın 3'ünü kendi sahasında oynayacak ve deplasmanları da puan alabileceği 2 takımla yapacak. İçerde 2 galibiyet dışarda da 1 beraberlik gruptan çıkmak için yeterli olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

28 sene sonra yine 14 eylul yine 1-0 galibiyet. Golu ise 28 numarali futbolcumuz atiyor, tesaduf ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vay be 28 no Celustka tarihi yazdı

TS eğer 2. yarıdaki oyununu oynarsa çok rahat ilk 3'te olur bu grupta... İnter gruptan çıkana kadar taraftarlarını fıtık edecek gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben hayatımda bu kadar güçsüz bir Inter izlediğimi hatırlamıyorum. 3 resmi maçı art arda kaybettiler ve haftaya Roma ile oynayacaklar. İşi zor Gian Piero Gasperini'nin...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ben hayatımda bu kadar güçsüz bir Inter izlediğimi hatırlamıyorum. 3 resmi maçı art arda kaybettiler ve haftaya Roma ile oynayacaklar. İşi zor Gian Piero Gasperini'nin...
    Roma maçından sonra kovulur tahminimce, Trabzon'un diğer maçta işi daha zor olabilir İnter iyi bir teknik direktör getirirse.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence ikinci maç çok önemli değil çünkü kime sorarsan sor Inter ile yapılacak 2 maçtan en fazla 1 puan beklerdi. Ama şuan 3 puan alındı ve diğer maç kaybedilse dahi iş sadece Trabzon'un diğer takımlar ile yapacağı maçların sonucuna bağlı...

Bir hesaplama yaparsak;

Biz 2007 yılındaki grupta Deplasmanda Inter maçı haricinde CSKA ve PSV ile beraber kalıp 2 puan almış ve evimizdeki 3 maçıda kazanmamız sayesinde çıkmıştık. Yani evimizdeki maçların yanında deplasmandaki 2 puan bizi çıkarmıştı. Trabzon şuan bizim yaptığımızdan 1 puan fazla aldı deplasmandan. Avantajı bu yönden büyük olduğunu düşünüyorum. Çünkü gruptan çıkan takımların maçlarına bakınca deplasmanda maç kazanıyor yada beraberlik alıyorlar. Bizim takımlar bunu yapamıyorlar en uyduruk takıma bile. Ne zaman bunu başarabilsek zaten gruptan çıkabiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yazik bizim oyuncularin resmini bile koymuyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2007

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=8243#Icerik

Toga haftanın en iyisi seçilmiş.Gerçi bizim net alemi akmıştır oraya bu sonuç biraz şişme olmuş gibi görünsede bencede haketti Tolga.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri