Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

14 43.75%
  • Berabere biter

6 18.75%
  • Almanya kazanır

12 37.50%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 228 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya | 7 Ekim 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Utandım resmen. Almanya oyuncak etti...

2. Default

Kafam Rahattı Valla İzlemedim ve İzlememde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hiddink beni şaşırtmaya devam ediyor.Maç öncesi ve maç içerisindeki yaptığı tercihler neydi öyle yahu? Play-off'lara kalmak için önemli bir şansımız var hala ama play-off'ları geçip Avrupa Şampiyonası'na katılıp böyle oynayacaksak,bilmiyorum nasıl olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Arda'yı çıkarıp Kazım'ı aldığında dakika 70'ti. Çok sinirlenmiştim,sağlam bi küfür basmıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-degerlendirdi

takımın içinden biri Hamit, anlayana çok güzel mesajlar vermiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Her büyük turnuvadan sonra (katıldıklarımız) büyük düşüş yaşıyoruz. 2002'den sonrada büyük düşüş yaşamıştık, 2004 ve 2006 kaçmıştı. Biraz aklımızı başımıza alıp son anda (Oda bana göre tamamen şans) Norveç'i yenip 2008'e gitmiştik ve ondan sonra yine 2010'u kaçırdık. Şimdi 2012 var onu kaçırabilirsek bana göre 2014'e gideriz. Bu milli takımda çok şeylerin değişmesi lazım. Bir kere kendi milli takımına oyuncuyu sen yetiştiremeyip başka ülkedeki gurbetçilere bel bağlarsan hiç birzaman ilerleyemezsin. Bugün Yenilsende yensende programının kısa bir yerini seyretme imkanım oldu Almanyada yaşayan ve Alman futbolu hakkın bilen birisi Almanya 98'de zihniyetiyle birlikte herşeyini değiştirmeye başladı dedi. Çok doğru söyledi. Şu yüzyılda artık her ülke anladı neler yapılacağını ve en uyduruk dediklerimiz bile artık bize kafa tutuyor çünkü biz çağdışı bir futbol takımına sahibiz. Bizim alıştıramadığımız sistem oyununa her ülke alt yapıda eğitim vererek oyuncularını küçükten alıştırıyor. Örnek olarak bizim takımda ki oyuncuları bir çoğu dün mıknatıs gibi ayağına gelen topu bir türlü boş adama vermek yerine ayağında tutup kaptırdılar. Suçun büyük bölümü oyuncuda değil alt yapıdaki eksikliğinde. Çünkü alışmış artık öyle yapmaya. İŞte bu gibi şeyleri alt yapımızda bitirmek lazım...

Klasik şunu yapmalıyız bu olmalı lafları ediyoruz her mağlubiyetten sonra ama bu milli takım Euro 2012'ye zor gider. Gitsede birşey yapamaz. Bence gitmesin zaten. Önümüzde kaçırılacak bir Dünya Kupası duruyor neler yapabiliriz nasıl yapabilirizde kaçırabiliriz onu düşünelim. Belki ters bir etki yaparsa bu sefer kriz geçirmeden adam akıllıca katılabiliriz.

Ha birde şu kendimizi dünyanın en iyileri arasında görmemiz felan var. Birşey sanıyoruz. Bu moddan çıkmak lazım. Yoksa çok tokat yeriz. Geçenlerde sporx.com'da bir mizah haberi okudum. Bu isimlerle türkiyeye gelme gibi bir başlık atılmış ve türkçeye göre komik kaçan futbolcu isimlerini yazıyorlar..

Neymiş Kaka, Götze... Ya kimle dalga geçiyoruz. Dünyanıni %99,99 ülkesinde o isimler komik değil. Yani sen gülsende 100 ülkeden 99 u sana güler. Herifler Götze diye müthiş bir icat yapıyor biz ise ismiyle dalga geçiyoruz. İşte mantalite budur. Baştan aşağı yanlışız. Otobanda geri geri gidiyoruz biz. Herkes geçiyor bizi gülüyorlar. Medyamızda cins futbolumuzda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-degerlendirdi

takımın içinden biri Hamit, anlayana çok güzel mesajlar vermiş.
    Avrupa'dan çıkmış adamın hali başka oluyor.Hem saha dışında,hemde içinde tam bir profesyonel.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bi de seyirciye özellikle ayar olmaya başladım.
    Yeter artık kardeşim bırakın şu milli maçta kulüpçülük işini.
    Daha 1 ay önce Emre'ye dünde Volkan'a edilmedik küfür bırakılmadı
    Ve Halen bu Statta maç oynatıyosanız yazıklar olsun
    Koca ülkede Azerbaycan'ı ağırlayacak Stat mı yok pes !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stadla ne alakasi var yahu her stadda kufur ediliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yabanci kufur bilseler Hiddinkede edeceklerde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sadece bizim stadda mı küfüfr ediliyor ? Ben Kadıköyde'ki maça gittiğimde Alex'le başlayıp Cimbom'a nasıl şey yaptı gibi küfürler edildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Stad hangi kulübünse o kulübün taraftarı daha çok gidecek diye bir şey mi var ? Hangi stadda olursa olsun küfür ediliyor.Eğer maç Kadiköy'de olsaydı yine taraftar sayısı aynı olacaktı.Küfür eden adam yine edecekti.Stadla bir alakası yok ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Saraçoğlunda bir Milli Maçta Galatasaraylı veya Başka bir takımın oyuncusunun organize olarak yuhalandığını görmedim ; Yine Kasıtlı olarak bu takım oyuncularına "Şikeci herif yine mi sattın maçı ş... diye başlayıp" toplu küfürleri de görmedim.

Azerbaycan maçı Saraçoğlunda oynansın diye de bi beklentim yok ama Fenerbahçeli oyunculara bu kadar tepki ve küfür Milli Takım çatısı altında şu Statta olmaya devam ediyor ve hala orada maç oynatılmaya zorlanıyorsa bu oyuncular, gerçekten yazıklar olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Volkan Demirel baldırındaki sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartıldı.

Valla billa artık yeter ya. Katılalım ya da katılmayalım artık benim için hiç bir değeri yok şu turnuvanın. Almanya resmen bizi oyuncak etti. Teknik kadro baştan sona değişmez ve formda oyunculardan kurulu oyuncularla kadrolar kurulmazsa daha çok bekleriz biz. Kimsenin babasının takımı değil burası. Almanya'da ki 3-4 milyon Türk içinden 70 milyonluk Türkiye'den fazla adam çıkıyor milli takım için. Artık durup düşünmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Stad hangi kulübünse o kulübün taraftarı daha çok gidecek diye bir şey mi var ? Hangi stadda olursa olsun küfür ediliyor.Eğer maç Kadiköy'de olsaydı yine taraftar sayısı aynı olacaktı.Küfür eden adam yine edecekti.Stadla bir alakası yok ki.
    Var ben estonya maçına gittiğimde stad'da çok az sayıda fenerli vardı o tramvay çıkışında aziz yıldırımın sayılmadık yeri kalmadı.

Takım ile milli takımı karıştırmaları çok kötü birşey al işte volkan örneği kesinde sakattır

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yenilgiye şaşırmadım, beklediğim bir skordu. Fakat şunu söyleyim ki ilk yarıdaki iyi futbolu 1-2 golle tamamlayabilsek maçı kazanabilirdik. 2. yarıda ise geride başlamamıza rağmen ilk yarıya göre daha da kötüydük. Almanlar işini bilerek oynadı ve tecrübesini konuşturdu. Yediğimiz 2 golün asistini kalecilerinin yapması ise, onların bizden farkını gösteriyor ve özetliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Var ben estonya maçına gittiğimde stad'da çok az sayıda fenerli vardı o tramvay çıkışında aziz yıldırımın sayılmadık yeri kalmadı.

Takım ile milli takımı karıştırmaları çok kötü birşey al işte volkan örneği kesinde sakattır
    Diğer taraftarlar tek Fenerbahçe taraftarı olmuyor ki

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Küfür falan hikaye. Ama bu takım böyle gittikçe küfür müstehak. Adamlar dün akşam ezdi resmen bizi. Hamit tam bir profesyonel. 6 ay oynamasa bile takımın en iyisiydi neredeyse. Maç sonun da da müthiş konuşmuş.

Hiddink'e de ayrı bir parantez açmak lazım. Bizim takımımızda başarılı olamıyor bu adam. Yedek kulubesinde bile hiç bir aksiyon yok. Anca film izler gibi kenarda takılıyor. Oğuz Çetin direktif vermeye uğraşıyor. Hiddink kenarda çok pasif kalıyor. Türkçe bilmese bile ne ileyim boş takılıyo oralarda.

Sonuç olarak Almanya 10'da 10 yapacam diyorsa Belçika'yı havada karada yenmesi lazım. Bizde Azerbaycan'ı yeneriz heralde. Bir umut bişeyler olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim varken son dakikalar bile olsa kazanma arzusunu hissediyorduk. Hiddink'le olmuyor bu takıma Yılmaz Vural , Abdullah Avcı , Tolunay Kafkas 3'lüsünden biri lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Diğer taraftarlar tek Fenerbahçe taraftarı olmuyor ki
    Nasıl bir cevap bu ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"Volkan'ın yerine aday kadroya Fenerbahçeli kaleci Mert Günok davet edildi."

Mert"mi ? bu adam ligde ne yapmis kac mac oynamis ne tecrubesi var sirf varya oylesine alinmis bir isim kadroya yaziklar olsun turk milli takimina.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    "Volkan'ın yerine aday kadroya Fenerbahçeli kaleci Mert Günok davet edildi."

Mert"mi ? bu adam ligde ne yapmis kac mac oynamis ne tecrubesi var sirf varya oylesine alinmis bir isim kadroya yaziklar olsun turk milli takimina.
    Oğuz Çetin faktörü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

daha ciddi sorunlar varken milli takıma dahil edilen 3. kaleciyi mi tartışıyoruz?

bence artık bizim futbol konuşmaya hakkımız yok.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    daha ciddi sorunlar varken milli takıma dahil edilen 3. kaleciyi mi tartışıyoruz?

bence artık bizim futbol konuşmaya hakkımız yok.
    Milli takım için en ciddi sorunlardan biri oyuncu tercihleri değil mi ? 3.kaleci,yedek oyuncu ve ilk 11 oyuncusu olması neyi değiştirir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burada birbirimizi yemekten başka yaptığımız bir şey yok.Ya birbirimize destek olalım kenetlenelim milli takım konusunda ya da hiç yorum falan yapmayalım.En ufak bir konuda hurra tartışma çıkıyor.Sadece forumda değil her yerde öyle.Mesela en kötü günümüzde bile taraftar küfür etmek yerine desteklese milli takımı az da olsa oyunculara bir azim gelir bir şeyler olur.Zaten olması gereken de bu.Bende dahil birçoğumuz milli takımı kulüp takımlarıyla karıştırıyoruz.Bundan sonra Hiddink dahil milli takımdan bir kişi ne hata yaparsa yapsın hepsinin arkasındayım ben.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Milli takım için en ciddi sorunlardan biri oyuncu tercihleri değil mi ? 3.kaleci,yedek oyuncu ve ilk 11 oyuncusu olması neyi değiştirir.
    Anlatmak istediği İlk 11 oyuncusu yada bir Necip olmaması yerine 3. kalecinin çağırılmasının konuşulması. Zaten bilindiği üzere 3. kaleci laf olsun diye çağırılıyor. İki kalecininde sakatlanıp yerinin 3. kaleciye gelmesinin ihtimalini konuşmak bile saçma.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Muhammet'in teknik 19 Alex'te teknik 18 diye tartışılıyorsa bu ülkede bunun da tartışılması çok çok normal Sinan'a güveniyoruz 2-3 sene sonra da as kalecimiz olacaktır diye düşünüyorum...

Nesil
    2006

İkinci olsak bile en iyi ikinci olamayacağız, o yüzden ön eleme maçı yapacağız. Kısacası ben ön elemede aşağı yukarı bizim gücümüzde bir ekibi eleyeceğimizi sanmıyorum.

Milli Takımın ortada futbol adına koyduğu hiçbir şey yok,konuşulan konu neden Mert Günok'un çağrıldığı.

Bu futbol mantalitesiyle daha çok Dünya Şampiyonlarını,Avrupa Şampiyonalarını tv başında izleriz.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri