Kıl payı![]()
Kıl payı![]()
4.Hafta
Maça 3 asist yapan Mehmet Topuz damgasını vurdu gerçekten bu seride deli gibi asist yapıyor
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 2.MAÇI
harika bi maç geçti bi ben attım bi onlar bi onlar attı bi ben ve sonunda galip gelen taraf Fenerbahçe oldu kadıköyden porto da çıkamadı
![]()
böyle bi oyuncu neden serbest bırakılır ki inter serbest bırakmış gözlemcim de tavsiye edince sözleşme önerdim
![]()
...
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 3.MAÇI
Gökhan maçtan önceki antrenmandasakatlandı yerine aldığım eleman da 30.dakikada sakatlanınca üstüne bi gol de yiyince gardımız düştü
![]()
10.Hafta
gerçekten harika oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik ama rakip bi keregeldi oda gol oldu futbolun cilvesi
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 4.MAÇI
gerçekten milana tarihi bi fark da atabilirdik oyuncularım son vuruşlarda biraz daha soğukkanlı olsalar 6 ccc yakaladık buna rağmen üç puanı zor zar aldık
![]()
13.Hafta
İlk yarı 2-2 bitince şarteller attı devre arasında aldım çivili sopamı vur allah vur çıkın oynayın lan dedim futbolculara verdim odunu onlar da beni utandırmadı ara sıra şartelleri atmak gerekiyo
![]()
15.Hafta
gollü bi galibiyet almak güzel zirvede ilerleyişimiz süratle sürüyor. porto maçını yapıp kariyeri kapatıcam bugün
![]()
16.Hafta
Onca atağa rağmen kendi kalemize attığımız golden yenik duruma düştük ama gemileri yakınca dört dakkada skoru lehimize çevirdik iiyi maçtı
![]()
UEFA gitmen daha iyi olmuş sanki. En azından o kupayı almaya çalış. Ligde çok zevkli gidiyor. Valencia gelmesi kötü olmuş ama
"Ba ba, Ayrıca cimbomu yenmen hoş olmamış kardeşş gözüme gözükme"
hehehe![]()