Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

İbrahim Toraman Ümit Bayram Ivan Fatic bunlar defans oyuncularım ve takımın en çok kazanan futbolcuları 850 bin dolar yıllık ücret veriyorum ama işte karşılığınıda almak lazım ne yazık ki alamıyoruz.
    2-3 yabancı ile sahaya çıkıyoruz yabancıların hepsi sakat bunlar zor maçlar bir de takımda genel anlamda bir disiplinsizlikte söz konusu ama artık kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım 50k ya aldığımız adamlar takımı sırtlarken milyon dolarlık oyuncular yatıuor ağırıma gidiyor ...

Çok ücret alanlarla yolunu ayıracaksın.Ben Suwondaki en önemli oyuncumu sıf 450 k alıyor diye yılda sattım.Tabii ki iyi para verdiler o farklı

Uruguaylı forvetim Alfaroyu yanlışlıkla 1 ay tatile gönderdim ülkeye alışamamış beyefendi şimdi tatil bitti döndü kendini as takımda görmek istiyormuş Adam sanki kadroda biz oynatmadık kafayı yedirecekler bana ...

Gökhan Töre, İbrahim Toraman ve Alfaro çok iyi transferler gerçekten tebrikler

Europa League grup maçı

İ.Poyraz bize bu maçı kazandırdı G.Antep e yoksa direnemezdik ama bugün İhsan 5 tane %100 gol pozisyonunu önledi onun sayesinde galip geldik.

Europa League grup maçı

Söylenecek fazla bir şey yok taraftarımızın önünde fark yemediğimiz için mutluyuz.

Sorunlu yıldızımız Alfaronun harika oyunu ile 3 puanı 3 golle kazanıyoruz.Ivan Fatic sakatlığı sayesinde forma şansı bulan Doğukan Pala güzel oyununu sürdürüyor ilerisi için umut vaad ediyor henüz bir hatası olmadı sadece kondisyon problemleri var.

Takımın tartışmasız en iyi performans sergileyen ismi Avrupa onun peşinde ama onun sırtında Altay forması var onun adı Mokoena

Gökhan Töre, İbrahim Toraman ve Alfaro çok iyi transferler gerçekten tebrikler
    Teşekkürler. Gerçekten çok şanslıyız.

Takım oturdu Taktik oturdu Kazandığımız için çok mutluyuz geçen sezon bize ızdırap olan maçlar bu sene çok kolay geçiyor sezon başı yollarımızı ayırmayı düşündüğümüz laudrup çok iyi işler yaptı ama günün yıldızı Savaş Alemdar.

Haftanın Kadrosu

İspanyollar süpriz beraberlikten dolayı şokta biz ise verilmeyen penaltıdan dolayı şikayetçiyiz.

Futbolun adaleti yok 3 günde 1 maç yapıyoruz üst düzey futbolcularımız olmamasına rağmen çok iyi maçlar çıkarıyoruz bugün Galatasarydan daha iyi oynamamıza rağmen 3 puanı onlar aldı kazanmakmak için gol atmak lazım biz bugün herşeyi yaptık gol atamadık takımımla gurur duyuyorum
    Galataray'a başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Atletichden deplasmanda bir puan güzel olmuş. Galatasaray maçında iyi oynamışız ama kalite konuşmuş yine FM bu işte en gıcık aldığım şey de bu neyse rövanşı alırsın artık kardesim
    malatyAdana!

Atletichden deplasmanda bir puan güzel olmuş. Galatasaray maçında iyi oynamışız ama kalite konuşmuş yine FM bu işte en gıcık aldığım şey de bu neyse rövanşı alırsın artık kardesim
    Evet kesinlikle Tecrübesini kullandı Galatasaray bizde böyle böyle tecrübeleneceğiz ...

İbrahim Toramanın Sakatlanması çok kötü oldu bizim için 2 haftadır yeniliyoruz ama güzel oynuyoruz bugün ki yenilgi kesinlikle akıllara başka soruları getirmesin Beşiktaş kornerden Atınç Nukan ın attığı gol ile öne geçti maç ortadaydı kesinlikle hakkı beraberlikti önümüzde ki hafta Bursa ile oynuyoruz zor maçlarımız bitti.

Ligdeki maçların süper groz mokoenanın özel yeteneğinin 20 olmasının nasıl olduğunu anlayabiliyorum coşturuyor takımı

Avrupa ligide iyi Uralı 4-1 geçmek güzel olmuş Atletico Bilbaodanda 1 puan alman kötü değil pozitif olarak bakman lazım ama kesinlikle Metalist'i yenmemiz gerek

Evet kardeşim Takım Ligde iyi gidiyor çok mutluyuz bu yüzden metalist bize göre çok güçlü bir rakip özellikle uç hattı çok hızlı eğer iyi marke edebilirsek kesinlikle gruptan çıkarız bizim gruptan çıkarken A.Bilbao dan aldığımız altın değerindeki 1 puan çok işimize yarayacak işler oyun oyun oynayacak zaman yok

Hafta içi çok yoğun çalıştığım için artık sadece hafta sonu paylaşımda bulunacağım Bursa deplasmandan Sorunlu yıldızımız Alfaro'nun golü ile 1 puanla dönüyoruz.

Çok saldırdık herşeyi yaptık ama golü çok geç bulduk gol yememeyi de başaramadık maç berabere biterek tur şansı son maçlara kaldı sağlık olsun.

Bilbao turu garantiledi için rahat oynayacaktır Metalist e yatabilir biz Ural'ı yeneceğiz hayırlısı olsun
    .

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Athletic yener hocam o konuda rahat ol sende yenmeye bak gruptan çıkarsın
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bilbao turu garantiledi için rahat oynayacaktır Metalist e yatabilir biz Ural'ı yeneceğiz hayırlısı olsun.
    Bilbao yedek ağırlıklı çıkmazsa puan çarpabilir aksi halde kaybetme şansı yüksek, umarım beklediğin sonuçları elde edersin olmadı bir dahaki sezona.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Biz Uralı farklı yeneceğiz çıkıp çıkmamak Diğer maça bağlı sonuçta burada olmak bizim için zaten başarı merdivenleri teker teker çıkmak daha iyi 3er 5er çıkarsak düştüğümüzde daha doğrulamayız.

Kazanmalıydık.

3 gün sonra Ural ile oynayacağımız için yedek kadro ile çıktık. Yedekler bizi bugün çok şaşırttı özellikle Bugün Cafercan Aksu ve Doğukan harikaydı. Kosovic ve Almatov sakatlandılar ama gol atmayı başardılar.Ojeda penaltı çıkardı. İlerleyen Haftalarda kesinlikle daha çok şans tanıyacağım onlara şans verdim ve bugün bizi gururlandırdılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam yedeklerle 4 gol atıyorsun ne iş ya
    malatyAdana!

Adamlar ayda yılda bir maça çıkınca böyle oldu ama daha çok şans vereceğim kesinlikle

Mokoena yı bugün ilk defa Forvette oynattım ve harika bir sonuç verdi bu çocuk takımı kesinlikle çoşturuyor bakmayın 5-2 bittiğine çok gol kaçırdık.Aferim çocuklar.

Korkulan olmadı Bilbao maçı aldığı için Tur atladık ...

Europa League 2. Tur Rakip L.Moskova

Murat süper bir performans gösterdi.

Ocak Ayı Transfer Dönemi Açıldı Takım olarak transfer yapmayı düşünmüyoruz ...

İspanyol Devleri Savaşın Eşiğinde ...

Lefterin Varisi Real Madrid'in 4.Türk futbolcusu mu olacak? (Hamit,Nuri,Cenk)

Vasat geçen maçta gökhan Törenin attığı gol ile 3 puanı alıyoruz ...

Mads Laundrup Bank Asya dan beri bizimle sezon başı onu takımdan göndermeyi bile düşündüm fakat o muhteşem bir performans göstererek kalitesinin çok üstüne çıktı 3 gol 11 asist yaptı sözleşme yenileyecekken Mersin maçında sakatlandı ve 5-6 ay yok gerçekten bir futbolcu için çok üzücü bir durum

Savaşa Fransızlarda katıldı R.Madrid fitili ateşledi.

Galataraydan Kafa Karıştıran Teklif Gökhan Töre İzmirden Ayrılacak mı?

Kayseride Erciyes'e değil güvendiğimiz dağlara kar yağdı Soğuk havada buz tutan zeminde resmen donduk futbolu unuttuk bu yenilgiyi hemen unutmak istiyorum çok iyi gidiyorduk bu yenilgi bu hezimet hiç yakışmadı

Cafercan formayı kaptı bir kere

Avrupa Savaşın peşinde ama o gollerine devam ediyor.

Yıllık 850 bin dolar maaşı hak etmediğini düşündüğümüz 29 yaşındaki Ümit bayram'ı 100 bin dolar karşılığında Hertha BSC takımına sattık.

Geldiği günden beri bekleneni veremeyen Biancucchi yi İtalya'nın Citadella takımına 300 bin dolar karşılında sattık.

Uruguaylı yıldızımız Alfaro'ya Teklif var Ligde 8 gol 6 asist yapan Alfaroya Beşiktaş transfer teklifinde bulundu.

Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri