Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 594 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Geri Dönüşü | Şampiyonlar Ligi Macerası | 3. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Ben fikrimi söyledim seni övenlere nasıl saygı gösteriyosan buda benim fikrim kardeşim artniyetli biri değilim düşündüklerimi söylerim sadece
    Tamam dostum bişey demedim düşüncelerine sonuna kadar saygım var.. Beni tanısan böyle bir şeye teşebbüs bile etmeyeceğim bilirsin..

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    Tamam dostum bişey demedim düşüncelerine sonuna kadar saygım var.. Beni tanısan böyle bir şeye teşebbüs bile etmeyeceğim bilirsin..
    Eyv kardeşim eğer haklıysanda bu oyunu gördüğüm en iyi oynayan kişisin

Yeni Transfer Bütçemiz : 11.000.000 €

Bütçe gayet iyi en az bir yıldız bekliyorum...

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Bütçe gayet iyi en az bir yıldız bekliyorum...
    Önerilerini bekliyorum

Estağfurullah Kardeşim..

Yaz Transfer Dönemi Açıldı...

Sezon içinde transfer ettiğimiz oyuncuların gelmesini bekliyoruz.

Takımdan İlk Ayrılan Oyuncu Emmanuel Eboue Oldu...

Eboue yi Liverpool a 5.500.000 € bonservis bedeli karşılığı sattık.. (Çok Karlı Bir Transfer Oldu )
    Last edited by yigit32 : 13.Aralık.2011 at 23:04

7 Temmuz Tarihine Kadar ki Transferlerimiz...

Riera , Culio Ve Arthuro ' dan kurtulmanın sevinicini yaşıyorumm

Engin Baytar R.Sociedad da!

GALATASARAY'DA TEMİZLİK!!!

Geçen sezon kiralık olarak Orduspor da forma giyen Bogdan Stancu 1.900.000 € karşılığında İtalya'nın Güçlü Ekiplerinden Napoli'ye ve geçen sezon kiralık olarak Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'da forma giyen Juan Pablo Pino 1.300.000 € karşılığında La Liga ekibi Real Betis'e transfer oldu.. Eski Oyuncularımıza Yeni Takımlarında Başarılar Dileriz....

Stancu Cavani'yle birlikte coşar artık

Quote Originally Posted by memetunal View Post
    Stancu Cavani'yle birlikte coşar artık
    Lavezzi'den formayı kaparsa baya gol atar

Gökhan Töre, Kemal Tokak ve Aykut Demir ' i GALATASARAY lı yaptık...

Gökhan için HSV ye 2.500.000 € , Kemal için Samsunspor a 350.000 € ve Aykut için Gençlerbirliği ne 1.600.000 € ödedik...

Transfer Sezonunda Müthiş Takviyeler Az Sonra ...

Transfer Sezonunda Müthiş Takviyeler Az Sonra ...
    çok gzl transferler bekliyorm senden takıma faydalı oyuncular olucakdır kesin

birde senin personeller kimler personellerin bir fotosunu koyarmısın rica etsem

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    çok gzl transferler bekliyorm senden takıma faydalı oyuncular olucakdır kesin

birde senin personeller kimler personellerin bir fotosunu koyarmısın rica etsem

Bütçemize uygun ligde ve Şampiyonlar Liginde başarıya taşıyacak oyuncuları alıcam

Fotolar 1. sayfada var dostum

Bütçemize uygun ligde ve Şampiyonlar Liginde başarıya taşıyacak oyuncuları alıcam

Fotolar 1. sayfada var dostum
    hmm tamam atlamışım demek senin bu yapdıgın transferleri taksitle fln yapıyorsan onuda yazarmısın misal carlos vela 100 peşin 6.00taksitle gibi peşindegildir herhalde carlos velanın kıvraklıgınıda çokseverm

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    hmm tamam atlamışım demek senin bu yapdıgın transferleri taksitle fln yapıyorsan onuda yazarmısın misal carlos vela 100 peşin 6.00taksitle gibi peşindegildir herhalde carlos velanın kıvraklıgınıda çokseverm
    Hemen hemen bütün oyuncuları 48 ay taksitle alıyorum o yüzden pek gerek duymuyorum ama senin için bundan sonra yazarım

Rasmus Elm

Başarılı oyuncu ile 2.400.000 € yıllık ücretle 5 yıllık sözleşme imzaladık.. Az Alkmaar' a ise 7.750.000 € Bonservis Bedeli ödedik..

Jonathan Dos Santos

Jonathan Dos Santos u hiçbir bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık. Dos Santos'la da yıllığı 1.776.000 € olmak üzere 5 yıllık anlaşma sağladık..

2. Sezon Hazırlık Kampı Maçlarımız

Yeni Oyuncular Büyüledi!!!

İNGİLTERE DEVİ KARŞISINDA İYİ BİR OYUN OYNADIK...

Maça bocalayarak başladık ve 25. dakikada 1-0 geriye düştük.İlk yarıyı geride tamamladık fakat 47. dakikada Vidic in kendi kalesine gönderdiği topla umutlarımız tekrar oluştu. Fakat geçen sezonun yıldızı Servet Çetin 55. dakikada kendi kalesine attığı golle sevincimiz kursağımızda kaldı... Roma dan transferimiz Okaka 86. dakikada 20 metreden öldürücü bir vuruşla beraberliği getirdi ve maç böyle tamamlandı...

YILIN BOMBASI PATLADI!!!!

CARLOS VELA GALATASARAY'DA

CARLOS VELA

Vela ile 4 yıllık anlaşma imzaladık.. Oyuncu yıllık 2.304.000 € alacak.. Ek ücret olarak maç başına 5.000 € ve atacağı her gol için ise de 5.000 € alacak...

Arsenal e bonservis bedeli olarak 48 ay taksitle 5.500.000 € ödenmiştir...

Vela üzerinden şimdiden kar yapmaya başladık.. 5.500.000 € ya aldık 2 gün sonra değeri 5.750.000 e çıktı

Dev Maç Öncesi İlk 11 Ler

BARÇALANDIK!!!

Messi Ve Villa Formundaydı... 2-1 öne geçtik fakat 2 tane kontra ataktan gol yedik ve maçı bir daha lehimize çeviremedik..

Ağustos un 10 unda Arsenal ile hazırlık maçımız var 12 sinde ise Trazonspor ile Türkiye Süper Kupa Finali maçımız var

Anfield Road da Farklı Galibiyet!!!

Takımdan Ayrılan İsimler

Gökhan Zan'ı sonunda satmayı başardık Gençlerbirliği Gökhan için 400.000 € ödedi. Yeni takımında başarılar dileriz...

Verbauwhede yi 1 yıllığına İngiliz ekibi Liverpool a kiralık olarak yolladık...

Yekta' yı anlaşmalı kulüplerimiz arasında olan Sivasspor a kiralık gönderdik..

Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri