gelsin premier lig gelsin chelse arsenal united
4-2-3-1 oynuyorum abi ben ofansif yine tamamen.Takımın durumu idare ediyor bendede bu yıl ligde tutunuo seneye çıkacağım herhalde.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ahmet gayet iyi gidiyorsun. Jamil'i ben alamadım elimden kaçırmıştım ama iyi performans veriyor gibi gözüküyor. Şampiyonluk olmasa bile playofftan çıkarsın rahat rahat. Konferans liglerini çabuk atlattıktan sonra zaten asıl takılınacak ligler geliyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güzel gidiyor. Takipteyim...
Süper gidiyor vallah soluksuz 7 sayfayı ince ieleyip sık dokuyarak okudum inceledim tam bir manager ustası olmuşsun transferler filan noksan oturtuyorsun bende yeni kurdum fm 2012 bakalım 2010dan beri oynamıyorum elbet yabancılık çekerim şu anda logo paketi iniyor bitsin çok farklı takımlar ile bizde başlıyacağız bir yerden hedef avrupada başarı
Ayrıca takımın ismi çok hoşuma gitti haxballda filan takım kurmuşlardı takımın adı fc united idi demekki burdan alıntıymış![]()
Teşekkürler Oğuz. Jamil'i takip etmeyi bırakma derim. Seninde bildiğin gibi sözleşmeleri genelde 1 yıllık yapıyorlar. Sene sonunda katarsın en kötü. Ben geçen sene devre arasında almıştım ve yıllık çok düşük bir rakama anlaşmıştım.
Dediğin gibi takım kendini nPower da belli edecek.
Teşekkürler
Teşekkürler ve estağfurullah. Transfer konusu cidden alt liglerde en zevk aldığım olayAbartmıyorum 7-8 saatimi harcıyorum sezon sonunda. Sene içinde 2-3 kere izlettiriyorum rapor alıyorum. Çünkü bütçe çok kısıtlı yanlış bi hamle iflasa götürür bizi. Geçen sene 3 kupaya rağmen zarar ettik.
Şuana kadar 2-3 transferimiz tutmadı. Yada kısa dönem verim aldık.
Bu takımı cezbeden taraftar kitlesi ve kulübün kuruluş amacı olmuştu.
eto'o bitmiş.
Southport maçı dışında diğer maçlarda çok iyisin. Son puan durumu nedir hocam
malatyAdana!
100. maçımızda yenilmemiz çok kötü oldu.
Bunun tek sebebi takımda ki yorgunluk. Herkese her maçtan sonra en fazla 1 gün dinlenme verebiliyorum 2-3 günde 1 maçımız olduğu için.
Ayrıca Simon Whaley ve Carlos Roca yetersiz kalıyor artık. Seneye iki kanat oyuncusu yerine de takviye yapacağım. Başka as takıma transfer olmaz gibi.
eto'o bitmiş.
ligte harika performasn göstermişin valla
Çok güzel bir kariyer, çok ilginç bir takım yaklaşık 2,5 saattir FCUM ile ilgili yazıları okuyorum, sayende 7.8. lig yamasını da indirdim ve ben de bir kariyere başlayabilirim sanırım artık![]()
Umarım premier lige çıkana kadar bıkıp bırakmazsın çünkü çok güzel bir hikaye, tamamlanırsa daha güzel olur başarılar.
...
Geldim ben de Blue Square Premier'e.FCUM'da bu ligde kaldı.
![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sağolasın Abi, bakalım bu sezon ne yapacağız.
Teşekkürler dostum
Geçen sene 8 sezon oynayabilmiştim. Sonrasın da benim hatamdan kaynaklanan yavaşlık sebebiyle maçtan maça 45 dakika da gitmeye başladım ve bıraktım.
Bekle, bekle![]()
eto'o bitmiş.