Mourinho yavaş yavaş Sir Alex gibi olmaya başlıyor kulüp içinde![]()
Mourinho yavaş yavaş Sir Alex gibi olmaya başlıyor kulüp içinde![]()
Bu sene de Barça tarafından hüsrana uğratılsın da görücez sir mi oluyor def mi olmak zorunda kalıyor![]()
Mourinho'yu kimse kovamaz yakın zamanda onu geçelim de.Real'in daha güçlü olması gerek Barça karşısında Mourinholuk bir durum yok.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Real Mourinho gelmeden de Barça karşısında üstün olamıyordu. En azından bu durumu değiştirebilecek dünya üzerindeki 1 teknik adam varsa oda Mourinho'dur. Ancak o birşeyler yapabilir. Yok onuda kovarlarsa bence Yılmaz Vural'ı getirsinler belki döverek ve farklı yöntemler kullanarak Real'i yola sokar. Bakarsın Avrupada kupa aldırır![]()
Bu sene de başarılı olamazsa Mourinho büyük ihtimalle yollanır, Real Türk takımları gibi teknik direktör değiştiriyor çünkü.
Nefret ediyorum Valdano'dan. Çok iyi oldu gönderilmesi...![]()
Tottenham istedi Barça alıyor
Villarreal'in hücumdaki en büyük yıldızı Giuseppe Rossi için Barça ve Tottenham arasında amansız bir mücadele yaşanıyor.
La Liga'da Villarreal formasıyla gösterdiği performansla göz dolduran yıldız forvet Giuseppe Rossi için Barcelona ve Tottenham arasındaki rekabet artıyor.
Mirror Football'ın haberine göre, Barcelona, Tottenham'ın da peşinde olduğu Rossi için yaklaşık 46 milyon avroluk bir bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Katalan ekip, Tottenham'ın da uzun süredir peşinde olduğu yıldız oyuncuyu gelecek sezon kadrosuna katmak için büyük bir çalışma içine girdi.
Manchester United'dan genç yaşta ayrılan ve Villarreal'de kendini ispatlayan Rossi için Tottenham'ın daha önce 36 milyon avroluk bir teklifte bulunmayı düşündüğü konuşulmuştu. İngiliz ekibinin Rossi'yi kadrolarına katma hevesi sürerken; Barcelona ise David Villa ve Pedro'nun sezonun ikinci yarısı düşen performansları sonrası Giuseppe Rossi ile hücum gücünü artırmak amacını taşıyor.
Giuseppe Rossi'den kazanacağı parayla en az 2-3 oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Villarreal ise İtalyan golcüyü mümkün olduğunca yüksek bir fiyata satmaya çalışacak.
46 milyon euro'mu, çıldırmış olmalılar. Gerek yok Rossi'ye o kadar para ödemelerine.
Katılıyorum iyi oyuncu fakat okadar para hayatta etmez.
piyasa man city ve r.madrid yüzünden çok arttı g.rossi iyidir ancak 25 m euro u geçmez bana kalırsa
Rossi, Barcelona'da forma giyebilecek bir oyuncu değil bana göre, tamamen olağanüstü bir oyuncu. Ama uymaz gibi geliyor bu takıma. Bu arada ücretide dudak uçuklatıyor; ama bir Şampiyonlar Ligi finalinden 150 milyon € yakın gelir elde eden bir kulüp için zor olmasa gerek.
rossi barça'nın aradığı tarzda oyuncu. van persie daha uygun bence ama rossi de olur.
Rossi için Tottenham uygun ama Tottenham'da yapamaz.Bu yüzden Barça'ya gitmeli.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Villarreal'de kalacaktır...![]()
Manchester United için Rossi'nin sözleşmesinde küçük bir geri alma bedeli var diye biliyorum. Manchester United forvet mevkiisinde sorun yaşamıyor ama Manchester United'da alabilirdi. Bahsettiğim rakam en fazla 10 Milyon Euro civarlarında olmalıydı.
Barcelona futbol takımının kaptanı Carles Puyol'un yarın sol dizinden ameliyat olacağı açıklandı.
Barcelona futbol takımının kaptanı Carles Puyol'un yarın sol dizinden ameliyat olacağı açıklandı.
Kulübünden yapılan açıklamada, 33 yaşındaki savunma oyuncusunun, İspanya'nın ABD ve Venezuela ile gelecek ay yapacağı hazırlık maçlarında forma giyemeyeceği bildirildi. Puyol, sakatlığı nedeniyle takımının, sezonun ikinci yarısında oynadığı maçların büyük bölümünde forma giyememişti.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sevilla, Barcelona'dan kiralık olarak kadrosunda bulunan Martin Caceres'i transfer etti.
31 Mayıs 2011 Salı - 16:25
Sporx.com dış haberler
İspanya La Liga takımlarından Sevilla, sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak gelen Martin Caceres'in bonservisini aldı.
Bonservisi Barcelona'da olmasına rağmen geçtiğimiz sezon Juventus'da kiralık olarak oynayan, sezon başında da Sevilla'ya kiralık olarak gelen Uruguaylı defans oyuncusu 3 milyon avro karşılığında transfer edildi.
Sevilla formasıyla 25 maça çıkarak başarılı bir performans sergileyen Caceres ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Genç oyuncu Villarreal'den Barcelona'ya 16 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.
İspanya La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanan Barcelona'da transferin en güçlü üç adayı; Cesc Fabregas, Alexis Sanchez ve Giuseppe Rossi olarak değerlendiriliyor.
31 Mayıs 2011 Salı - 11:39İspanya La Liga'da ve Avrupa'da son yıllarda sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Barcelona'da transfer çalışmaları sürüyor.
Sporx.com dış haberler
Genellikle altyapıdan futbolcu çıkaran ve transfere çok fazla para harcamayan Katalan devi, gelecek sezonda çok daha iddialı kadro ile geleceğinin sinyallerini veriyor.
İspanyol basınında çıkan haberlere göre; uzun süredir Arsenal'in İspanyol orta sahası Cesc Fabregas, Udinese'nin Şilili golcüsü Alexis Sanchez ve Villarreal'den Giuseppe Rossi transferi için büyük uğraş veren Barcelona yetkililerinin, bu transferlerde sona yaklaştığı kaydedildi.
Özellikle Cesc Fabregas transferine bir türlü çözüm getiremeyen Barcelona yöneticileri, bu sefer 50 milyon avroya bu trasnferi bitirmenin hesaplarını yapıyor. Takımın İspanyol oyuncuları Xavi, Iniesta, Pique ve Puyol da Fabregas'ın artık Barça'ya transfer olma vaktinin geldiğini kaydederek bu transferin gerçekleşmesi için zemin yokluyor.
Barcelona'nın listesinde yer alan bir diğer önemli isim ise 2010 Dünya Kupası'nda fırtına gibi esen Udinese'nin Şilili yıldızı Alexis Sanchez. Sürati ve tekniği ile dikkat çeken 22 yaşındaki başarılı oyuncunun transferindeki engel ise yüksek maliyeti ve dev kulüplerin listesinde yer alması olarak değerlendiriliyor. Udinese'nin 25 milyon avroluk teklife sıcak bakması halinde bu transfer sonlanabilir. Sanchez'i Barcelona'nın yanısıra, Chelsea, Manchester City, Juventus ve Inter de takip ediyor.
Barça'nın son rüyası ise, teknik adam Pep Guardiola'nın ısrarla istediği Villarreal'in İtalyan golcüsü Giuseppe Rossi olduğu biliniyor. 24 yaşındaki oyuncunun transferi için uzun bir süredir girişimlerini sürdüren Katalan devi Barcelona'nın bu transferi bitirme noktasına getirdiği ve 40 milyon avroya 'Sarı Denizaltı'ları ikna edeceği basında yer alan haberler arasında...
Tarihinin en görkemli dönemli yıllarını geçiren Barcelona'nın istediği transferleri gerçekleştirmesi haline, nasıl bir takım olacağı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.
Katar'dan Guardiola'ya yıllık 36 milyon avro!
Adı Chelsea, Inter ve Roma kulüpleri ile anılan İspanyol teknik adama Orta Doğu'dan uzun süre dillerden düşmeyecek çılgın bir teklif geldi.
Katar Futbol Federasyonu, son dört senelik periyotta Katalan ekibiyle tam 10 kupa kazanarak büyük bir başarıya imza atan Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'ya senelik 36 milyon avroluk bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.
Marca'nın haberine Camp Nou ekibiyle mukavalesini bir sene daha uzatan Guardiola'nın bir sonraki durağı Katar olabilir. İsmi Inter ve bazı Premier Lig ekipleriyle beraber anılan genç teknik adama 2013 yılında Katar Milli Takımı'nın başına geçmesi için reddedilmesi zor bir teklifte bulunuldu.
Ülke futbolunu bir üst seviyeye taşıyacak en uygun kişinin İspanyol teknik adam olduğunu düşünen Sheikh Hamad Bin Khalifa Bin Ahmad Al Thani, başarılı çalıştırıcıyı Katar'a getirmek üzere büyük bir meblayı gözden çıkardı.
Daha önce 2003-05 seneleri arasında Katar'ın Al Ahly Doha kulübünü çalıştıran Guardiola, kısa sürede ülkenin sevilen simaları arasına girmeyi başarmıştı.
Ben olsam giderim![]()
Hey Maşallah
Sanki Avrupa Şampiyonlar Ligini Katar'dan Bir Takım Kazanacak![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
arap petrolü bol bulunca...
Vallahi giderdim ne yapacam futbolu felan. 1 yılda 36 milyon euro 4-5 yıl kalsa köşeyi döner![]()
Arkama biLe bakmadan giderim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gerçekse düşünmesi bile hata direk bavulunu hazırlasın .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
36 milyon avro mu ! Ben olsam direk Barça'dan istifa edip Katar'a giderdim :P İlk sezon başarılı yaparsan mevlada artar.Hayatın kurtulur
Daha önce sadece Barcelona alt yapısında görev yapmış sanıyordum Guardiola'yı.Bir de sözleşme uzatma konusunda pek istekli değildi bir aralar.Uzattı mı en son ne oldu? Belki bu yüzden bu kadar istekli değildir.36 iyi para valla.Zaten Barcelona ile kazanabileceği her şeyi kazandı.Bundan sonrası salt ego tatmini.Ben de kesinlikle giderdim.Daha önce 2003-05 seneleri arasında Katar'ın Al Ahly Doha kulübünü çalıştıran Guardiola, kısa sürede ülkenin sevilen simaları arasına girmeyi başarmıştı.
So what?
Saike
Benim eğer böyle bir teknik adam olabilseydim asla gitmezdim. Benim kendimce bazı hedeflerim vard. Guardiola'yı kendi yerime koyarsam ülke ülke dolaşırdım ve o ülkenin birincil derecedeki kupalarının hepsini kazanarak başka bir ülkeye geçerdim.