Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kupada Şanslı bir kura geçtik. Galatasaray Fenerbahçe gibi ekipler varken biz Hacettepe ile eşleştik ve onları da deplasmanda farklı geçip bir üst tura çıktık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligin son sıralarından kurtulmaya çalışan ve puan almaya çalışan rakibimize bu şansı tanımadık ve onları yenerek galibiyet serimizi devam ettirdik

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligdeki önemli rakiplerimizden Karşıyaka yı kupada yenmeyi başardık. Ligde kendi evimizde oynadığımız maçta berabere kalmıştık. İlk yarıyı 1-0 geride kapattık. Oyuncu değişikliğiyle başladık ikinci yarıya ve 2-1 öne geçtik ama uzatma dakikalarının neredeyse son saniyesinde yediğimiz golle oyun uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk devresinde skor değişmedi ama sonraki 15dk da takımım 2 gol bularak bir üst tura çıktı.Takımım çeyrek finale çıkarak büyük bir başarı gösterdi. Bunda kura şansı da vardı ama bu sefer şans bizden yana değil rakibim Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk yarının ardından oluşan puan durumu ;

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    İlk yarının ardından oluşan puan durumu ;
    Baya iyi gidiyorsun sende farkla ile çıkacaksın herhalde süper lige Bir de bu Ahmet Kesim defans oyuncusu değil mi GS de ki? Kaç tane gol atmış öyle? Umarım korner bugını kullanmıyorsundur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Baya iyi gidiyorsun sende farkla ile çıkacaksın herhalde süper lige Bir de bu Ahmet Kesim defans oyuncusu değil mi GS de ki? Kaç tane gol atmış öyle? Umarım korner bugını kullanmıyorsundur
    ikinci yarı takım tamamen batmazsa çıkcağız sanırım evet galatasaraydan sezon başında aldım yani sözleşmesi bitmişti biz imzaladık. Sanırım istemeden de olsa kullanıyorum bug ı oyuna başladığımdan beri hiç ayarlamadım ne korneri ne frikikleri

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

ikinci yarı takım tamamen batmazsa çıkcağız sanırım evet galatasaraydan sezon başında aldım yani sözleşmesi bitmişti biz imzaladık. Sanırım istemeden de olsa kullanıyorum bug ı oyuna başladığımdan beri hiç ayarlamadım ne korneri ne frikikleri
    Bak olmadı şimdi bu sen bir kadronu SS'lesene kim nasıl oynamışş kaç gol atmış v.s bu arada yeni aldığın ingiliz forvette baya iyi oynamış. Gelene geçene 5 atmışsın

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bak olmadı şimdi bu sen bir kadronu SS'lesene kim nasıl oynamışş kaç gol atmış v.s bu arada yeni aldığın ingiliz forvette baya iyi oynamış. Gelene geçene 5 atmışsın
    Keane gol sayısı olarak takımı sırtladı bu arada buyur dostum ;

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mükemmel bir galibiyet daha. Ligin açılış maçında deplasmanda 3-0 yendiğimiz rakibimizi 2. yarının açılış maçında kendi evimizde 4-1 yeniyoruz ve galibiyet serimizi devam ettiriyoruz. Sağ açık oyuncumuz Mahmut Temur 3 asistle yıldızlaşıyor. Şuana kadar hiç yenilgi almadım. Bu duruma kıllanan arkadaşlar merak etmeyin yalnız değilsiniz bende kıllanıyorum bu duruma ama takım yeniyor yapabileceğim bir şey yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Rüyaydı gerçek olmadı. Takımım çok iyi bir savunma yaptı. Pozisyonda bulduk ama kalite farkı ortaya çıktı

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

hım iyi iyi. Kötü Ahmet Kesimden böyle bir canavar yarattın ya helal olsun hangi takım(lar) izliyor Ahmet Kesimi merak ettim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hım iyi iyi. Kötü Ahmet Kesimden böyle bir canavar yarattın ya helal olsun hangi takım(lar) izliyor Ahmet Kesimi merak ettim
    Ahmet'i kötülemeyelim lütfen. Büyük takım için bir hiç olabilir ama küçük takımlar için büyük bir futbolcu Körfez FK izliyor bir tek. 22k bonservisi var körfez onu veremez ki

Quote Originally Posted by peker0693 View Post
    Bekle bizi Spor Toto Süper Lig geliyoruz.
    Asıl macera orada olacak

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Başarılarının Devamını Dillerim
    Teşekkür ederim

Bekle bizi Spor Toto Süper Lig geliyoruz.

Başarılarının Devamını Dillerim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hediye
    Kariyerimin 100. maçına çıktım. Takımım zor deplasmanda bana güzel bir galibiyet hediye ettiler. Kalecim çok önemli pozisyonları kurtardı. Buca takımının beceriksizliği de eklenince atakları savuşturabildik. son anlarda attığımız 2 gol de rahatlamamızı sağladı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Devre arası transfer dönemi bitti. Hiç bir oyuncu almadım kadro uyumunu bozmamak için

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Devre arası transfer dönemi bitti. Hiç bir oyuncu almadım kadro uyumunu bozmamak için
    gerekte yok zaten gibi gözüküyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

gerekte yok zaten gibi gözüküyor
    23 kişilik bir kadrom var sezon sonuna kadar taşırlar beni. Biraz geniş tutmak isterdim ama olmadı. 3. yılımdayım daha kiralık hiç bir oyuncu alamadım. Yok gelmiyorlar anlamıyorum ki

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tamamen üstündük maçta ama forvetlerim ve kanat oyuncularım formsuzdu. Kornerden bulduğum 2 golle galibiyeti aldım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk yarıyı 1-0 geride kapattım. Pozisyon bulmuştuk ama atamadık. Devre arasında takıma kazanmak için hiç bir şey yapmadıklarını sinirli bir şekilde söyledim ve emektar forvetim Murat Denizi oyuna aldım ve maç 180 derece değişip galibiyeti aldık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maça çok iyi başladık ve daha 3. dakikadan golü bulduk. Bundan sonra rakip takım bastırmaya çalıştı ama sanırım stres oldular topu hiç kullanamadılar ve hep atak yapan ben oldum. Hiç beklemediğim kadar iyiydik zorlanacağımızı tahmin ediyordum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sonuçlar harika. STSL hayırlı olsun
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Sonuçlar harika. STSL hayırlı olsun
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Son maçlarda otomatiğe bağlamışsın eziyorsun bir bir (: ligde şuanki konumun ne ?
    Takımdaki oyuncu sayısı ve kadro uyumunu çok iyi yakaladılar ve taktiğe de iyice alıştılar o yüzden seri galibiyetler geldi. Beşiktaş harici yenilgi almadım yenilmek isterim yanlış anlaşılmasın diye olmuyor ama yapabilceğim bir şey yok Şampiyonluğu garantiledim. Gece forum 00.15 gibi kapanıyor ama ben 2 ye kadar oynadım. SS ler şimdi gelcek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son maçlarda otomatiğe bağlamışsın eziyorsun bir bir (: ligde şuanki konumun ne ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu maçta zorlandık. Son dakikalardaki kondisyon düşüklüğü ve bir iki futbolcumun sakatlanmasından sonra tamamen savunma yaptık ve deplasmandan galibiyetle ayrılmayı bildik

Kendi evimizde çok rahat götürdük maçı ama son anlarda hep forvetlerim sakatlandı. iyi ki uzun süreli sakatlıklar değildi.Keane in sakatlığından çok korktum çünkü takımın gol yükünü o çekiyor. Zaten az bi kadrom var o sezon sonuna kadar taşır umarım beni

Şampiyonluk yarışındaki rakibimizi deplasmanda yeniyoruz. Ligin ilk yarısında kendi evimizde berabere kalmıştık. Deplasmanda zorlanacağımızı biliyordum. Kalecim iyi iş çıkardı. Bir gol atıp maçı aldık Karşıyaka nın puan kaybetmesi halinde şampiyonluğumuzu ilan etceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Artık hedefleri de büyütürsün. STSL de de başarılı olursun umarım...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Artık hedefleri de büyütürsün. STSL de de başarılı olursun umarım...
    Çok teşekkür ederim. Umarım öyle olur. Çok iyi transferler yapmam lazım kadrom süper ligi kaldırabilcek kalitede değil çünkü. İlk yıl kümede kalmaya çalışacağım sonrasını Allah bilir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karsspor Spor Toto Süper Ligde
    Karşıyakayı yendikten sonra puan kaybetmeleri ya da benim maçımı kazanmam halinde şampiyonluğumuzu ilan etcektik ama bizim maçı kazanmamıza gerek kalmadan karşıyaka kayıp yaşıyarak şampiyon olduğumuzu duyurdular sağolsunlar beklenilmeyen bir başarıya imza attık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yönetimden Şampiyonluk hediyesi
    Şampiyon olduğumuzu öğrenince hemen yönetimi toplantıya davet ettim. Bir kaç istekde bulundum ve sağ olsun yönetimim en çok istediğim şeylerden birini yaptı. Bize yeni bir stadyum yapacağının sözünü verdi. 2016 da yeni stadyumumuza kavuşacağız. Kapasitesi belki şimdiki stadyumdan çok iyi olmasa da kaliteli bir stadyumumuz olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrik ederim Stad jestide güzel olmuş. Bundan sonra iş transfere yatacak. Yabancı oyuncu alırken titiz ol çünkü sonradan elden çıkarmak çok zor oluyor. Başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri