Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

1 5.56%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Galatasaray kazanır

14 77.78%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 185 arası toplam 185 sonuç

Konu: [19.Hafta] Samsunspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kemal Tokak berbat ötesi bir oyuncu olabilir. Ancak yorumlar bir takip sonucu mu yapılıyor yoksa tek maç üzerinden mi yapılıyor. Ona bakmak lazım.

Volkan Demirel'i kimi görüşler en iyi kaleci kategorisinde ilk 5'e sokar. Ben sadece Fenerbahçe - İBB maçında yediği golleri izleseydim bu adam 1 lira etmez derdim. Belki Kemal Tokak'da kötü günündeydi. Belki diğer maçlardaki üstün performansı fiyatının yüksek olma nedenidir. Tek maçla değerlendirme olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalecinin hatalı gol yemesi ile defans oyuncusunun hata yapması çok ayrı birşey. Neden her fırsatta Volkan diyorsunuz. Volkan'ı oyunun en iyi bilmem kaçıncı kalecisi yaptık diyip duyuyorsunuz(Genel olarak konuşuyorum). Ne yapalım yani büyüksünüz helal olsun mu diyelim.

FM tartışma alanı değil burası. O sebeple yazdıklarım silinecek. Boşu boşuna daha yazmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Volkan'ı gördün diye hemen cevap yaz butonuna basacağına ne dendiğine bakarsan senin için daha iyi olur. Bu durumu alışkanlık haline getirdiğin için hayatın boyunca seni zorlar.

Bir oyuncunun tek maçı izlenerek değerlendirilmez diyorum. İster kaleci ister forvet ister defans olsun. Kemal Tokak yüksek ücretli diye eleştiri alıyor. Sebebi de Galatasaray maçındaki kötü performansıdır. Bende Volkan'ı bugüne kadar hiç izlememiş birine sadece İBB maçını izletirsen adam bu ne biçim kaleci der. Çünkü normalde iyi bir kaleci olmasına rağmen o maçta kötü performans sergilemiştir. O yüzden Kemal Tokak'ı eleştirirken de adamın genel performansından haberdar olmak gerekir. Benim bu düşünceme karşı eleştirenlerde biz zaten en başından beri takip ediyoruz derse bende o zaman haklıymışsınız derim.

Gerçi bu kadar boşuna yazdım. Şimdi cümlenin başında Volkan'ı gördün diye yine tamamını okumadan cevap yaz butonuna basacaksın. Suç senin değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önünde en basit en yakın Muslera, Cenk örneği varken neden Volkan ben bunu merak ediyorum. Araştırma alanında Volkan'ın konusunu okursan eğer dediğimi daha iyi anlayacaksın. Herkesin derdi Volkan Demirel. Ordu'ya gideriz ıslıklanır, Ankara'ya gideriz ıslıklanır. Burda Galatasaray konusunda bile Volkan konuşulunca haliyle tepki verebiliyorum.

Seninle defalarca tartıştım fakat sana göre hep sen haklısın. Boşu boşuna daha fazla uzatmayada gerek yok o sebeple. Uzatsak bile tam cevap hakkı bana geldiği sırada Şemsi gelir kural X diye mesajları siler.
    Last edited by Bekq : 10.Ocak.2012 at 19:11 Reason: Smiley'i sildim. Malum yöneticiler laf sokmak olarak anlıyor bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Haklılık tartışması değil bu. Benim yazdıklarımı okurken ne demek istediğimi görmezden gelip farklı şeylere odaklanıyorsun.

Volkan Demirel'i neden örnek veriyorum. Ben eğitimci birisi olduğum için ona göre davranmaya çalışıyorum. Yorumu yapan kişi Fenerbahçe taraftarıdır. Ben basitten karmaşığa, somuttan soyuta, bilinenden bilinmeyene, yakında uzağa ilkelerine göre anlatıyorum. Volkan Demirel örneği de yakından uzağa ilkesine göre verilmiş bir örnektir.

Eleştiren Fenerbahçe'li ise ona yakın örnek vermem durumu daha iyi anlaması için en güzelidir. Bilimde bunu böyle söylüyorsa sanırım itiraz edemeyiz. Ben bu amaçla söylerken sen olayı Fenerbahçe ile Volkan Demirel ile uğraşmak olarak görüyorsun. Yine diyorum suç senin değil senin böyle düşünmeni sağlayan kişiler, ortamlardır.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri