Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 375 sonuç

Konu: Bundesliga Aslanları - Bayer 04 Leverkusen - Light the Fire...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

DEVRE ARASI HAZIRLIK MAÇLARI

DEVRE ARASI TRANSFERLERİ

- Kiessling 9.75 M$'a Juventus'a satıldı.

- Jackson Martinez bonservissiz takıma kazandırıldı.

2012-13 BUNDESLIGA 18.HAFTA

bomba gibi ilerliyorsun leverkusen açası geliyor insanın kisling satmışında aldıgın martinezi tanımıyorum profil fotosunu koyabilirmsn martinezin bi merak ettimde badelj i 8m euro alabiliyordum sezon başında 7m inmediler bi türlü pazarlık yaparken geldi arsenal aldı ya 8.5m verdide şimdi degeri 30m euro 1sezonda 8den 30oldu nasıl kaçırdım onu ben ah ah poff anlatınca sıkıntıgeldi içime tam gerekli oyuncuydu bana aslında ya :/

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    bomba gibi ilerliyorsun leverkusen açası geliyor insanın kisling satmışında aldıgın martinezi tanımıyorum profil fotosunu koyabilirmsn martinezin bi merak ettimde badelj i 8m euro alabiliyordum sezon başında 7m inmediler bi türlü pazarlık yaparken geldi arsenal aldı ya 8.5m verdide şimdi degeri 30m euro 1sezonda 8den 30oldu nasıl kaçırdım onu ben ah ah poff anlatınca sıkıntıgeldi içime tam gerekli oyuncuydu bana aslında ya :/
    Martinez'e şu an gerçekte Liverpool 8.5 M pound teklif vermiş, benim tanıdığım bir oyuncu değildi, aslında bayağı popülermiş gerçekte. Dün oyunda tesadüfen bonservisi elinde oyuncuları taratırken farkettim, Doumbia ve Quintero'nun sakatlıkları nedeniyle forvetsiz kaldığım için takıma kazandırdım, yedek düşündüğüm bir futbolcu için özellikleri fena sayılmaz, ligin 2. yarısında ilk 3 maçta 3 gol ve 7.63 rating ile oynadı. Yerden olduğu kadar hava toplarında da oldukça etkili, Kiessling'in 1.5 sezondur kafa golünü hatırlamıyorum, Martinez gelir gelmez hava hakimiyetini gösterdi.

Badely'i geçen seneden beri oyun kurucum olarak kullanıyorum, geçen sezon genç yaşında iyi performans sergiledi, iyi bir pasör, defansın arkasına öldürücü pasları başarılı, bu sezonda formu düştü, özel konuşma yaptım, tamam boss, farkındayım toparlıycam dedi, 2 gün sonra maçta uzaktan süper bir gol attı, umaarım arkası gelir

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Takım uçuyo resmen o puan farkı nedir öyle ya Cimbomda sıfır çekmiş iyi oldu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Takım uçuyo resmen o puan farkı nedir öyle ya Cimbomda sıfır çekmiş iyi oldu
    Hahaha, zayıf kaldılar, haberlerde çıktı zaten, Sinyor'un kredisi iyice azalmış, ligde de 15.'ydiler en son. Leverkusen'e gelirsek evet hiç fena gitmiyoruz, en önemlisi de takımda rotasyon yaptığımda kimse sırıtmıyor, aynı oyun devam ediyor.. Barça'yı sezon başı hazırlık maçında 2-1 yenmiştik, asıl önemli olan CL'de eleyebilmek, başarıcağımıza inanıyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Barcelona zor lokma işin kolay olmayacak başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Barcelona zor lokma işin kolay olmayacak başarılar.
    Sağol kaptan, evet zor, şu anda oyunun en iyi takımı zaten, Barça'yı elersem şanssız sakatlıklar dışında kupayı almamak için bir sebep göremiyorum.

2012-13 BUNDESLIGA 18.HAFTA

2012-13 BUNDESLIGA 19.HAFTA

2012-13 BUNDESLIGA 20.HAFTA

2012-13 BUNDESLIGA 21.HAFTA

2012-13 BUNDESLIGA 22.HAFTA

***Barça maçı öncesi tamamen yedek kadroyla çıktığımız maçta böyle bir yenilgiyi bekliyorduk. Çok da umrumuzda değil açıkçası..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İLK YARI tamamlandı, 0-0 arkadaşlar, barça daha etkili oynuyor ama Adler gerçekten harika performans gösterdi. Bizim de net kaçırdığımız pozisyonlar var..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2012-13 CHAMPIONS LEAGUE FIRST KNOCKOUT ROUND FIRST MATCH

***Barça gerçekten gol atmak için herşeyi yaptı ama kalede devleşen ve rakibin moralini bozan bir Adler vardı. Adler gerçekten de büyük maçların adamı olduğunu gösterdi, tam bir kaptan gibi oynadı.. Takımım yine her zamanki gibi içerde dışarda farketmeksizin alıştığı atak futbol oynamasına karşın ilk defa defansif olarak böyle başarılı bir iş çıkardığını gördüm. Bu maç bugüne kadar Bayern, İnter ve Real maçları dahil en zorlandığım maçtı. Rövanş maçı 3 hafta sonra BayArena'da..Bu arada Barça'nın hocası Wenger sezon başından bu yana..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2012-12 BUNDESLIGA 23.HAFTA

2012-12 BUNDESLIGA 24.HAFTA
    ***Karşılıklı 2 kırmızı kartın çıktığı ve Doumbia'nın hatrick yaptığı maçta sol bekimizi (Alex Sandro) kaybettik, Barça maçında yok!

2012-12 BUNDESLIGA 25.HAFTA
    ***Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta Sandro kendini gösterdi.

25.HAFTA BUNDESLIGA PUAN DURUMU
    ***Ligde daha da rakipsiziz..Şampiyonuz gibi bişey..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

***Leverkusen'de harika çocuk Alex Sandro ve Henriksen sakatlıkları dolayısıyla oynayamıyorken Barça da ise Valdes ve Iniesta forma giyemeyecekler..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

***Kadrolar açıklandı..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İLK YARI BİTTİ..
    ***Her 2 takımın da etkili olmaya çalıştığı ilk yarıda Leverkusen Quintero ve Doumbia ile 3 karşı karşıya pozisyonu değerlendiremezken Barça'nın en etkili atağı Messi'nin kendi çabasıyla sol çaprazdan ceza sahasına girip yerden uzak direk dibine göndermeye çalıştığı topun auta çıktığı pozisyondu..

İLK YARI İSTATİSTİKLERİ

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dk.75... 0 - 0

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!

dk.83...Sağ kanattan Vrsaljko'nun ortasına arka direkte uçarak kafa vuran Quintero durumu 1-0'a getirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

88'de Sanchez'in sağdan karşı karşıya kaldığı pozisyonda yakın mesafeden sert şutunda günün en başarılı isimlerinden Kaptan Adler birebirde herzamanki gibi yine çok başarılıydı..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

90.dk, Barça'da Wenger, Pedro ve Leo'yu oyuna alırken Leverkusen'de Taşoğlu bu değişikliklere hamle olarak yedek Reinartz'ı defans göbeğe alıp ordaki Kara'yı DMC'ye kaydırıyor, ayrıca yorgun Badelj yerine de Bender oyuna dahil oluyor..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Bu iş bu kadar...........

2012-13 CHAMPIONS LEAGUE FIRST KNOCKOUT ROUND LEG 2

***İlk maçın aksine Barça biraz daha durgundu, bunda karlı havanın etkisi olabilir, (Erman Toroğlu: Hocam Leverkusen güneşli havada mı oynadı maçı?) Leverkusen'de Quintero çok net pozisyonları cömertçe harcasa da maçın son çeyreğinde uçarak attığı harika kafa golüyle kendini affettirdi.. ÇEYREK FİNALDEYİZ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Video eklemede sorun olmasa golü yükleyecem ama olmuyor bi türlü deli olucam.. Maçta highligths'tan videoyu upload et dediğimde encoding video diyor, üstte yatay mavi bar yarıya kadar doluyor, sonra ekran kararıyor, dakikalarca (15 dk min) beklesem de siyah ekran değişmiyor. Sonra youtube'tan hesabıma baktığımda eklenen videoda sadece sports interactive'in reklamını görüyorum, 7 sn sürüyor, o kadar..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

CHAMPIONS LEAGUE FIRST KNOCKOUT ROUND

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2012-13 BUNDESLIGA 26.HAFTA
    ***Barça maçı takımı oldukça yordu, Hannover da elinden geldiğince bundan yararlandı, haksız gördüğümüz bir kırmızı kart da vardı tabi..

***Inter'i geçen sezon Şampiyonlar Ligi gruplarından tanıyoruz, geçen yıl 2 maçta 4 puan çıkarmayı bilmiştik..Bi Barcelona mı değil

2012-13 BUNDESLIGA 27.HAFTA
    ***Bayern bizi yenemez

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

İnter'i rahat elersin

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Martinez'e şu an gerçekte Liverpool 8.5 M pound teklif vermiş, benim tanıdığım bir oyuncu değildi, aslında bayağı popülermiş gerçekte. Dün oyunda tesadüfen bonservisi elinde oyuncuları taratırken farkettim, Doumbia ve Quintero'nun sakatlıkları nedeniyle forvetsiz kaldığım için takıma kazandırdım, yedek düşündüğüm bir futbolcu için özellikleri fena sayılmaz, ligin 2. yarısında ilk 3 maçta 3 gol ve 7.63 rating ile oynadı. Yerden olduğu kadar hava toplarında da oldukça etkili, Kiessling'in 1.5 sezondur kafa golünü hatırlamıyorum, Martinez gelir gelmez hava hakimiyetini gösterdi.

Badely'i geçen seneden beri oyun kurucum olarak kullanıyorum, geçen sezon genç yaşında iyi performans sergiledi, iyi bir pasör, defansın arkasına öldürücü pasları başarılı, bu sezonda formu düştü, özel konuşma yaptım, tamam boss, farkındayım toparlıycam dedi, 2 gün sonra maçta uzaktan süper bir gol attı, umaarım arkası gelir
    hmm colombia lı oyuncularla fln ilgilenirimde bunu duymadım duydum belkide es geçdim javier martinez fln martinezler çok baya ondan herhalde bende ilgilendiklerim listesine koyayım ozaman fena gözkmüyor oyuncu :=) kisling için birinden daha duyduydum kafacı sözde 1tane kafa golünü hatırlamıyorum diye .D sözde kafacı demek kafacı dedigin adam hakan şükür , jan koller luca toni vs.. gibi olur ya he senden aldıgım takdikle oynadım ama tam olarak o taktige uycak oyunculara sahipdegilim öle olmasına rahmen 4 1 kazandım maçı ama benim kadroda baya teknik oldu :=) yanlız 4 1 dedimya o 1 golüde gökhan ünal attı ya inanılmaz şekilde başlama vuruş noktasından attı golü nasıl gololdu inanamadım ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    İnter'i rahat elersin
    Yok daha neler, İnter öyle küçük takım mı
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

arkadaslar, evde degilim bugun, telden giriorm nete. ommix hakli beyler, interi 0-0 ve 4-1'lik skorlarla eledim, ligde de bes hafta onceden sampiyon oldum, ss'ler yarin. cl yari finalde rakip marsilya, diger ayakta city real kapismasi var, yarin ogleden sonra 3 gibi oynuycam maclari, gorusuruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yok daha neler, İnter öyle küçük takım mı
    Estağfurullah senin takımın başka Ama bak 4-1 ile geçmiş İnter'i.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2012-13 BUNDESLIGA 28.HAFTA
    ***CL Çeyrek Final öncesi yine yedeklerle çıktığımız maçtan beraberlik bekliyorduk, ama Köln'ün şakası yoktu, açık ara önde olduğumuz ligde önemli bir mağlubiyet sayılmaz.

2012-13 CHAMPIONS LEAGUE ÇEYREK FİNAL İLK MAÇ
    ***Inter daha 2.sezonunda yaşlılar klübüne dönmüş, çeyrek finale de şansıyla gelmiş, bir önceki eleme turunda Zenit'i 0-0 ve 2-1'lik sonuçlarla elemişler. Kazanabileceğimiz maçtan beraberlikle döndük.

2012-13 BUNDESLIGA 29.HAFTA

2012-13 CHAMPIONS LEAGUE ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI
    ***İlk maçta atamadıklarımızı da bu maçta atarak olması gerektiği şekilde farklı bir skorla yarı finale ulaşmış olduk. Douglas Costa büyük maçların adamı olduğunu biri 30 m'den frikik, diğeri de yine uzak mesafeden attığı 2 golle kanıtladı.

2012-13 CHAMPIONS LEAGUE TÜM ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI

2012-13 BUNDESLIGA 30.HAFTA

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2012-13 30.HAFTA BUNDESLIGA PUAN DURUMU
    ***4 HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİK ARKADAŞLAR..

2012-13 CHAMPIONS LEAGUE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

***Yarı Final'e İspanya, İngiltere, Almanya ve Fransa'dan birer temsilci kaldı. Böylece rakibimiz Juventus'u saf dışı bırakan Marsilya oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2012-13 BUNDESLIGA 31.HAFTA
    ***İlk defa maç öncesi takıma rahat oynayın, canınızı sıkmayın dedim, sanırım böyle davranmam pahalıya patladı. Bir de 1 kişi eksik kalınca..

2012-13 BUNDESLIGA 32.HAFTA
    ***İlk 11'in yarısından çoğu yedekti, haftaiçi CL yarı final maçı öncesinde as oyuncularımızın çoğu dinlendirildi.

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri