Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

2 9.09%
  • Atletico Madrid kazanır

9 40.91%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 186 arası toplam 186 sonuç

Konu: Beşiktaş - Atletico Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kısacası Cenk üzerine koyamıyor,bi yere kadar herkes sana saygı duyar ama sende bişeyler yapacaksın üzerine bişeyler koyacaksın.Eğer koymazsan bu insanların güvenini sarsaran başına bunlarda gelir,daha kötüsüde gelir.Genel olarak severim Cenk'i ama burda nasıl oynadığı tartışılıyorsa kötü oynuyor.

En kısa zamanda düzelir umarım,bu taraftar ondan büyük işler bekliyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cenk`i kurtarmaktan vazgeçin. ELin Chourtois`i 19 yaşında ve adam sanki 35 yaşındaymış gibi güven vererek oynuyorsa 23 yaşında ki Cenk 39 yaşında ki FriedeL gibi güven vererek oynamak zorunda. Koruduğu kaLe Beşiktaş kaLesi. Artvin Hopa Sporun kaLesini korumuyor. Kimse kusura bakmasında, Cenk in korunacak bir yanı yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Cenk`i kurtarmaktan vazgeçin. ELin Chourtois`i 19 yaşında ve adam sanki 35 yaşındaymış gibi güven vererek oynuyorsa 23 yaşında ki Cenk 39 yaşında ki FriedeL gibi güven vererek oynamak zorunda. Koruduğu kaLe Beşiktaş kaLesi. Artvin Hopa Sporun kaLesini korumuyor. Kimse kusura bakmasında, Cenk in korunacak bir yanı yok.
    Cenk, benim babamın oğlu değil. Onu kurtarmak gibi bir derdim de yok. O sebepten değil bu yazdıklarım, ona varana kadar takımda daha kimlerin kimlerin eleştirilmesi gerekirken tek günah keçisinin o olmasını kabul edemiyorum. Sorun burda. O hatalıysa, bu golleri yiyorsa o zaman kaleci antrenörü ne için vardır bu takımda? Rüştü neden bir şeyler öğretmiyor yaptığı hatalar konusunda? Aynı hataları kendisi de yapmıyor mu hâlâ? Size hak vermiyor değilim, hatalı goller yiyor kabul; fakat bir tek o suçluymuş gibi sadece Cenk'e yüklenmenizi de anlamıyorum. 2. golü yemeseydi, 4-1'e mi çevirecektik maçı? Öyle bir hava mı verdi takım dün akşam size? Önceki mesajımda söylediğim gibi, en büyük sorunu kendisine olan aşırı güven problemi. Dün hatalı yediği 2. golde bu apaçık ortaya çıktı. Bunu hallederse çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum ben. Siz düşüncelerinizde serbestsiniz. Bu da benim düşüncem. Daha fazla uzatmaya da gerek görmüyorum bu konuyu. Yeterince konuştuk zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Cenk olayı çok fenaya taraftar içini dökmüş

Cenk yaptığı hatalardan ders almıyor bence çooookkk çalışması lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'ya niye sövüyorlar ki Arda Beşiktaş tribünün överken. Sırf Beşiktaş için istedim maçı Beşiktaş'ın kazanmasını tribünler hiç bir şeyi hak etmedi.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri