Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

2 9.09%
  • Atletico Madrid kazanır

9 40.91%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 186 arası toplam 186 sonuç

Konu: Beşiktaş - Atletico Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 2. Maçı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cenk`i kurtarmaktan vazgeçin. ELin Chourtois`i 19 yaşında ve adam sanki 35 yaşındaymış gibi güven vererek oynuyorsa 23 yaşında ki Cenk 39 yaşında ki FriedeL gibi güven vererek oynamak zorunda. Koruduğu kaLe Beşiktaş kaLesi. Artvin Hopa Sporun kaLesini korumuyor. Kimse kusura bakmasında, Cenk in korunacak bir yanı yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    O kadar şeyden bir tek bu sözü mü çekip çıkardın, sadece bu mu battı gözüne yani?

Casillas'ı örnek alın derken, siz kalecisiniz ve onu kaleci olarak kendinize örnek alın anlamında demedim zaten. Bana Cenk'in yaptığı hataları anlatırken, elin adamları futbolcusuna kaç yaşındayken güveniyor onu diyorum. Örnek alın demeyim, hadi örnek gösterin diyim. Victor Valdes mesela, Rüştü'den çok mu üstün bir kaleciydi Rüştü Barca'ya gittiğinde? Rijkaard ne yaptı, belki de Rüştü ile arasında sorun vardı bilemeyeceğim; fakat Valdes hata üstüne hata yaptığı halde ısrarla onu koydu kaleye ve şimdi sonuç ortada. Bunlar biraz uç örnekler olabilir, sadece anlatmak istediğimi anlayın diye verdim bu örnekleri.

Cenk'in kendine aşırı güven sorunu var, çalışmadığını düşünmüyorum. Bu güven sorununu aşarsa ve ben oldum havalarına girmezse ilerde milli takım kalesine de geçecektir, buna eminim.

Bir futbolcuyu kaybetmek çok kolay, önemli olan bu hataları yaparken de ona güvenmek, destek çıkmak. 23 yaş, kaleci için daha çocuk yaşı sayılır. En az 15 sene rahatlıkla oynayabileceği bir gelecek var önünde. Biraz sabır.

Şunu da söylemeliyim ki; kaleci antrenörü ne iş yapar bu takımda? Teknik Direktör'ün görevi nedir? Eleştirirken bunları da düşünmek lazım.

Hadi, o zaman 38-39 yaşına gelmiş Rüştü'yü sürsün kaleye, yedeğini de Umut Kaya yapsın. Belki, bir anda şampiyon oluruz.
    Aynen doğru anlattın. Dediğin gibi Cenk kendini çok güveniyor fakat unutmayalimki kaleci için güven önemlidir, kendine güvenmeyin kaleci iyi bir kaleci olamaz (aslında her mevki için geçerli ama kalecilerde bu daha da önemli)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Volkan da zamanında az hata yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Zamanla kendisini geliştirdi.Bu gelişme sürecinde Volkan'a güvenildi ve forma şansı verildi.Aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.Bir de bizim kaleci antrenörünü değiştirmemizde fayda var diye düşünüyorum.Geçen sene Schuster'in getirdiği yabancı kaleci antrenörü varken daha iyiydi Cenk.
    Volkan hata yaptı ama Volkan maçta kurtarıyordu hem kurtarıp hem veren bir görüntüsü vardı ama Cenkte hep veren görüntüsü var daha kurtardığına şahit olmadım.Zaten neden bu kadar büyütüldü Cenk anlamış değilim,misal Kadıköydeki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında golü yedi sonra anlamsız bir surat ifadesiyle alkışlıyor takımı motive etmeye çalışıyor,önce sen bi motive ol bi lakaytlık bi gamsızlık var Cenkte olan olmuş,maç bitsede eve gitsek havasında.Bence mental olarak çok kötü olmasından kaybediyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Cenk olayı çok fenaya taraftar içini dökmüş

Cenk yaptığı hatalardan ders almıyor bence çooookkk çalışması lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'ya niye sövüyorlar ki Arda Beşiktaş tribünün överken. Sırf Beşiktaş için istedim maçı Beşiktaş'ın kazanmasını tribünler hiç bir şeyi hak etmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Cenk`i kurtarmaktan vazgeçin. ELin Chourtois`i 19 yaşında ve adam sanki 35 yaşındaymış gibi güven vererek oynuyorsa 23 yaşında ki Cenk 39 yaşında ki FriedeL gibi güven vererek oynamak zorunda. Koruduğu kaLe Beşiktaş kaLesi. Artvin Hopa Sporun kaLesini korumuyor. Kimse kusura bakmasında, Cenk in korunacak bir yanı yok.
    Cenk, benim babamın oğlu değil. Onu kurtarmak gibi bir derdim de yok. O sebepten değil bu yazdıklarım, ona varana kadar takımda daha kimlerin kimlerin eleştirilmesi gerekirken tek günah keçisinin o olmasını kabul edemiyorum. Sorun burda. O hatalıysa, bu golleri yiyorsa o zaman kaleci antrenörü ne için vardır bu takımda? Rüştü neden bir şeyler öğretmiyor yaptığı hatalar konusunda? Aynı hataları kendisi de yapmıyor mu hâlâ? Size hak vermiyor değilim, hatalı goller yiyor kabul; fakat bir tek o suçluymuş gibi sadece Cenk'e yüklenmenizi de anlamıyorum. 2. golü yemeseydi, 4-1'e mi çevirecektik maçı? Öyle bir hava mı verdi takım dün akşam size? Önceki mesajımda söylediğim gibi, en büyük sorunu kendisine olan aşırı güven problemi. Dün hatalı yediği 2. golde bu apaçık ortaya çıktı. Bunu hallederse çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum ben. Siz düşüncelerinizde serbestsiniz. Bu da benim düşüncem. Daha fazla uzatmaya da gerek görmüyorum bu konuyu. Yeterince konuştuk zaten.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri