Bu sezon takım kimyasında biraz bozulma var gibi.
Bu sezon takım kimyasında biraz bozulma var gibi.
...
Maçlar 10 numara.
...
Hangi filmin ''trailer'ı''diye soracaktım valla, süper olmuş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hangi filmin ''trailer'ı''diye soracaktım valla, süper olmuş![]()
Harika yapmışsın İbo
Ama videonun başında bi Abdulhamid'i düzgün yazabileydin iyiydi![]()
...
Başarılar dilerim, video çok iyi olmuşEmenike en sevdiğim futbolcudur. Ona iyi bak!
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
...
Tevez Kadro Dışı
Everton maçı öncesi antrenmandaki disiplinsiz davranışları yüzünden uyarılan ancak bunu devam ettiren Carlos Tevez hakkında Menajer İbrahim Baldemir'in isteği doğrultusunda Yönetim Kurulu kararıyla süresiz kadro dışı kararı çıktı. Tevez'in kendine çeki düzen vermemesi durumunda sezon sonu elden çıkarılması düşünülüyor.
...
Tevez'i yolla gitsin. Çok artist yahu![]()
TariboWest
...
Ugrasilmaz o deliyleYolla gitsin, kafasina gore birseyler yapiyor herzaman.
...
Sana oyuncumu yok abi bırak, Tevez kimCity artık bırakmaz gibi, tabi ManU'nun 2 maç eksiği var. Bence ilk 4'e rahat gireriz bu sezon.
Listeye koydum zaten, 15 milyon €'yu veren alır, Arsenal ve Juventus devrede : )
Ben bu sezonda City'nin şampiyon olacağını düşünüyorum, ilk 4 hedefimiz ama 3. bitirirsek bomba olur. 4. olduğumuz zaman elemelere gidiyoruz puan düşük diye güçlü takım geliyor : )
...
Romaya Trabzon plakasi cakmisin 2 mac sonundaAvrupa kupasinda guclu rakip kaldimi daha, guclu derken Real, Milan, City ?
...
...
ilk sezonda gruplara kalamayan Türkler 4.Sezon sonra Gruptan çıkmışlar helal
Başarılar![]()
...
Çok iyi gidiyoruz.![]()
...
Bu moralle Hollanda ekibini saf dışı bırakırsın.![]()
...
Şanslısın, bayağı kolay bir rakip gelmişÇerez gibi geçeriz bunları... Artık kupayı kazanmayı hedefliyorsun herhalde?
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
...
şanssızlık işte şampiyonlar ligi biletini son anda kacırmak kötü olmus
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]