-
Spor Toto 2.Lig
3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta

-
Buyrun Cenaze Namazına

Fenerbahçe'nin kötü gidişatıyla ilgili basın mensuplarının sorusuna " Evet seve seve " dedikden sonra taraftarlar ayaklandı...

-

Spor Toto 2.Lig B grbunda yer alan Adıyamanspor'da istifa Şok'u...
Kurtuldu ile yollar ayrıldı..
Basına verdiği Fenerbahçe olursa " Seve Seve Giderim " açıklamasından sonra kulüp ve taraftarlar ile ters düşen Kurtuldu istifa ettiğini açıkladı...
-

Sivasspor Kurtuldu'yu istiyor..
Resmi teklifin geldiğini ama kulübün yapı itibariyle maddi sıkıntılar çektiğini ve planlarının doğrultusunda 2.Lig'de tekrar takım yönetmek istemediğini belirtti...
-

Ankaragücü'nde teknik adam Serhat Kurtuldu oldu..
Yaptığı açıklamalarda tekrar 2.Lig takımlarını yönetmeyi düşünmüyorum demesinden sonra acaba üst liglerden taliblerimi var diye basına malzeme veren Kurtuldu, haftası geçmeden Ankaragücü'nden gelen teklifi geri çeviremedi...
Ufaklığımdan beri Tribünlerine ve Kulübe karşı içimde inanılmaz derecede bir sevgi vardı bu teklifi bir hayli düşündüm kendi kariyerim açısındanda ama benle neden olmasın dedim ve teklifi kabul ettim açıklaması yaptı...
Basın Mensuplarının sorularını gayet olgun bir şekilde cevaplayan Kurtuldu'ya gelen bir soru ise ortamı bir hayli neşelendirdi;
Yeni Yılmaz Vural olma yolunda baya bir yol kat ettiniz? sorusuna
Kurtuldu Yılmaz hocamızın çalıştırmadığı takım kalmadı ben daha yolun başındayım diye esprili bir yaklaşımla cevap verdi..

-
14.Hafta

İlk çıktığımız maçta rahat bir galibiyet aldık, durumları iyiye götürsek eğer tekrar Süper Lig'e çıkabiliriz.
-
15.Hafta
Futbolun Cilvesi...
VS
Soğuk ve sert bir Ankara Günü...
Kellesine dahi neredeyse Fiyat biçilecek olan Kurtuldu Eski takımına karşı...!!
-
15.Hafta

Ezdik daha birşey demeye gerek yok....
-
-
Teşekkürler...

Yok artık, ayarlanmış gibi oldu
Sağolasın abi EyvALLAH
-
ne yapmaya calıstıgını anlamadım
-
Neyi anlamadın ki?
-
Dilini ırkını cinsini bilmediğim bir yere giderek kendimi uçurumdan attığımın farkındaydım ama bir yerde çıkış yapmam gerek ve buna çok ihtiyacım var artık kendimi çevremdekilere kendi benliğimi göstermem gerek düşüncesiyle gelen teklifi kabul ettim...
İşlerin yolunda gideceğini düşünüyordum fakat hiç birşey beklediğim gibi olmadı görünüş olarak herşey güzel gibi dursada takımda 1 tane bile doğru dürüst futbol bilgisi olan adamın olmamısı benim heveslerimi kırdı, bir yola çıkmışlığın verdiği gazla devam ettim, Türkiye'deki kulüplerden gereksiz istifalarım onlara karşı güvensizlik oluşturmuş olacak ki 2 sezon boş gezdim...
İlk maçımızda aldığımız galibiyet bana çok umut verici bir ışık oldu ama sonrasında aldığımız mağlubiyetler bizi dibe sürükledi, yönetimin bana bu kadar uzun şans tanıyacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu ama takımı lig'de Ya Tutarsam!
Oluşan Puan Tablosu şöyle kalan 8 hayati maç var ligde tutup kovulsamda problem değil benim için.

-
37.Hafta
Ya Tamam Ya Devam...

Hyde vs Harrogate
Ligin dibinde, çatışma!
-
37.Hafta

Mağlup olmakdansa beraberlik bizi ligde tutmak için yeterli olacaktır belkide...
38.Hafta

90'da gelen gol bizi hala bu ligin en hevesli takımı olmamız için aday gösteriyor...
-
39.Hafta

Haftalar geçtikçe lig sonu yaklaştıkça kendi ipimizi kendimiz kesicez, rakip zor 4. sıradalar deplasmandayız yorucu deplasman.
-
39.Hafta

Yoook böyle bir maç demekden başka bir laf kelime sözcük harf rakam hiç birşey bulamıyorum 
Öldük öldük dirildik deplasmanda şampiyonluk yarışı veren takıma karşı alacağımız 1 puan bile bizi mutlu edecekti ama inanmışlığın ve takım olmanın son haftalardaki en büyük farkı bu olsa gerek hiç kimse şans bile vermiyorken bize, en büyük cevabı sahada verdik biz...
Defansların puanlarına baktıkmı zaten herşeyi anlatıyor belkide 15 hafta olacak bu kadar iyi bir defans kurgusu izlemedik kaleci izlemdim 
-

Resmi site'den mükhemmel maç için ufak bir yazı...
Yürayalarımız, bu maçtan sonra başlıyor....
-
40.Hafta
Harrogate v Colwyn Bay

1 puan daha attık kasaya.. 
41.Hafta
Harrogate v FC United

Kendi sahamızda yine ligin iyi ekiplerinden birini yendik ve ligde kalma şansımızı % 90 yaptık...
-
41.Hafta Puan Durumu

-
42.Hafta

1 Puan bile ligde tutar bizi, mağlup olmadık mı yeni bir hayata merhaba diyebiliriz belki...
-
42.Hafta Toplu Skorlar

Mağlup olmamıza rağmen ligde kaldık son haftalardaki akıl almaz yükseliş bizi ligde tuttu, dibe kadar inen bir takımı yükselişe geçirmek kolay olmadı takımda bir ton sıkıntı oldu ama ligde kaldık bakalım 1 hafta içerisinde planlarımı belirtcem başkana ve yönetim kurulana niyetleri nedir ne değildir netleştirip yolumuza devam ya da tamam diyeceğim...
Kulüpte mutluyum ama belli şeyleri düzeltmek gerekiyor...
-

Lig sonunda puan tablosunda ligde kalmış olmak bana bir güven verdi bilmediğim etmediğim bir takıma gittim ve dipten alıp yukarlara çıkartmasakda bir nevi ligde tutunmak için yoğun çaba sarf ettik...
-
Yönetimle görüştük, her şeyi maddiyata vurdular hedefsiz kulüple çalışmayı istemiyorum prensiplerim doğrultusunda daha fazla zaman kaybı yaşamaya gerek yok...
-
Teklifin ayrıntılarına girmeden, usulce reddettim...
Ay sonunda dönüş olabilir...

-
Sakaryaspor ile çalışmayı istediğimi basına bildirdim...
Yönetim acil toplanma kararı aldı...

Ve sonrasında ise taraftarlar önceki gibi

Sakaryasspor'dan bir açıklama...

Adamlar bize gülüyor Türkiye'den biz İngiltere'de kelle koltukda geziyoruz...
-

Hazırlık Dönemi
Takım bir birine alışmış ve iyi skorlar almış durumdayız, ligin başındaki havayı yakalarsak güzel bir seriyle başlaya biliriz, belirli dönemlerde seri yakalayıp elimizden geldiğince güzel futbol oynayıp bir üst ligi hedefliyoruz tabi kolay değil geçen yıl takımı zor tuttuk bu sezon üst lig hedeflemek bu doğrultuda adamlar aldık ama her ne kadar daha fazla iyi adamlar almak istesekde yapı ve kulübün tanınmışlığı itibarıyla anlaşma sağlanamıyor..

-

Lig Başlıyor, sezon başında yönetimle ters düşsekde tekliflerini kabul ettik ve tekrar güven tazeledik her iki taraf adına güzel hedeflerle yola çıktık...
1.Hafta

-

1.Hafta
Güzel bir maç oldu, bek oyuncularımızda sorun var bir türlü oyuncu alamadık maddi sıkıntıdan dolayı.
Yeni transferlerimiz golle tanıştı bu güzel oldu..
-

Yönetimden bilgilendirme...
Geçen sezona göre bu sezon düşüş varmış, sanırım söz konusu burada benim takımla devam etmem.. 
Mesaj Yetkileri