Originally Posted by
meddah
Adam Fenerbahçe'nin başına, 1 puan için kelle kopartılan yerlerden geldi. Çok da anormal değil şu anki mentaliteye evrilmiş olması. Sabretmek lazım, kendini Fenerbahçe'ye adapte edecektir.
Aynen sorun bu kendini henüz Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak adapte edemedi. Kazanalım yeter diyor ama bu taraftara bu şekilde oynayarak kazanmak yetmez. Bakın ben çocukken Aykut Kocaman'ı çok sevdiğim için 11 numara formalar giyerdim hep,fenerbahçe'li olmamım sebebi Aykut Kocaman'dır babam,dedem falan değil. Bu adamın golleriyle, posterleriyle büyüdüm ama kendini geliştirmeli. Takımdan gitmemeli onu hiç bir fenerbahçeli istemiyordur ama geliştirecek kendini,buna mecbur.
Mesela Alex'i merkeze alıp oynadığı 4-3-3'den vazgeçmek zorunda.Geçen sene de yapıyordu aynı şeyi yine rakibe mahkum,ezik bir futbol oynuyorduk ama o zamanlar Lugano vardı defansta ilerde o oyuna daha uygun Niang vardı, Dia çok formdaydı ve tam o oyun için yaratılmış bir yapısı vardı vs vs.
En önemlisi bizim sol bekimiz belkide Alex'ten bile teknikti adam ofansif anlamda her işi yapıp bizi rahatlatıyordu. Tamam buraya kadar her şey normal. Büyük şeyler yaşandı sezon öncesi falan ama bu takım o günleri atlattı artık,ilk şok gitti olaylar soğudu hepsi işine bakıyor.
Kadro kalitemizde geçen seneden biraz düşük Santos'umuz yok sol bekte ama Ümit Özat dahi sol bek oynadı bu takımda. Bu takım 6. oldu. Ciddi söylüyorum hiç bir lig maçında Galatasaray maçındaki ve Bursaspor ikinci yarısındaki kadar kötü,mahkum oynadığımızı görmedim ben. Kadromuzun kalitesi de Appiah'lı-Anelka'lı Fenerbahçe'de dahil son yılların en iyi kadrosu. Geçen sezonu tenzih ediyorum burada.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly