Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 65.63%
  • Berabere biter

2 6.25%
  • Bursaspor kazanır

9 28.13%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 196 arası toplam 196 sonuç

Konu: [32. Hafta] Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Belli mevkilerde öyle ama kalite bakımından en iyi oyunculara sahipsek her maç neden Cristiana Selçuğa Zieglere onlarca laf ediliyor burda .
    Ziegler'e o kadar laf ediyoruz ama iş yine hoca hatasına baglanıyor sonunda.Yedeğe oturtsun Ziegler'i alsın sol beke Özgür'ü alternatifi var sonuçta.Sonra Selçuk yada Cristian aynı anda heralde en fazla 2-3 kere oynamıstır genelde Emre oynuyor yanında Selçuk yada Cristian'dan biri oynuyor.Ona da bişey denmiyor zaten kimse hoca hatasına baglamıyor.Cristian yada Selçuk'tan baska alternatif bir tek orda yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ziegler'e o kadar laf ediyoruz ama iş yine hoca hatasına baglanıyor sonunda.Yedeğe oturtsun Ziegler'i alsın sol beke Özgür'ü alternatifi var sonuçta.Sonra Selçuk yada Cristian aynı anda heralde en fazla 2-3 kere oynamıstır genelde Emre oynuyor yanında Selçuk yada Cristian'dan biri oynuyor.Ona da bişey denmiyor zaten kimse hoca hatasına baglamıyor.Cristian yada Selçuk'tan baska alternatif bir tek orda yok.
    Sorunda bu zaten . Orta sahamız çöküntü yaşadığı için oyundan düşüyoruz ve o bölgede alternatif yok .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sorunda bu zaten . Orta sahamız çöküntü yaşadığı için oyundan düşüyoruz ve o bölgede alternatif yok .
    Emre
    Cristian
    Selçuk
    Gökay
    Mehmet
    Sezer
    Özer
    Recep

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emre
    Cristian
    Selçuk
    Gökay
    Mehmet

Sezer
    Özer
    Recep
    Dediğimiz bölgeyi ilgilendirenler bunlar.Emre zaten banko oyuncu Mehmet ise eh beh oynar o görevde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre,Sezer,Özer,Recep yaratıcı
    Cristian,Selçuk,Gökay,Mehmet mücadeleci
    oynar.

Edit: Şimdi koy oynarlar mı, yapamazlar ki vs demek olmaz tabi. 33.haftadayız ve diğer sayfada dediğim gibi 8 oyuncuyu tutarlı olarak kullanmazsan, verimli olarak yararlanmazsan diyecek bişey yoktur bizimde eleştirdiğimiz nokta bu zaten.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aykut Hocayı eleştiren arkadaşların eleştirilerini ağır buluyorum biraz.Aykut hocanın eksikleri ve yanlış yaptığı şeyler var, hala var.İleride de olacaktır.Ama Hocanın konuşmalarını tvden defalarca izlemiş biri olarak onun futbol bilgisinin çok üst düzey olduğunu düşünüyorum.Disconunda dediği gibi çok zoru istiyor.Çok zor ama gerçekleştirdiğinde de işte geçen sezonki gibi makina düzeniyle oynayan mükemmel bir takım ortaya çıkartıyor.Orta sahanın zayıf olması çok basit birşey gibi görülüyor.Eleştirenler en büyük yanlışı burda yapıyor.Listeler falan yapılıyorda biraz mantıklı olun yahu?Bugün Gökay, Cristian, Selçuk, Recep'i verin Galatasaray'a bakalım Fatih hoca oynatacak mı.Oynatmaz.Çünkü kapasiteleri belli oyuncular.Selçuk-Cristian haricinde o bölgede oynayacak bir başka isim Sezer bana göre ikisinden de daha iyi oyuncu.Ama oda bir türlü sakatlıklardan kurtulup istikrarı yakalayamadı.

Maçtan öyle veya böyle 3 puan aldığımız için şanslıyız.İyi oyuna kimse puan vermiyor bu unutulmasın.Genel olarak eleştirilen noktaya bende katılıyorum.Öne geçtikten sonra ezik bir futbol sergiliyoruz.Ama bunu biraz etraflıca düşünün.Bu yıl yaşadıklarımız futbolcuları mental olarak yıpratmış değil, bitirmiş durumda.Öne geçtiğimiz zaman "Aman gol yemeyelim, kazanalım şu maçı" düşüncesiyle geriye yaslanmaya başlıyorlar.Bakın arkadaşlar bunu büyük sahada futbol oynamayan bilemez.Halı saha maçlarından bahsetmiyorum.Benim futbol oynadığım dönemde bazen çok zorlandığımız maçlar oluyordu ve bir gol buluyorduk.Ben sarkık oynardım biraz daha, son adam diyebiliriz yani.Sonra oyun içerisinde hocanın bana "Samet çıkar takımı" diye bağırdığını duyuyordum.Bi bakarım girmişiz ceza sahasına kadar.Halbuki her zaman orta saha yaylarında kurarız savunmayı.Ama işte öyle olmuyor.Aman gol yemiyeyim diye savunma yaparken kendinizi geriye yaslamış olarak buluyorsunuz.Tabi bunlar profesyonel, trilyonluk oyuncular.Benim söylediğimle birebir kıyaslayamayız.Ama sadece örnek olması bakımından söylüyorum.

Bu yıl şampiyon olamasakda ben çok üzülmem.Hem yaşadığımız durum çok ağır hem Galatasaray oynadığı futbolla şampiyonluğu hak ediyor.Kupayı alabilirsek ne ala.Ama önümüzdeki yıl takımın mental olarak rahatlamasının yanında yapılacak sağlam 2-3 transferle geçen yılki şeklimize yeniden bürünebiliriz.Son sözüm tekrar Aykut Hocayı eleştirirken eşeğin kulağına suyu kaçırmayalım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Lim10

Fatih Hoca Gökay,Recep,Cristian,Selçuk'u oynatır mı bilmem, bir varsayım olur ama sezon başında menajerlerin kapını çalıp alır mısın ? diye önereceği ve büyük ihtimalle almayacağın Engin,Emre,Semih,Riera gibi adamları oynatıyor. Sezer'de sakatlık sorunu var ama biz onun sağlamken yedek kulübesinde toz yuttuğunu da biliyoruz. Biz her sezon aynı şeyleri diyoruz "2-3 transferle bu iş tamamdır" ama öyle olmuyor, başarı iyi oyuncularla değil iyi takımlarla elde ediliyor.

Geçen Galatasaray maçı başlığında da söyledim. Konuşan Aykut Kocaman ile uygulayan Aykut Kocaman arasında o kadar fark var ki sanki 2 farklı kişi. Kendinizle ne kadar çelişirseniz zararınız o kadar etkili olur. Eğer yapmak istediklerinizi takım yapamıyorsa bunu üstelemenin anlamı yok, Sezon başında Fatih Terim yapmak istediklerini denemedi mi takım üzerinde ? Kendi evinde 4 yiyordu. O takım şimdi 9 puan önünüzdeyse durup düşünmek gerek.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gelip bir Galatasaraylı burada bu kadar Aykut hocayı eleştirse(ki bu eleştiri dozunu zaten kaçırdı) bilerek yapıyor derdim. bu kadar eleştiren arkadaşlar ama Aykut hocanın kişiliğine lafım yok falan demesinler, kendilerini de kandırırlar. kişiliğine saygınız olsa şuan Aykut hoca burada böyle konuşuluyor olmazdı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

4 yiyordu. O takım şimdi 9 puan önünüzdeyse durup düşünmek gerek.
    9 kisi ve mac katletme ile 4 yememiz normal.

aykut hocaya gelirsek buyuk takim icin su an bence calistircak kapasitede degil ha fenerbahce su an arkasinda duruyor durmayada devam etcektir aykut hocanin kendini gelistirmesi icin cok buyuk bir firsat.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman benim için bir teknik direktör olarak hiç. Fakat Fenerbahçe'nin başında başka bir teknik direktör olsa bu kadar uğraşmazdı alıp başını giderdi ve Fenerbahçe daha büyük bir kaosa yuvarlanırdı. Aykut Kocaman şu an Fenerbahçe'yi kurtaran adamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@benbenim

Söyleyeceklerim sadece şahsımı ilgilendiriyor başkaları adına konuşmuyorum, Bugün Fenerbahçe forumlarına bir göz at 10 başlıktan 7'si Aykut Kocaman ile ilgiliyse ortada bir problem olduğu gün gibi ortadadır. Beni Aykut Kocaman'ın kişiliği ilgilendirmez, geçen sezonun devre arasında bütün sportif alanlarda alınan başarısız sonuçlara rağmen + bugünkü mevcut duruma rağmen Statta 1 kişi bile "İstifa" demiyorsa, bu Aykut Kocaman'a duyulan saygının bir göstergesidir.

Aykut Kocaman bu camia için efsanedir ama bu yapılan hataları görmezden gelmemize sebep olamaz, olmamalı. Hiç bir zaman istifa etsin, olsun bitsin gibi düşüncede olmadım, hatasından dönsün peşinde koşmasın bu sene olmazsa bile seneye aynı şeyi yaşayamayalım düşüncesindeyim, Eminim burda veya başka bir yerde, hatta en yakın arkadaşı Rıdvan Dilmen bile eleştirirken bunu hedef alıyordur.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Adam Fenerbahçe'nin başına, 1 puan için kelle kopartılan yerlerden geldi. Çok da anormal değil şu anki mentaliteye evrilmiş olması. Sabretmek lazım, kendini Fenerbahçe'ye adapte edecektir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @benbenim

Söyleyeceklerim sadece şahsımı ilgilendiriyor başkaları adına konuşmuyorum, Bugün Fenerbahçe forumlarına bir göz at 10 başlıktan 7'si Aykut Kocaman ile ilgiliyse ortada bir problem olduğu gün gibi ortadadır. Beni Aykut Kocaman'ın kişiliği ilgilendirmez, geçen sezonun devre arasında bütün sportif alanlarda alınan başarısız sonuçlara rağmen + bugünkü mevcut duruma rağmen Statta 1 kişi bile "İstifa" demiyorsa, bu Aykut Kocaman'a duyulan saygının bir göstergesidir.

Aykut Kocaman bu camia için efsanedir ama bu yapılan hataları görmezden gelmemize sebep olamaz, olmamalı. Hiç bir zaman istifa etsin, olsun bitsin gibi düşüncede olmadım, hatasından dönsün peşinde koşmasın bu sene olmazsa bile seneye aynı şeyi yaşayamayalım düşüncesindeyim, Eminim burda veya başka bir yerde, hatta en yakın arkadaşı Rıdvan Dilmen bile eleştirirken bunu hedef alıyordur.
    sözüm pek sana değildi zaten bugünkü yorumları pek okumadım. Lim10 nu okudum ve %100 katılıyorum ona. ama dün gece eleştirinin dozu kaçmıştı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Adam Fenerbahçe'nin başına, 1 puan için kelle kopartılan yerlerden geldi. Çok da anormal değil şu anki mentaliteye evrilmiş olması. Sabretmek lazım, kendini Fenerbahçe'ye adapte edecektir.
    Aynen sorun bu kendini henüz Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak adapte edemedi. Kazanalım yeter diyor ama bu taraftara bu şekilde oynayarak kazanmak yetmez. Bakın ben çocukken Aykut Kocaman'ı çok sevdiğim için 11 numara formalar giyerdim hep,fenerbahçe'li olmamım sebebi Aykut Kocaman'dır babam,dedem falan değil. Bu adamın golleriyle, posterleriyle büyüdüm ama kendini geliştirmeli. Takımdan gitmemeli onu hiç bir fenerbahçeli istemiyordur ama geliştirecek kendini,buna mecbur.

Mesela Alex'i merkeze alıp oynadığı 4-3-3'den vazgeçmek zorunda.Geçen sene de yapıyordu aynı şeyi yine rakibe mahkum,ezik bir futbol oynuyorduk ama o zamanlar Lugano vardı defansta ilerde o oyuna daha uygun Niang vardı, Dia çok formdaydı ve tam o oyun için yaratılmış bir yapısı vardı vs vs.

En önemlisi bizim sol bekimiz belkide Alex'ten bile teknikti adam ofansif anlamda her işi yapıp bizi rahatlatıyordu. Tamam buraya kadar her şey normal. Büyük şeyler yaşandı sezon öncesi falan ama bu takım o günleri atlattı artık,ilk şok gitti olaylar soğudu hepsi işine bakıyor.

Kadro kalitemizde geçen seneden biraz düşük Santos'umuz yok sol bekte ama Ümit Özat dahi sol bek oynadı bu takımda. Bu takım 6. oldu. Ciddi söylüyorum hiç bir lig maçında Galatasaray maçındaki ve Bursaspor ikinci yarısındaki kadar kötü,mahkum oynadığımızı görmedim ben. Kadromuzun kalitesi de Appiah'lı-Anelka'lı Fenerbahçe'de dahil son yılların en iyi kadrosu. Geçen sezonu tenzih ediyorum burada.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyon teknik direktör hiç değildir bu kişiden kişiye değişmez.Hemen devamında iyi bir şeyler söyleyince ilk söylenen mantıklı olmuyor ki.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aykut Kocaman'ın fikirleri büyük ama elindeki oyuncu kalitesi bu fikirler için yeterli değildir. Hatası da gölün maya tutacağına inanmasıdır. Burada tek suçlu kendisi gibi görünse de yanındaki yardımcılar ya da yöneticiler kendisi uyarmadıkça hatanın ortağıdırlar.

Aykut Kocaman maç başlar başlamaz 1-2 gol bulan, sonrasında vitesi boşaltıp top çeviren gerektiğinde ya da canı istediğinde tak tak gol atan bir takım yapmak istiyor.

Geçmişte Brezilya bugün ise Barcelona bunu yapmaktadır. Yani adamlar canı istediğinde istediği skoru yakalayabilirler. İstediklerinde de oyunu soğutup maçın bitmesini sağlayabilirler. Fenerbahçe golü attıktan sonra bu anlayışa büründüğü an, rakip takım Fenerbahçe'yi sahadan siliyor. Çünkü oyuncu kaliten bu anlayışı yansıtmazsa rakip üstünlüğü ele geçirir.

Bana uymayan kalıba girmeye çalışırsam sonuç hüsran olur. Aynen Galatasaray'ın Barcelona olmaya çalışması gibi. Kendi tarzına dönersem başarıyı yakalarım. Aynen Galatasaray'ın 4-4-2'ye dönmesi gibi.

Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe gibi oynatırsa takım bu kadar sorun yaşamaz.
    Geçen sene bu söylediğini çok iyi yapmıştı aslında

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri