Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

0 0%
  • Berabere biter

1 4.35%
  • Galatasaray kazanır

22 95.65%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 220 sonuç

Konu: [34. Hafta] Manisaspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    1. 47 2. 46 puanla bitirdiğinde buçuk geri alınınca nasıl ikisi de 46 puanla bitiriyor? Buçuğu geri alınanın yine buçukla bitirmesi lazım. Buçuk olayı sadece tablo çok karışmasın diye yapılıyor diye biliyorum.
    Buçuk olayının sistemi farklı biraz anca takımlar süper finalde aynı puanı toplarlarsa bi işe yarayacak.

Mesela; Galatasaray 77 puan topladığından 38.5'tan 39 puan ile başlayacak. Fenerbahçe ise direk 34 puan ile başlayacak. Süper final sonunda iki takımında puanın 49 olacağını varsayarsak şampiyon Fenerbahçe sayılacak.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O değilde bu Selçuk'ta problem var. Muslera olayında da dikkatimi çekti ama yazmadım şimdi özeti izlerken farkettim Emre kırmızı kart görünce Emre'ye kızarak tokat atıyor (Yani tam tokat değil ama vurmaya çalışıyor işte).

Muslera penaltı kullanırken de kullanmasını istemiyor sanırım. Eboue geliyor uzaklaştırıyor onu. Sonra gol oluyor 10 kişi sevinirken o sevinmiyor Fatih Terim'le birşeyler konuşuyor.

Özet : http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...or-galatasaray
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O değilde bu Selçuk'ta problem var. Muslera olayında da dikkatimi çekti ama yazmadım şimdi özeti izlerken farkettim Emre kırmızı kart görünce Emre'ye kızarak tokat atıyor (Yani tam tokat değil ama vurmaya çalışıyor işte).

Muslera penaltı kullanırken de kullanmasını istemiyor sanırım. Eboue geliyor uzaklaştırıyor onu. Sonra gol oluyor 10 kişi sevinirken o sevinmiyor Fatih Terim'le birşeyler konuşuyor.

Özet : http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...or-galatasaray
    Bu benim de dikkatimi çekti.Sinirlendi sanırım.Hattrick yapıcaktı diye sanırım böyle yaptı.Fatih Terim o andan sonra taktik verecek değil.Bir şeyley söyledi boşver gibisinden.Yüzünden belliydi zaten Selçuk'un.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emre'ye ne kızıyor onu anlamadım. 4-0 öndeyiz zaten. Kırmızı kart da etkilemiyor sonraki maçları. Soğudum birden Selçuk'tan. Gol atınca da sevinmiyor niyeyse.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Emre'ye ne kızıyor onu anlamadım. 4-0 öndeyiz zaten. Kırmızı kart da etkilemiyor sonraki maçları. Soğudum birden Selçuk'tan. Gol atınca da sevinmiyor niyeyse.
    Kirmizi kart etkiliyor yani Emre ilk macta yok diye biliyorum ben.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Kirmizi kart etkiliyor yani Emre ilk macta yok diye biliyorum ben.
    Yok etkilemiyor. Beşiktaş'ta da Almeida kırmızı gördü o da etkilemeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maçta sevinmedi.Eski takımı diye olabilir.Normalde de pek sevinmiyor ama bu sefer daha da az sevindi Ciddi bir adam (:

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yiğit İncedemir'in durumunun Gs ile ilgisi yok. Adamın 16 sarı kartı varmış zaten. Ben maç başlar başlamaz arkadaşlara bu adam ilk devreyi bitiremez dedim.Bunu görmemek için kör olmak lazım. Yiğit her zaman böyle oynuyor...

Muslera'nın penaltı atmasına gelince, rakip taraftarlar etikten girip saygıdan çıkmışlar maşallah Yahu takımda tek gol atmayan o kalmıştı ve skor 2-0'ken kazanılan penaltıyı taraftarın da isteğiyle ona kullandırdılar. Çok da sevindi. Böylesi bir olayı da sonuna kadar hak etti bu sezon 16 maçta gol yemeyerek. Adamsın Muslera!

Sabri'nin dağlara giden şutundan sonra Fatih hocanın tepkisi bombaydı,yarıldım orda

Aydın konusunda zaten yazıyorduk gelişim gösterdiğini. Daha da iyi olacak inşallah. Semih gibi 11'de görev almaya devam ederse birşeyler çıkabilir.Takım oyununu öğrenmesi lazım biraz.

Süper finale 5 puan önde girmişiz, kalecimiz bile gol atmış. Biz değil rakipler düşünsün artık, biz keyfimize bakalım Aygün kardeşimin de dediği gibi... Bugün bizim bayramımız... Tebrikler tüm teknik heyet ve futbolculara!!!!

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre'nin ilk maçta olmaması bizim adımıza handikap oluşturmaz. Aksine Engin solda, Aydın sağda daha iyi kanat akınları olabilir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcugun sevinmemesi galiba eski takimina karsi olabilir , emreye vurdugude gayet guzel bir davranis saka niyetine yapti hakli cunki yeniyoruz dakika 90 olmus bole seylere gerek yok niye durduk yere kirmizi yiyorsun + emre 2.ci saridan atildigi icin play off"ta etkisi yok direk kirmizi gorseydi ilk macda olmucakti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şaka niyeti mi. Adamın gelişini, yüz ifadesini görmedin heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaka niyeti mi. Adamın gelişini, yüz ifadesini görmedin heralde.
    Emre'ye siniri bence gereksiz bir kart gördüğü için.Ne gerek var olum diyip şaplağı yedi emre

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şaka niyetine değil gerçekten sinirlendi.Ya gereksiz yere kırmızı gördü diye ya da o penaltı olayından kalma.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oynayacakları süper final statüsünün geçmiş TFF yönetimine sorulması gerektiğini kaydeden Terim, ''Bu icadı yapan da o arkadaşlar, neden yaptıklarını izah etsinler. Matematik, tanjant, kotanjant bir şeyler yaptılar, niçin yaptılar bilmiyorum'' dedi.

ahahahaha çok güldüm ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Markus merk : Galatasarayin kullandigi 2 penalti dogru karar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike konusuna rakiplerinden daha çok ilgi gösterip şike olduğuna ikna etmeye çalışanların rakip taraftarlardan rahatsız olması ironi dediğimiz olay herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şike konusuna rakiplerinden daha çok ilgi gösterip şike olduğuna ikna etmeye çalışanların rakip taraftarlardan rahatsız olması ironi dediğimiz olay herhalde.
    yok değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haci tutmamis diger mac konularinda daha sert bisey bul belki tartisma cikarirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yanlış anlaşılmazsa, birşey sorucam art niyetsiz beni bilen bilir zaten.

Muslera'nın penaltısı acaba, takımı küçümsemek onlarla alay etmek gibi birşey olmamışmı?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Yanlış anlaşılmazsa, birşey sorucam art niyetsiz beni bilen bilir zaten.

Muslera'nın penaltısı acaba, takımı küçümsemek onlarla alay etmek gibi birşey olmamışmı?
    Hiç bulasma bence sabahtan beri onu tartısıyor herkes.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hiç bulasma bence sabahtan beri onu tartısıyor herkes.

Pardon o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Muslera da tutar olay, atar olay.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Galatasaraylı futbolculardan biri bizim foruma üyedir belki. Geçen hafta Orduspor maçında Sabri'nin gol atması üzerine şöyle bir muhabbet döndü:

Quote Originally Posted by byariff
    Takimimizda ilk 11"de oynuyan ve sonradan girenlerden tek muslera gol atmadi onunda atmasini bekliyoruz
    Quote Originally Posted by ThreepWooD
    Belki kalan maçlarda penaltı felan olursa kullandırırlar
    http://forum.turksportal.net/vb/show...6&postcount=45
    http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=46

Aslında Arif, o esnada sahada bulunan 11 futbolcuyu kastediyordu (Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Sabri, Engin, Selçuk, Melo, Emre ve Necati). Her kim idiyse bu reaksiyonu başlatan, yanlış anlamış.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abi senin şu araştırıcı ruhuna hayranım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bazen olaylara direk taraftar gözünden bakıyoruz gerçek anlamı dışında yargılıyoruz. Fenerbahçeli arkadaşlar bana göre haksız değil uzaktan görünen şey tabii ki de bir kalecinin penaltı kullanması alay etmekle eşdeğerdir. Çünkü günümüzde pek penaltı kullanan kaleci yok ve kalecinin görevinde gol atmak değil zaten. Ama hem taraftar hemde takım arkadaşları Muslera'ya + bir moral ve takımda gol atmayan tek oyuncu olduğu için kullandırmak istedi. Eğer ilk penaltıyı Muslera kullansaydı Fenerbahçeli arkadaşlar söylediklerinde %100 hakılı olurlardı. Maç 0-0 ve penaltıyı kaleci kullanıyor. Bu, rakibi ne kadar ciddiye aldığını gösterir penaltı fırsatını tepiyor resmen takım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bende genel olarak söyledim onu araştıran yanlış anlamış

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ama hem taraftar hemde takım arkadaşları Muslera'ya + bir moral ve takımda gol atmayan tek oyuncu olduğu için kullandırmak istedi.
    Takımda gol atmayan tek futbolcu Muslera değil: Mehmet, Çağlar, Yekta, Servet gibi isimler de var, süre almış, hatta bazısı ilk 11'de maça çıkmış ama henüz gol atamamışlar.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Play-Off sistemi zaten saçmaydı, bu kurallarla birlikte akıl almaz bir hal almış durumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

toparlayayim yabancilardan herkes atti muslera hariçti oda atti sonunda

kalemci : peki puanlar esit oldu diyelim ikisinin arasinda oynadiklari averaja bakmicaklarmi normal lig ve playoffta dahil ?

Quote Originally Posted by byariff View Post
    toparlayayim yabancilardan herkes atti muslera hariçti oda atti sonunda

kalemci : peki puanlar esit oldu diyelim ikisinin arasinda oynadiklari averaja bakmicaklarmi normal lig ve playoffta dahil ?
    Puanlarının eşit olma şansı yok.

Galatasaray 38,5 puan
    Fenerbahçe 34 puan
    Trabzonspor 28 puan
    Beşiktaş 27,5 puan

Şu an play-off öncesi puan durumu bu.
    Fenerbahçe'nin toplayacağı olası +4 puan Galatasaray'ı, +5 ve üzeri Fenerbahçe'yi şampiyon yapar.
    4,5 puan almayı başarabilirse o zaman ikili averaj vesaire devreye girer

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri