Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Kayserispor kazanır

12 48.00%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 215 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | Çeyrek Final

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle "Sezarın hakkı Sezara" Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum, oyun felsefemizi değiştirmek adına hem çıkardığı 11, hem de aldığı oyuncular bize eski kimliğimizi kazandırma adına önemliydi, her ne kadar oyun felsefesi olarak yine geride kabullensek de bu anlayışla eski kimliğimize kavuşmamız yakındır, yeter ki "Kocaman" vazgeçmesin.

Serdar Kesimal haftalardır oynamıyordu ve dizindeki ağrılara rağmen çok iyi bir oyun çıkardı, fazlasını bekleyemeyiz zaten, Semih'in tekrar takıma dönmüş olması ve yine son dakika umutlarının sahibi olması önemli, umarım hocamız bu durumu değerlendirir. Bu takım Emre'siz göbekte çok zayıf, Emre'nin olmadığı her maç bunu görmek mümkün. Umarım en yakın sürede tekrar takıma kazandırılır, böyle değerler, yüreğini ortaya koyarak oynayan oyuncular kolay bulunmuyor.

Son olarak, Ziegler ve Bienvenu size tek diyeceğim 3 Temmuzla beraber bu takımın başına gelen felaketlerden birisiniz. Saha dışında sabrımızı yeterince ölçenlerin yanında siz de saha içinde bunu yapmakla meşgulsunuz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Açıkçası umrumda degildi ama Kayseri kalecisinin hareketlerini görünce bu maçı kazanmalıyız dedim ve Sow'un golünde derbi golü gibi sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Açıkçası umrumda degildi ama Kayseri kalecisinin hareketlerini görünce bu maçı kazanmalıyız dedim ve Sow'un golünde derbi golü gibi sevindim.
    Aynen renkdaş, bende sırf onun için yoksa kupa gitsin problem değil zaten alışkanlık yaptı ama onların böyle böbürlenmeleri için bende çok sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Son mesajımı oku. Direk yüklenme. Haklısınız diyorum zaten. Benim lafım kaybedince "Amaan önemsizdi zaten" diyenlere.

Bak Muhammed (benbenim) ne güzel açıklamış mesela. Ona eyvallah.
    çıkıp herhangi bir futbolcu "aman önemsizdi zaten" demiyor değil mi? e sevinenlerde futbolcular o zaman polemik niye? ben evde tur atmadım kupayı da önemsemiyorum.Bunu istediğim gibi yazabilirim benim gibi düşünen fenerbahçeli sayısı da oldukça fazla,biraz mantık lütfen.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Onu bunu bırakın da ben bu Caner'i çok seviyorum ya ilk yarı tek başına mücadele ediyordu. Mehmet'e de gelecek sene iyi bir alternatif alınmalı. hiç faydası olmuyor takıma. Mert yan toplarda çok kötü. heyecan yapıyor sanki Hasan Ali 10 tane Ziegler çıkarır, alınmalı. tebrikler Fenerbahçem
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Amrabat ve Hasan Ali'yi alalım lütfen buradan Galatasaray yönetimine sesleniyorum

Maçın 120 dk. olarak oynanmasına çok sevindim öncelikle Maçın normal süresinin son 15 dakikasını ve uzatmaları seyredebildim. Kayserispor çıkmayı haketmişti bu süreçte ancak olmadı. 2-1 iken özellikle net pozisyonlar harcadılar. Uzatmalarda zaten Fenerbahçe tükendi. Kayseri'de bayağı yoruldu ama yine de Kayserispor yüklenen taraf oldu ancak gol atamadı.

Bilyoner'de param olsa Amrabat gol atara oynardım(oran açılmışsa tabi) ama maalesef kaçırdık

Kaleci Gökhan'a hiçbirşey demiyorum. Zaman geçir geçir de o hareketler nedir ya yedin golü son dakikada işte yanına kaldı mı? Şu zaman geçirme olayı tamam profosyonel bir hareket ama bu kadar da rol kese kese olmaması gerek bence. Al topu ayağında beklet koşsun karşı takım, paslaş. Resmen iğrendim adamdan.

Bu arada Fenerbahçe'nin son golünden önce Gökhan Kayseri'li bir oyuncuya omuz attı. Bana faul gibi gelmişti ama olmayabilirde tabi. Faul ise çok konuşulur o pozisyon...

Trabzonspor maçı içinde iyi oldu, Trabzon'un Kadıköy'den puan çıkarma ihtimali bayağı yükseldi. Hadi hayırlısı
    Last edited by Gncl1905 : 12.Nisan.2012 at 00:48

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Moral ve motivasyon olarak takıma getirisi, yorgunluğun götürüsünden daha fazla oldu diye düşünüyorum o nedenle Trabzon maçına olumlu bir havada hazırlanacak Fenerbahçe.

Süper Final başlarken, her oyuncudan faydalanabilecek bir durumda Fenerbahçe. Alex ve Emre yok, maç içerisinde Stoch ve Dia çıkarken 2 tane forvet oyuna girebiliyor, bu zenginliği iyi kullanmalı Aykut Kocaman.

Artık her oyuncuya ihtiyacı var, bunun bilincinde kalan maçlara hazırlanacaktır, olası muhtemel rakipleri de düşünürsek, bu sene kupa hasretine son verebilir Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Neyin yarışındasınız arkadaşlar? Mesajlar silinince suçlu biz oluyoruz. Konu Fenerbahçe-Kayserispor maçı konusu. Maçı izlemişseniz, maçla ilgili analiz yapın, yorum yapın, eleştiri yapın, tenkit yapın, saptama yapın. Maçla ilgili ne yapabiliyorsanız yapın. Bu maçın ne daha önce oynanmış Fenerbahçe-Galatasaray maçıyla alakası var, ne yapılan kutlamalarla, ne de olunan-olunacak şampiyonluklarla.

Konu başından beri toplasan 3-5'i geçmez yorum sayısı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemedim ancak Fenerbahçe'nin 2-0'dan Alex-Emre gibi kilit oyuncular yokken maçı alması kolay değil.Sow yine atmış golünü.Ligimiz için üst düzey bir forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Moral ve motivasyon olarak takıma getirisi, yorgunluğun götürüsünden daha fazla oldu diye düşünüyorum o nedenle Trabzon maçına olumlu bir havada hazırlanacak Fenerbahçe.

Süper Final başlarken, her oyuncudan faydalanabilecek bir durumda Fenerbahçe. Alex ve Emre yok, maç içerisinde Stoch ve Dia çıkarken 2 tane forvet oyuna girebiliyor, bu zenginliği iyi kullanmalı Aykut Kocaman.
    Noktası virgülüne katılıyorum, Eğer kaybetseydik, kaybedeceğimiz sadece tur olmayacaktı, Aykut Kocaman belki de takıma tekrar hücum kimliğini kazandırma düşüncesine bile darbe vurabilecekti, Kazanmamız hem Aykut hoca açısından hem de moral motivasyonu açısından götürüsünden çok fazla.

Fenerbahçe'de geniş bir kadro var ama oyuncuları tutarlı kullanmazsanız her başarısızlıkta aklınıza tek şey gelir "kadro yetersiz"

Bundan sonra tek dileğim Aykut Kocaman'ın yapamadıklarını fazlasıyla hem ligde hem de kupada yapması, böyle hareket etmesi halinde, başarı siz engellemeye çalışsanız da gelecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kayseri elenmeyi haketmedi ama futbol böyle birşey işte her an herşey olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=POLUSfW-w6Q"]Semih Şentürk[/YOUTUBE]

Golü Semih'e yazalım bence

Ben Semih'i savunurken karşı çıkan arkadaşlar vardı. Semih budur. Semih 90 dakika oynayamaz. Semih sonradan oyuna girer atar ya da attırır. Nöbetçi Golcümüz o

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=POLUSfW-w6Q"]Semih Şentürk[/YOUTUBE]

Ben Semih'i savunurken karşı çıkan arkadaşlar vardı. Semih budur. Semih 90 dakika oynayamaz. Semih sonradan oyuna girer atar ya da attırır. Nöbetçi Golcümüz o
    Ofsaytta kaldığı için sayılmadığı pozisyonda dar açıdan attığı gol usta işi bir goldü, çoğu forvet kalecinin üstüne vurur sadece. İğne deliğinden attı resmen.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ofsaytta kaldığı için sayılmadığı pozisyonda dar açıdan attığı gol usta işi bir goldü, çoğu forvet kalecinin üstüne vurur sadece. İğne deliğinden attı resmen.
    bitiricilik 15 ustaa

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Çok iyi oynamasalar da fazlasıyla yorulmalarına rağmen son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncuları tebrik etmek gerek. Kayserispor daha etkiliydi, daha derli topluydu. Onlar da fazlasıyla mücadele etti. Onları da tebrik etmek lazım. 120 dakika boyunca yorulup da turu geçemeseydik çok üzülürdüm. Takımın da morali fazlasıyla bozulurdu sanırım. Takımın maç sonu sevinci beni çok mutlu etti. En gamsız oyunculardan birisi olan Baroni, haftalardır forma şansı bulamayan Semih çocuklar gibi seviniyordu. Bu güzel bir durum.

Yanılmıyorsam Semih bu sezon oynadığı 18 maçın 8'inde sonradan oyuna girdi. Ama onlarda da varlık gösteremedi.

Amrabat ve Hasan Ali'nin yanı sıra Furkan Özçal var. Az biraz Troisi var. Kayserispor'un kadrosu gerçekten iyi, sabır ederseler Şota ile güzel günler göreceklerine inanıyorum. Yalnız şu Gökhan'ı bir daha oynatmasın mümkünse. Midemi bulandırdı o son dakikalardaki şaklabanlığı. Fenerbahçe beraberlik golünü attığında kendim atmış gibi sevindim

Adam gibi adam Şota kalecinin yaptığı iğrençliklere kızarken verdiği tepki taktir edilecek bir tepkiydi.Helal olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

amrabat çok iyi oynadı çok yoruldu adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Çok iyi oynamasalar da fazlasıyla yorulmalarına rağmen son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncuları tebrik etmek gerek. Kayserispor daha etkiliydi, daha derli topluydu. Onlar da fazlasıyla mücadele etti. Onları da tebrik etmek lazım. 120 dakika boyunca yorulup da turu geçemeseydik çok üzülürdüm. Takımın da morali fazlasıyla bozulurdu sanırım. Takımın maç sonu sevinci beni çok mutlu etti. En gamsız oyunculardan birisi olan Baroni, haftalardır forma şansı bulamayan Semih çocuklar gibi seviniyordu. Bu güzel bir durum.

Yanılmıyorsam Semih bu sezon oynadığı 18 maçın 8'inde sonradan oyuna girdi. Ama onlarda da varlık gösteremedi.
    Semih atıyor ama takım oynamadıktan sonra kendi ne yapsın? Adam Ronaldo değil herhalde.

EDİT

Ayrıca her oyuncunun kötü dönemi olabilir. Bu onu sileceğiniz anlamına gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Şurada attığı gol sanırım. Ofsayt diye kesildi. Doğru karardı. Dediğin gibi mükemmel bitiriyor o topları Semih.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Semih atıyor ama takım oynamadıktan sonra kendi ne yapsın? Adam Ronaldo değil herhalde.

EDİT

Ayrıca her oyuncunun kötü dönemi olabilir. Bu onu sileceğiniz anlamına gelmez.
    Sadece gol atamamasıyla değerlendirmiyorum. Sahada yürümekten bile aciz bir görüntüsü vardı o dönem Semih'in. Semih'i çok severim. Semih'in gelişimini yaklaşık 15 yaşından beri elimden geldiğince takip ediyorum. Takımla hazırlık kampına ilk götürüldüğünde ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Bu konunun tartışılması gereken yer burası değil. Bu akşam çalıştı, çabaladı. Bu sezonun ilk yarısındaki görüntüsünden iyiydi. Bu yönden takdir ediyorum fazlasıyla. Ayrıca silinmesi gerektiğini söylemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece gol atamamasıyla değerlendirmiyorum. Sahada yürümekten bile aciz bir görüntüsü vardı o dönem Semih'in. Semih'i çok severim. Semih'in gelişimini yaklaşık 15 yaşından beri elimden geldiğince takip ediyorum. Takımla hazırlık kampına ilk götürüldüğünde ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Bu konunun tartışılması gereken yer burası değil. Bu akşam çalıştı, çabaladı. Bu sezonun ilk yarısındaki görüntüsünden iyiydi. Bu yönden takdir ediyorum fazlasıyla. Ayrıca silinmesi gerektiğini söylemedim.
    Sen 3 temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin bir futbolcusunu eleştiriyorsun. 3 temmuz etkilemiş olamaz mı sizin mantığınıza göre? Aklı başkanda olamaz mı(sizin mantığınıza göre)?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sen 3 temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin bir futbolcusunu eleştiriyorsun. 3 temmuz etkilemiş olamaz mı sizin mantığınıza göre? Aklı başkanda olamaz mı(sizin mantığınıza göre)?
    Kusura bakma. Hatamı anladım. Aklı başkanda olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakma. Hatamı anladım. Aklı başkanda olabilir.
    Siz olaylara böyle bakıyorsunuz işte.

Neyse bu konuda da Hocayı tartışmayacağım.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Semih, Fenerbahçe'nin Türkiye'ye, kendisi aktif futbolcu olduğu müddetçe getirdiği-getireceği her 10 yabancı forvetin 7'sinden daha iyidir bence. Düzenli oynadığını varsayarsak... Yoksa, 10 maçta bir 10 dakikalığına oyuna giren bir Semih, amatör kümede bile anca bu kadar oynar.

Bu tabii, atomlarına kadar subjektif bir yorum; sana göre, bana göre olduğu kadar teknik direktöre, sisteme göre de değişir: Zico'nun sisteminde Sow'u üçe katlayacak bir Semih, Kocaman'ın sisteminde taraftarı kanser edebilir.

Velhasıl; yazık oldu bu adama. Olmaya da devam ediyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay be oynamadan gene tur geçtik ligdede oynamıyoruz şampiyonluk potasındayız ne ilginç bir takımız ya oynasak nolacak bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Vay be oynamadan gene tur geçtik ligdede oynamıyoruz şampiyonluk potasındayız ne ilginç bir takımız ya oynasak nolacak bilmiyorum

Mesele oynayıp oynamamak değil mesele 3 direğin arasından topu geçirebilmekte

Ramiz dayı gibi oldu bu

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bu konuda sana katılıyorum, oyuncu değil forma oynuyor resmen. Hani derler ya formayı koysan ilk 4 e girer diye..
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kale arkasından izlenen maçtan sonra oyunla ilgili yorum yapmak pek doğru olmaz ama bugün bizleri memnun edecek birkaç şey vardı, onları yazmak lazım. Kayserispor gibi iyi kontraya çıkan bir takıma karşı 2-0'dan geri dönüş önemliydi. 80'de Semih'in girmesiyle birlikte takımın sistemi tamamen tepetakla olmasına rağmen kalan 40 dakikada büyük sorun yaşamadık. Semih girdikten sonra bir ara Bienvenu, bir ara Sow kanatlara geçti. Dolayısıyla düzensiz bir dizilim vardı. Semih'in haftalar sonra oyuna girmesi ve önemli katkı yapması çok güzeldi. Çünkü artık herkes Semih'in tamamen silindiğini düşünmeye başlamıştı. Semih bugün Aykut hocaya benim pilim daha bitmedi mesajı verdi. Süper Final'de Semih'ten yararlanmak lazım. Sow her zaman olduğu gibi yine doğru yerdeydi. Sow devam ediyor.

Bugün Kayserispor kalecisinin maçı sarı kart görmeden tamamlaması Türkiye'de anti-futbola tanınan aşırı primin kanıtıdır. Özgür Yankaya 120 dakikanın rahat 5 dakikasını çalan bir kaleciye sarı kartı geçtim, uyarı bile vermedi. Anti-futboldan kastım sadece kaleci Gökhan özelindedir. Yoksa bunun haricinde Kayserispor gayet oynamaya çalışan, genç, kaliteli bir takım. Şota'nın kalecisi Gökhan'a zaman geçirmesinden dolayı kızdığını da twitter'da okudum. Eğer doğruysa Şota'ya helal olsun.

Takımımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri