Maçın adamı Cristian bence.
Maçın adamı Cristian bence.
Sadri Şener istifa etsin bıraksın bu işleri. Koridorların rezilliği, saha içi rezillik hepsi onun eseri.
Volkan - Spartacus...
Football is simple,but Football Manager is not
Mustafa Kamil Abitoğlu. 3 metre önündeki pozisyon, görüşünü engelleyen en ufak bir şey yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İnsanlık dışı gerçekten, ben hayatım boyunca milliyetçilikten bile nefret ettim, milliyetçiliği bir hastalık olarak gördüm ama bu Zokora adamı en ala ırkçı yapar. Önce adam olacak!
Şu maçın iptal konusu hakkında yazarken unuttum, bir sahne vardı ki akıllara ziyan. Emre korneri kullanmak için köşeye gitti sahaya madde atıldı ve hakem Emre'nin yanına gidip eliyle de işaret ederek Emre başkası kullansın dedi, Emre kabul etmedi. Her korner pozisyonunda bizim oyunculardan önce topun olduğu bölgeye çevik kuvvet gitti ve bu maç bu sahnelerle bitti ne diyelim![]()
...
Zokora tamamen şov yaptı başka bişey degil.
Büyük ihtimal adaleti kendi sağlamaya çalışmıştır. Ülkemizde bolca görülen bir olay![]()
nete düşmüş zokora'nın tekmesi
http://www.youtube.com/watch?feature...iTK-u5k#t=174s
Zokora topa nasıl vurulur göstermiş ama nesneyi şaşırmışTeknik vurmuş vesselam. Net kırmızı
Semih "Sadri Şener devre arasında bana küfür etti."
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Zokoranın yaptığı şey çok yanlıştı. Tamam vurda orasına niye vuruyorsun. Kavgada vurulmaz oraya.
Bir de şöyle birşey demiş
Didier Zokora: "Bir insan şerefi için yaşar şerefi için ter döker. Eğer ben Emre'nin elini sıksaydım şerefimi yok sayardım."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre'nin kalbine doğru karnını yukarısına tabanla girdi, ayrıca emre'nin hassas bölgesine tekmeyle girdi. Bu adam insanlığa sığmayan hareketlerde bulunuyor. Ben de bunu söylüyorum. Sınırları çok çok zorluyor. Kimse Bana ırkçılık, ayrımcılık dersi vermeye kalkmasın ben neyin ne olduğu biliyorum, ama önce insan olsunsun adam olsunsun
trabzonlular çıkışta takım otobüsünü bekliyorlarmış
................................................
Last edited by Walter Sakana : 07.Mayıs.2012 at 13:48 Reason: Değmezmiş
yorum yaptım enterasan bir şekilde ve sebeple silinmiş baştan daha dikkatli yazayım o halde.
Zokora şimdi bunları söylüyor ama bir önceki malum fenerbahçe maçında,maçtan sonra emre ile sarıldıklarını tüm türkiye biliyor.
Buna rağmen bunları söylemesi biraz ajitasyon gibi geliyor bana. Bıraksın bu ayakları, mantıklı düşünen kimse yemiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly