Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hemen final hesapları yapmak doğru değil bence.Warriors ile çok zevkli bir seri geçiriyoruz bizim için önemli olan onların sahasında 1 maç alıp avantajı tekrar ele geçirmekti bunu başardık 3-1'i de bulabilirdik uzatmaları iyi oynayamadık maalesef.Evimizde kazanıp 3-2'yi bulmamız şart bunu başaracağız inşAllah.Diğer serilere gelirsek Miami bu gece 3-1'yi bulursa iş bitecek ama ben Chicago'nun bu kadar kolay pes edeceğini düşünmüyorum seriye eşitliği getirirler diye düşünüyorum.Memphis için fazla söylenecek bir şey yok bu gece alırlarsa iş biter almaları da çok zor görünmüyor.İndiana'ya gelirsek yine en zevksiz seri onların serisi Konferans Finaline çıkarlar bu savunmalarıyla.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Let's Go Warriors!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Chicago artık yıpranmışlıktan dolayı fiziki olarak zayıfladılar, Noah'ın hırsını saldılar kafesten. Psikolojik olarak rakibi çürütmeye yönelik kavga çıkarıyorlar gibi duruyor çünkü normal hareketler değil, biliyorsunuz NBA'de bir stratejidir bu çok çok nadir kullanılmış olsa da. Ama şu an her yönüyle yıpranmış olan bir Chicago'nun daha iyi bir çözüm olarak yürek gibi soyut bir şeye mi güvenmeleri gerekli, yoksa bu doğru bir strateji mi göreceğiz.

He bunları saymazsak Miami Chicago'ya maç vermez, hatta fark bile atar, Chicago'nun gücü kalmadı artık dayanacak.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Memphis gümbür gümbür geliyo beyler seri 3-1 oldu eger batı finali memphis - golden state olursa miami rahat şampiyon olur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

OKC uzatmalarda yenilmiş Memphis'e.Evinde kazanacaklardır ama yetmez diye düşünüyorum %90 Konferans finalindeler diyebiliriz.Miami'de işi bitirdi bu gece biz 3-2 yaparsak güzel olacak Warriors'a işi sahalarında bitirmelerine izin vermemeliyiz.İndiana'da 3-1 yapabilir bu gece Memphis gibi.Bana kalırsa ufukta Spurs-Grizzlies ve Heat-Pacers finalleri görünüyor.Böyle olursa Heat zaten finale çıkacaktır.Grizzlies finale çıkarsa yine geçen seneki gibi rahat şampiyon olurlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Memphis her turlu sasirtmadilar beni

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gençler Miami yine şampiyon olacak boşuna başka takım desteklemeyin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Miami zaten çekirdek yapısını bozmadan ( başarı için temel budur ) sadece eksiklikliklerini takviye ile doldurdu ( Andersen ), ayrıca diğer bir eksiği olan guard sorunu Norris Cole'un da iyice kendini geliştirmesiyle bayağı bir miktarda hallolmuş durumda, e geçen seneye göre daha iyi bir durumda olan takım şampiyon olmazsa şaşırtırlar beni artık.

Ray Allen faktöründen bahsetmedim bile.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

memphis savunmasiyla supurur sas miami falan dinlemez

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Charlotte Bobcats taraftarıyım ancak finalin zevkli olması için Spurs u finalde görmek istiyorum.Zaten diğer taraftan Miami gelecek.Ona tek diş geçirebilecek takım San Antonio gibi görünüyor.Bakalım bugün sonuç ne olacak.Birazdan başlayacak karşılaşma.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Doğu Finali müthiş olacak !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Memphis !! yine kazanmasini bildik.. 84-88

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Memphis'i kutluyorum büyük iş çıkardılar bence Westbrook olsa bile elerlerdi OKC'yi çünkü Memphis bu tarz takımlara hep ters geliyor.Tabi bu kadar kolay elenmezdi OKC'de Westbrook olsaydı orası ayrı.Heat'te işi bitirmiş bu gece sonunda Konferans Finali eşleşmeleri belli olabilir.Ama New York 3-2 yapar gibi geliyor bana biz de inşAllah işi bitireceğiz bu gece Memphis ile bir rövanşımız var onu alacağız daha.

sakary Ali Misafir

Westbrook olsaydı en fazla 1 maç alabilirdi Grizzels bence

Grizz veya Spurs, şu an Batı'dan gelen bu iki takımdan biri ciddi oyunla Heat'i yenebilecek kapasitede.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

NBA'de her takım her takımı yenebilir, problem uzun vadede neler yapabilecekleri, eğer Heat konferans finalini de çabuk kazanıp finale çıkarsa bütün playoff'da çok fazla dinlenme şansı bulmuş olup fiziksel olarak üstün çıkacaktır.

He Spurs eski organize takım kimliklerini de bir nebze kaybetti, Memphis ise "performans/kağıt-üzerindeki-kalite" açısından müthiş bir istatistik yakaladı bence, çok üstün yıldızlara sahip olmayıp belli bir çıtayı aşmayı başaran bir takım oldular ancak bu playoff genelinde iyi gözükse bile finalde eğer Heat olursa pek işe yaramaz gibi. Mavs şampiyon olurken Heat'in çekirdeği yeni oturma senesinde olduğu için başarısız olmuştu Heat, şimdi oturmuş bir şampiyon çekirdek ve bunun etrafına kurulmuş daha iyi bir bench var. Sürpriz bir Pacers-batı takımı finali olursa ama, o zaman işler değişir tabii ki.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

New York tahmin ettiğim gibi kazandı ve seride durumu 3-2'ye getirdi.Biz ise Konferans Finaline çıktık.Memphis ile olan hesabımızı kapatacağız inşAllah.Evimizde maç vereceğimizi düşünmüyorum ama deplasmanda da almamız kesinlikle çok zor olacaktır.Kafa kafaya bir seri bizleri bekliyor.

Son yıllarda OKC'yi yenen yardırıyor, gönlüm Memphis'ten yana

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İndiana seride durumu 4-2'ye getirdi Konferans Finaline yükselen son takım oldu.Saat 22:30'da Spurs-Grizzlies mücadelesi var.CNN Türk veriyor sanırım.Kafa kafaya bir maç olacaktır umarım evimizde maçı vermeyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Spurs Grizzlies maçı bayağı zevkli olacak orası kesin. İzleyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bu Spurs,bu Grizzlies'i paramparça eder !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hesabımız var demiştik çok rahat bir maç oluyor ilk maçta beklemiyordum bunu.İkinci yarı da farkı eritebilir Memphis ama bi yere kadar.Alırız bu maçı.

Nesil
    2006

Spurs'a final ilk maçtan gelir 4-0 biter seri.

sakary Ali Misafir

Grizzels döndü gibi. Güzel bir son çeyrek olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Rahat bi maç oluyor 18 fark oldu.Burdan vermemiz imkansız diyebiliriz.Sahamızda daha önce dediğim gibi maç vereceğimizi sanmıyorum.Asıl maçlarımız deplasmanda olacak orda en az 1 maç alırsak biter bu iş.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Rahat bi maç oluyor 18 fark oldu.Burdan vermemiz imkansız diyebiliriz.Sahamızda daha önce dediğim gibi maç vereceğimizi sanmıyorum.Asıl maçlarımız deplasmanda olacak orda en az 1 maç alırsak biter bu iş.
    Spurs yıllardır böyle evinde kral dışarda kepaze. Ama en güzelide her yıl en kötü durumda bile şampiyonluk şarkıları söyletir. Spurs bu seriyi 4-0 geçer. Takım çok tecrübeli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tabi ki Memphis'li oyuncuların böyle bir tecrübesi olmaması bizim avantajımıza.Bizim ilginç bir istatistiğimiz de var finale çıktığımızda şampiyon olduk hep.Ayrıca bunu hep tekli yıllarda yaptık.1999-2003-2005-2007'de şampiyonluklar kazandık bu yılda tekli bir yıl bir de 6 yıllık bir hasretimiz var inşAllah bitecek bu hasret.Az kaldı az.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

rahat olun rahat memphis 1 maç kotu oynar 2. maçta spursu tokatlar tokatlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spurs'u hele ki böyle maçlarda tokatlamak kolay mı be Arifim son 15 yılın en iyi takımından bahsediyoruz.Memphis için bu seri çok iyi bir tecrübe olacak gelecek sezon belki daha çok üstlerine koyup şampiyon olabilirler.Bu sezon zor görünüyor çünkü karşılarında hasretini dindirmek isteyen çok güçlü bir ekip var.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Grizzels döndü gibi. Güzel bir son çeyrek olacak.
    dedim San Antonio rüzgarı hemen arkasına aldı. Parker harika bir gece çıkardı. Seri bitmiş değil ama Spurs - Heat finalini izlemek güzel olabilir.

Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri