Nassim Ben Khalifa ve Roderick Miranda Fenerbahçe'de !
Nassim Ben Khalifa ve Roderick Miranda Fenerbahçe'de !
TariboWest
Güzel transferler.![]()
Tsepo Masilela Tottenham'da !
Geçen sezon Fenerbahçe'ye gelen Güney Afrikalı yıldız Masilela 8.000.000 € ya Tottenham'a transfer oldu. Geçen sezon 1.100.000 € alınan Masilela'dan 6.900.000 € kar elde eden Fenerbahçe hem oyuncunun gösterdiği performansla hem de maddi olarak transfer stratejisinin ne kadar doğru olduğunu gösterdi.
TariboWest
İyi kar etmişsin.![]()
4 Oyuncu Daha Alarak Transferi Tamamladık.
Bruno Ecuele Manga
Martin Olsson
Alper Potuk
Sinan Bolat
Transfer Özeti
İlk 11 ve Kadro
* Kadro Şampiyonlar Ligi'ne göre düzenlenmiştir.
Kadro geçen seneye göre bayağı güçlendi. Geçen sezondan farklı olarak bu sene defansımızı yeniledik. Şampiyonlar Ligi'nde ilerilere gidemezsek Avrupa Ligi'ne gidelim diyorum. Çünkü bu sene Avrupa'da kupa gelirse harika olacak. Bundan sonra hedeflere ulaşmak daha kolay olacak gibi...
TariboWest
olssonu çok ucuza kapatmışsın oyundaki en iyi sol backlerden biri
Keşke Martial'i alsaydın.Ancak transferler müthiş.
Teknik Direktör farkını konuşturmuş.
Olsson'u ben 7m €'ya almıştım gerçekten ucuza kapatmışsın.Manga'yı da yine Olsson gibi ucuza almışsın .
Taktik güzel.
![]()
Ben de arkadaşlara katılıyorum Olsson'u çerez fiyatına almışsın resmen... Ecuele Manga da klasik bir Ümit transferiYeni sezonda bütün kulvarlarda başarılar...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Olsson ve Bruno Manga çok sağlam oyuncular. Özellikle Bruno fiziksel özellikleriyle duvar misali. Arkayı sağlama almışsın, başarılar.
...
Biraz da altyapı oyuncularımıza bakalım. Geçen sezon ve bu sezon alt yapımıza katılan 2 oyuncumuz ilerleyen yıllarda önemli isimler olacak.
Ayrıca gözlemcimiz Finidi George'un Nijerya'dan bulduğu Nijeryalı genç oyuncuyu da gelecek sezon sonunda kadromuza katacağız.
TariboWest
Regenler çok iyi.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Şampiyonlar Ligi'nde Gruplar Belli Oldu !
Zor bir gruba düştük. Allah yardımcımız olsun.
TariboWest
Offf gruba bak görünce nasıl şaşırdım hepsi 1.Torbadan düşmüş resmen . :O
STSL 1-2-3. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. Maç
Başa baş bir mücadele oldu. Maçın hakkı beraberlik diyemem çünkü biz çok net pozisyonlar harcadık. Özellikle son dakikada Benitez'in bomboş pozisyonda Karim Ait Fana'ya vermediği pas en net pozisyondu.
TariboWest
STSL 4-5-6-7-8. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. Maç
Harika oynadık ve 3 puanı hakettik. Oyuncuların birbirlerine uyumu dikkat çekiyor. Bu sene daha iyi bir futbol sergiliyoruz.
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. Maç
1 Avans 2'De Biter !
Muhteşem Fenerbahçe !
Hala maçın etkisindeyim. Dünya devi Real Madrid'i Bernabeu'da yenmeyi başardık ve liderlik koltuğuna oturmayı başardık.
TariboWest
Bir de penaltı kaçmış.. Bu sezon süpersin hocam devam..![]()
Şapka çıkarıyorum.Gerçekten tebrikler.
Çok başarılı bir kariyer gerçekten tebrikler![]()
Genç tesislerindeki geliştirme tamamlandı.
Başkan ile tekrardan görüştük ve genç tesislerin gelişimine devam etmeye karar verdik. Allah nasip ederse 16.10.2014 tarihinde gayet iyi bir altyapı ve tesislere sahip olacağız.
TariboWest
STSL 9-10-11-12-13. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. Maç
Resmen takıma inancımı yitirdim. Deplasmanda alınan sonuç iyi futbol sergilemekten ziyade şansmış. Eğer tur maçlarında da böyle bireysel hatalar yaparak ve kötü oynayarak devam edersek ilk turda eleniriz.
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. Maç
Real Madrid maçının acısını Benfica maçında çıkardık. Gruptan çıkmayı garantiledik.
TariboWest