baya baya tarıyor fönlüyor galiba
baya baya tarıyor fönlüyor galiba
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dün akşam Ben Bilmem Eşim Bilir'i izledim KanalD'de, onda da halter yarışması yaptılar. 4 kişiden sadece biri, o da 40 kiloyu zar zor ikinci denemede kaldırdı. Diğerlerinden 2 tanesi body falan yapmış sporla uğraşmışlar sözde, hatta birinin eşi dedi "plajda hava atıyor yağ sürerken kızlar bakıyor falan şimdi göstersin boş olmadığını" diye, adam dizinden yukarı kaldıramadı. Hatun milleti tehlikeli abi Türkiye'ye rezil etti kocasını
Şimdi kıyaslıyorum da 40 kilo nerde 175 kilo nerde, hey maşallah...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Canlı izledim ben o görüntüyü![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bende o kafiledeyim![]()
Derya Büyükuncu kendi kategorisinde yarışan 3 yarışmacı içinde 1. olmuş ama genel klasmanda 35 kişinin içinde 33. olmuş. Tebrik ediyoruz kendisini bir de rekor kırmış sanırım. 6. kez katılmakla ilgili bir şeydi sanırım. Ama bu kadar çok katılıp her defasında nal toplayıp madalya alamamış olmak da ayrı bir rekor olsa gerek.
An itibariyle Nihat Doğan'ın nasıl bir insan olduğunu görüyoruz. Derya Büyükuncu ile dalga geçiyor aklı sıra. Allah akıl fikir versin.
Neyse Derya Büyükuncu'nun başarı elde edememesi elbette üzücü ama insanların onun hakkında bel altı yorumlar yapması daha da üzücüdür. Yazık milletimize.
Last edited by Nedvedmania : 01.Ağustos.2012 at 19:10 Reason: İfadelerimize dikkat edelim
Bugün 16.45 - Türkiye - Sırbistan Bayan voleybolda çok kritik maçımız var. 00.15'te de ABD ile kadın basketbol var ama ordan pek umutlu değilim. Atletizm'de 2-3 yarış, güreş müsabakaları ve bu iki takımımız olimpiyatta tutuyor bizi şimdilik.
Basketbol'dan çok umutluyum ben belkide 5 defa yazdım ama çok umutluyum.
Futbolla yatıp kalkıp futbolda da doğru düzgün hiçbir şey yapamayan bir ülkenin diğer sporlarda başarılı olması beklenemez zaten.Her gün üçer beşer eleniyor yarışmacılarımız.Her elenen o oldu bu oldu bir şey oldu yapamadım diyor.100 küsür sporcu gönderdik bari 3-5 madalya kazansak.
ovvbisiklet zamana karşı var büyük ihtimalle wiggins alacak voleybolda ilk galibiyetimiz geliyor
wiggins 40 saniye fark attı yav tony martin e adam altın çagını yaşıyor
rahat bi şekilde 3-0 aldık maçı bu poleni ilk defa izledim yavbaya yetenekli bi oyuncu şimdi sıra basketbolda
![]()
Last edited by semih99999 : 01.Ağustos.2012 at 19:09
Son rakip Amerikami ? Voleyballda
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nihat Dogan Filenin perileri yazmis twittera
#NihatDoganDemek
dunyada 3.cu sirada trending![]()
voleybol izlemesi cok zevkli bir spor. hic ara yok ve macin sonuna kadar cok enerjik. agir ve skorsuz bir o kadar da sikinti verici olan futbol nasil bu kadar populer, anlamis degilim. kesinlikle bu futbola yeni kurallar eklenmeli, amerikalilar oyuncu sayisini falan dusurelim demisler gulmustuk ama bu lazim galiba. kaleyi falan da buyutmeli. 0-0 biten musabakalarin oldugu bir spor dali, peh
3-0 kazanmamiz cok onemliydi, temiz bir 3 puan aldik. koreyi de yendi miydik ceyrek final tamamdir. 3. falan olabilsek cok iyi olucak, karsi taraftan rusya gelicek gibi duruyor 4.ye.
12 tane kadın 1 topun peşinden koşuyorlar. Ne güzel![]()
Football is simple,but Football Manager is not
korkunun ecele faydası yok beyleramerika maçımız yavaş yavaş yaklaşıyor bakalım neler olacak
Şu anda başa baş gidiyor maç.Valla öyle Amerika'nın maçı koparacak havasıda yok gibi.Bizimkiler istekli başladı.Hadi bakalım sürpriz yapabilecek miyiz?
dış şutlarda çok iyi bi yüzdeyle oynuyoruz eger pota altınada bu üstünlügümüzü yansıtırsak kazanabiliriz![]()
Yavaş oynamamız lazım tempo böyle yüksek olursa dağıtırlar.
Kızlar kontrolü kaybetti.Maçın başı gibi sakin olmak lazım.
nevriye kötü oynuyor yav ona ihtiyacımız varsalonda o kadar Türk bayragı var yav bi bagırsalar amerikanın bile justin bieber tribünü var
anlamadım ki amerika gibi atletik takıma karşı niye tempoyu yükseltirsin
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...igin-nedeni---
sporcularımızın konuşmalarından da anlıyoruz mental olarak çok gelişmemiz lazım
Last edited by semih99999 : 02.Ağustos.2012 at 04:01
Adem , Sırp rakibini 20-11 yenip bir üst tura çıktı. (Boks 75 Kilo)
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Adem güzel boks yaptı. Fatih Keleş Litvanyalıya yenilip elenöişti 2 saat önce.
ABD Nijerya'ya ilk periyot 49 , 3. periyot sonunda 119 sayı attı...
Vay be adamlara bak 82 sayı fark attılar.İnsan değil valla bunlar.
156-73 bitti.İnanılmaz bir şey.
Tarihe tanıklık ettik o da güzel..![]()
73 sayı Nijerya'dan yemek çok fazla bir sorun var![]()