Sabri yapmış yapıcağını![]()
Sabri yapmış yapıcağını![]()
Teşekkürler dostum. Orta saha eksiğimiz var, mc pozisyonunda oynayabilecek yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var en kısa sürede çözmemiz gereken.
Hiç sorma perişan etti bizi. Güle oynaya almamız gereken maçta 1 puanı hediye ettik Trabzon'a ..
galatasaraylı oyuncuların gece hayatları oyuna etki ediyo anlaşılan![]()
hoca bişey yap hocaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
17.Hafta
Güzel bir maçtı
WALTER MONTILLO GALATASARAY'DA !
Orta sahaya yaratıcı oyuncu arayışlarını tüm hızıyla sürdüren sarı-kırmızılı ekip, daha önce defalarca gündemine gelen Arjantinli süper solak Montillo'yu bu sefer renklerine bağladı. Montillo Şampiyonlar Liginde de oynayabilecek. Montillo'nun gelişinin ardından disiplinsiz tavırları nedeniyle gözden düşen Melo'nun Juventus kulübüne geri gönderilmesi gündeme geldi.
![]()
İŞTE EŞLEŞMELER
Real Madrid - GALATASARAY
FENERBAHÇE -Juventus
Editttttttt
LEDLEY KING GALATASARAY'DA !
Bonservisi elinde bulunan Ingiliz milli stoper, kariyerinde Tottenham'dan başka bir takımda ilk kez oynayacak. Gerek zekası, gerek fiziği, gerekse yetenekleri ile Galatasaray gerçekten çok iyi bir stoper transfer etti. Bu sezon özellikle son maçlarda stoper hatalarından çok puan kaybeden Galatasaray, King hamlesiyle çok king bir transfer yapmışa benziyor.
![]()
Muslera - Sabri - Semih Kaya - King - Hakan Balta - Selçuk İnan - Walter Montillo - Amrabat - Burak Yılmaz - Damiao - Doumbia görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?
semih yerine daha tecrübeli olan ujfa'yı oynatsan daha iyi olur bence tabi satmadıysanbu arada stoper için hem alternatif hem de golcü bi adam rens van eijden tavsiye ederim keşke king'i almadan önce söyleseydim
![]()
ujfa'yı sezon sonu satmayı düşünüyorum, semih'i kazanmaya çalışıyorum
malesef,beklerden ben de memnun değilim fakat yerli bek olarak en iyileri bunlar malesef.. Gökhan Süzen'i almayı denedim fakat kendisi sezon başında Fenerbahçeyi seçmişti![]()
DUYURU !
-Dany 2.800.000 € bonservis bedeli karşılığında Southampton'a satılmıştır.
- Sezon başında 10.000.000 € bonservis bedeli ile alınan Leandro Damiao'ya Manchester United'in yapmış olduğu 22.500.000 €'luk teklifini reddettik.
-3.400.000 € karşılığında Türk pasaportu da bulunan Wederson'u kadromuza dahil ettik. Kendisiyle 1,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Last edited by webcagri : 16.Ağustos.2012 at 04:09
Bursaspor'dan Serdar Aziz ve Auxerre'den Yaya Sanogo yu bonservis bedeli ödenmeden kadromuza kattkı.
Transfer haziran ayında gerçekleşecek.
26 Yaşındaki Beton Savunmacı Kamil Zayatte Fenerbahçe'de
26 Yaşında bu özelliklerde defans oyuncusu bulmak zordu 1.9mil € bedelle transfer ettik.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
Kulakların Çınlasın !
![]()
Başarılar dilerim ikinize deFener müthiş bir çıkışa geçmiş. Bakalım sezon nasıl bitecek?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
ikinizede başarılar yalnız gs doumbia ve damiao yu nasıl almış merak ettim.benim kariyerimde ikiside gelmek istemiyordu![]()
12.0.4 versiyonu ve son transferlerin olduğu yama ile oynuyoruz. Onun etkisi olabilir. Neticede Galatasaray şampiyon olarak ve Şampiyonlar Ligine direk katılım hakkı kazanarak itibarını yükseltti bu yıl![]()
ESKİYE DÖNÜŞ SİNYALLERİ
STSL 18. HAFTA
Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray, Ledley King'in maçın adamı olduğu karşılaşmadan King( 2 ), Burak Yılmaz ( 2 ) ve Selçuk İnan'ın attığı gollerle 5-0 galip geldi, Beşiktaş'ı beklemeye koyuldu.
![]()
GALATASARAY SK'DAN DUYURU !
-Kalecimiz Fernando Muslera'nın sakatlığı ve 2.Kaleci konumunda bulunan Richard Kingson'un milli takım kampında olduğu düşünülerek, bonservisi elinde bulunan Craig Gordon isimli İskoç kaleci ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.
GALATASARAY SK
- Craig Gordon ile 6 aylık sözleşme imzalanmıştır, kamuoyuna duyurulur.
GALATASARAY SK
Last edited by webcagri : 16.Ağustos.2012 at 19:33
GALATASARAY : 2 BEŞİKTAŞ : 0
TRİBÜNLER BÜYÜLEYİCİYDİ
OYUNCULARIMIZIN BİRBİRİNE GİTTİKÇE KENETLENMESİ..
Takımın kendine olan güveni, eksik kadroya rağmen geri gelmekte. Bu da çok sevindirici bir olay tabi. Real Madrid maçını bekliyoruz. İlk maç deplasmanda olacak,avantajlı bir skorla dönmemiz lazım.
Ve Galatasaray Taraftarının Hazırladığı Muhteşem Koreografi..
[YOUTUBE="pkG8LU3HWoM"]Bir de bu açıdan izlemenizi tavsiye ediyorum. Gerçekten olağanüstü..[/YOUTUBE]
BURSASPOR : 1 GALATASARAY : 3
Maça çok hızlı başladık. Pozisyonlar bulduk Damiao ve Burak ile değerlendiremedik. Soldan Albert Riera indirdi, sağdan Amrabat, nafile.. Kontratakla vurdu Bursaspor Galatasaray'ı. Battalla'nın bekletmeden verdiği pası iyi değerlendi Ozan İpek, dakikalar henüz 11'i gösteriyordu.. Bursaspor golü bulduktan sonra biraz daha yüklenmeye çalıştı ancak Ledley King önderliğindeki Galatasaray savunması buna müsade etmedi. Taa ki dakikalar 45'i gösterene kadar. O kadar ilginç bir pozisyon ki, etrafında kimse yokken elinde topla ceza sahası dışına çıktı Ufuk ve kırmızı kart gördü.. Yerine yeni transferimiz geçti hemen Albert Riera'nın yerine. Ve Bursaspor bir şövalye takımı cüriyetine bürünerek saldırmaya geçti, Galatasaray ise savunmaya. Fakat Bursaspor, Ledley King ile henüz tanışmamıştı.. Ledley King 55. ve 71.dakikalarda 2 kafa golü ile Galatasaray'ı dramatik bir biçimde öne taşıdı. Dakikalar 80'i gösterdiğinde ise hem 10 kişi kalan bir takım olmanın verdiği dezavantajı hem de kondisyonlardaki düşüşü göz önüne alarak hiç yapmadığım bir şeyi yaptım, takımı geri çektim. İyi ki de çekmişim. Öyle güzel kontratağa çıktık ki, Damiao affetmedi. Muhteşem bir karşılaşma oldu ve Bursa deplasmanından da 3 puanla döndük, lider Fenerbahçeyle aramızdaki puan farkını 1'e indirdik.
Maçtan sonra Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu İbrahim Öztürk ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak kaydıyla 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bonservis bedeli ise ödenmeyecek.
------------------------------------------
ÇARŞIDAN ALDIM STOPER, EVE GELDİM GOL MAKİNASI
-Ledley King'in ilk 3 maçı
![]()
Kariyer iyi gidiyor.
Ligi Galatasaray alır gibi.
King de sakatlanmazsa iyi gider.