Murat Ceylan İstanbul BB'de!
Efe İnanç'ın sezon sonu takımdan ayrılmasını hesaba katarak bu bölgeye yerli bir isim düşünen Boz Baykuşlar Murat Ceylanı 1,5 milyon $ karşılığında transfer etti.
Murat Ceylan İstanbul BB'de!
Efe İnanç'ın sezon sonu takımdan ayrılmasını hesaba katarak bu bölgeye yerli bir isim düşünen Boz Baykuşlar Murat Ceylanı 1,5 milyon $ karşılığında transfer etti.
Şaka mısın ?![]()
STSL 22. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 5-1 : Boluspor
Boluspor'u da mağlup edip 61 puana ulaşıyoruz.Murat iki asistle merhaba dedi, Adryan'dan bir gol bir asist.Ümit veriyor gençler : ) Turgay'ı herkese tavsiye ederim.Her transfer onun kadar yararlı olsa keşke.
STSL 23. Hafta Karşılaşması | Trabzonspor : 1-5 : İstanbul BB
Zorlu bir deplasmandan elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkıyoruz.Maçı aslında ilk yarıda bitirdik ama ikinci yarıda cilasını attık : )
Trabzona acısaydın bari![]()
Bana kalsa yaparım da oyuncularıma ters![]()
İstanbul BB'de Hasagic şoku!
Boz Baykuşların son iki sezonda kalesini başarıyla koruyan Boşnak kaleci Kenan Hasagic sahalardan 3 ay uzak kalacak.
Last edited by Jaja : 18.Ağustos.2012 at 12:49
STSL 24. Hafta Karşılaşması | Bursaspor : 2-6 : İstanbul BB
Trabzon - Bursa - Galatasaray zincirinden ikincisini de kazasız belasız atlattık sıra Galatasaray'da.Yenersek farkı arttıracağız.Turgay eski takımına da acımadı.
Turgay'ın performansı
Herkese 5-6 atmışız, o nasıl bir taktiktir diye merak etmeye başladım şimdi. Tebrik ediyorum.
Merak ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Arka sayfalarda vardı Nordanvedr, bakabilirsin.
STSL 25. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 6-0 : Galatasaray
Galatasaray'a futbol dersi verdik.Rekish Doka kadar katkı yapıyor hem de bedavaya alınca insan daha da mutlu oluyor : ) Fierro gol atmasa da asistlerle ön plana çıkıyordu ama patladı Galatasaray'a...
STSL 26. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 2-0 : Kayserispor
Turgay Süper Lig'deki bir başka eski kulübü olan Kayserispor'u da boş geçmedi.Romero ligde oynadığı 26 maçta 27. golünü atarken toplamda 35 maçta 34 gole ulaştı.Şimdi sıra Tottenham'da, inşallah kazanıp İngiltere'ye mutlu gideriz.Şampiyonlar ligi için 6 as adamımızı dinlendirdik, sonuç güzel olursa hafta içinde tadından yenmez.
Süper başarılar elde etmişsin tebrikler.
Şampiyonlar Ligi İkinci Tur Karşılaşması | İstanbul BB : 4-4 : Tottenham
2-0 öne geçip üstünlüğümüzü koruyamama hastalığımızı nüksettik.Biz attıkça onlar attı, 4-4'lük bir maç oldu.Şansımız az ama pes etmeyeceğiz.
Kulübümüz Spor Toto Süper Lig'in medya sıralamasında 5. sıraya yükseldi.
STSL 27. Hafta Karşılaşması | Kasımpaşa : 1-3 : İstanbul BB
Ligde tek mağlubiyet aldığımız Kasımpaşa'yı mağlup ederek Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada farkı 18'e çıkarıyoruz.
Evet abi aynı.
Yeni ergenlerimiz
STSL 28. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 5-2 : Karabükspor
İlk yarıda zorlansak da farkı açıp rahatlamasını bildik.Sistem aslında Romero'nun paslarıyla Fierro'yu beslemesi üzerine ama Fierro asistledi bu maçta Romero attı
Takımın maşallahı var be![]()
İlk sezondan namağlup şampiyon olup 2. sezonda şampiyonlar liginde hiç yenilgi almamak bana inandırıcı gelmiyor açıkçası.
Namağlup mü olmuşum bak bakalım.Adamın bayram bayram canını sıkıyorsunuz ya.Gel evime izle o zaman oyunu vereyim sana adresimi.İstanbul BB ile ilk defa oynamıyorum ben.Bundan önce de kariyer açtım bu foruma aynı takımla.Hepsinde de başarılı oldum.Zaten iyi bir kadrosu var, adam gibi transfer yaparsan şampiyon oluyorsun.İngiltere ya da İspanya değil oynadığın lig.
STSL 29. Hafta Karşılaşması | Beşiktaş : 0-1 : İstanbul BB
Turgay'ın altın vuruşu ile Beşiktaş deplasmanından Sivas maçına yol alıyoruz.Asıl hedefimiz Tottenham maçı.
Thomas Pedersen'i kadromuza kattık
STSL 30. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 3-0 : Sivasspor
Bir engeli daha kayıpsız atlatıp Tottenham maçı için günleri beklemeye koyuluyoruz.
Şampiyonlar Ligi İkinci Tur Karşılaşması | Tottenham : 4-2 : İstanbul BB
Avrupa defterini kapatıp lige dönüyoruz.Böyle bitmesini istemezdik.
Kariyeri burada noktaliyorum.Takip eden herkese tesekkur ederim.İnandiriciligi olmayan bir oyunu burada devam ettirmek anlamsiz.İyi bayramlar herkese...
Eğer şu oyunda zerre hile varsa da .....................