Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 196 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin yenilgilerinden sonra saçma sapan resimlerle dalga geçerek her türlü eksiği abartarak. Rakip taraftar olarak bu niye böyle diye hesap sorarak diye kendini tatmin eden bir zihniyet üremiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    oyuncu performanslarındaki değişimde takım ve teknik direktörle alakalı değilmidir ? ben uzun süredir fenere gelipte kendini geliştiren bi oyuncu göremiyorum gökhan gönülü belki sayabiliriz belki geldiğinde ardayla kıyasladığınız özer eğer oyunun üzerine koyamayıp gerilemişse bu hem futbolcuyla hem takımla alakalıdır kendini geliştiremediyse kendi sorunu kendi hatası diyip üstünü örtmek çok yanlış sezer genç değil ama yetenekli bi isim en azından selçuk şahinden iyidir türkiyede de tüm anadolu takımlarında oynar genç olmasada harcanan bi yetenek bence hasan ali bence potansiyelli biri değildi okan alkan a nolduğunu bende bilmiyorum özgürü ilk seferinde yolladınız geri geldi gene oynatmıyosunuz olcana zaten hiç girmiyim ilhanda gelmeden önce büyük forvet olucağı söylenen biriydi gene başarısız oldu daha bunun abdül kadiri orham şamı vs. bi ton oyuncusu var aklıma gelmeyen ama bence bunun en somut örneği serdar kesimal gelmeden önce ileride türkiyenin en iyi stoperi kim olucak diye sorsaydık herkez serdar kesimal derdi noldu da bu çocuk bu kadar geriledi ben anlamadım tabi yanlış anlaşılmasın bunu tamamen kulübe bağlayamayız oyuncu çalışmıyodur vs. ama oyuncu üzerinde disiplini sağlayıp oyuncuyu gerek antrenmanlarda gerekse şans verdiği maçlarla kendisini geliştircek olanda kulüptür 1-2 olsa neysede fenerbahçeye büyük umutlarla gelip hiç bi şey olmayan genç potansiyelli futbolcuların sayısı bi hayli ki bunların bazıları ayrıldıktan sonra büyük yükselişe geçti burak olsun olcan olsun
    Teknik direktör sorumludur tabi ki de ama tek sorumlu o değildir. Hatta sorumluluğun büyük çoğunluğu oyuncudadır. Mesela Özer; Daum'da, Aykut Kocaman'da ona çok şans verdiler. Sol açık, sağ açık, forvet arkası, merkez orta saha her bölgede şans verdiler nerdeyse. Sürekli oynamasına rağmen kendini geliştiremedi. Özer konusunda teknik direktörleri suçlamak yanlış. Özer'in kendi suçu.

Sezer'le Selçuk'u karşılaştırmak yanlış. Tarzları, mevkileri farklı oyuncular. Aslında Selçuk Şahin konusuna girmemek en iyisi

Orhan Şam potansiyeli kısıtlı bir oyuncu. Fenerbahçe'ye geldiğinde kimse GG'yi kesmesini beklemiyordu. Serdar Kesimal'da büyük takım stoperi için gereken sertliği sağlayamadı. Ama daha ikinci sezonu Fenerbahçe'de ve yaşı da 23. Stoperlerin en verimli yaşlarının 25-26 yaşlarından sonra olduğunu hepimiz biliyoruz. Onun için hala umut var.

Bu genç oyuncu harcama olayını bir tek Fenerbahçe yapıyor gibi gösterilmesine karşıyım. Fenerbahçe'de şans bulamayan gençler oldu; Abdülkadir, Özgür gibi. Ama büyük takımların hepsi harcıyor genç oyuncuları. Büyük takımlarda uzun zamandır altyapıdan çıkıpta veya başka bir takımdan transfer olup takımın banko oyuncusu olan genç bir oyuncuya -Semih Kaya dışında- rastlamadım. Herkes ezberlemiş Fenerbahçe genç oyuncuları harcıyor diye. Ne zaman böyle birşey olsa aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyorlar, sanki bir tek Fenerbahçe gençlere şans vermiyormuş gibi.

Evet, bir "skor üzerine takımları asma/kesme şenliklerinin" daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.
    Yok Antalyaspor'da hersey mukemmelmiş yok en çok galibiyet alan takımmış. 2 hafta once de Ordu şampiyon oluyordu.
    Sow'un topu 5 cm içeri çarpsa fener bu macı 4-2 alırdı. Tabi futbolda sa'lar se'ler üzerine de konuşmak dogru değil.
    Ancak Antalyaspor'da aman aman takım değil. Tam modern anadolu klubü. Her topu ileri. ileride hızlı zenci,brezilyalı ve kuzey afrikalı. 2-3 hızlı pas.Rakip savunma hata yaparsa gol buluyor yapmazsa onu da bulamıyor. Fener de aynı mantık. Aykut hızlı top oynatcam diye ortasaha oyununu es geçiyor hem de ortasahaya fazladan 1 adam koymasına ragmen. Zaten her topu ileri i şişiriyorsun ne gerek var ortasahaya.Yani Fener'de modern anadolu klubü gibi oynuyor.
    Savunmadaki bireysel hatalardan uyumsuzluktan 2-0 geri düşüyor.
    Asıl savunma sorunu ise takım savunması. Kuyt Sow Caner falan çok önde basıyor, ama savunma hattı kaçtıkça kaçıyor geri. Oluyor 70 metre mesafe. Hadi geri kaçtın rakibi oyalayıver o da yok hemen topu alma hamleleri çalımı yiyiorsun pozisyonu veriyorsun.
    Fener sahada takım gibi gozukmuyor, kimin nerede oynadıgı bile belli değil. Onun dışında Antalyasporda öyle özel bir şey görmedim açıkcası. Bir Abdullah Avcı belediyesi bile değil. Belediyeyi düşünün 2-0 öne geçse bir daha kalesine yaklaşamazdınız. Tabi skor yorumcularına göre Antalyaspor süper 4 4lük. Yok öyle bir şey. Fener bu kötü haliyle bile pozisyon buldu 2 pas yapmadan pozisyon buldu adam tek basına gol attı. Ael limassol antalyaspor'dan daha iyi takım. O kaçırdıkları pozisyonları hatırlayalım hep organize hep görerek bakarak. Antalya gibi karambol değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu maçı ve Antalyaspor'u birde Milli takımımız açısından değerlendirirsek çok vahim bir tablo ortaya çıkıyor. Fenerbahçe'yi deplasmanda hem de 47 maçlık yenilmezlik serisine son vererek mağlup eden, liderle aynı puana sahip sezonun flaş takımı Antalyaspor'dan Türkiye A Milli takımına çağrılabilecek tek bir oyuncu gösterebilir misiniz?

Beşiktaş'tan gönderilen Hakan Arıkan? 35'lik Deniz Barış yada Ali Tandoğan? Klasik Anadolu topçuları İbrahim Dağaşan ve Koray Arslan? Amatör hatalar yapan Ergün Teber? Yıllardır kendini geliştiremeyen Murat Duruer? Musa Nizam?

Hani hep Milli takım hocalarını Anadolu'dan oyuncu almıyorlar diye eleştiriyoruz ya, işte tablo ortada. Yukarıdaki isimlerden hangisine güvenip milli takıma alabilirsiniz ki?

Antalyaspor tecrübeli Anadolu topçularını bir araya toplamış sezona ligde kalayım da kaçıncı olursam olayım parolasıyla başlamış bir takım. Genç bir oyuncu yetiştireyim, Türk futboluna kazandırayım şeklinde bir düşünceleri yok. Şimdilik iyi bir hava ve uyum yakalamışlar, hücum hattındaki yabancılar da etkili olunca iyi sonuçlar gelmiş. Ama devamlılık sağlayabileceklerini düşünmüyorum. Bu sezon lig çok karmaşık, istikrarlı takım yok ligde. Bu yüzden Akhisar'ın Sivas'ı deplasmanda yenmesi gibi enteresan sonuçlar çıkabiliyor sürekli.

Ya hep akhisar örnegi veriliyor da. Akhisar bence Antalyaspor'dan daha iyi bir takım. En azından sahada ne yaptıgını bilen pas alışverişleri yapan ortasaha kullananan bir takım. Tek eksiği son vuruşlar. Onlar da antalya gibi zenciye şişir sistemiyle oynasa kalırlar kümede. Ama hocanın da tabi sahaya bir şeyler koyma istegi var. Klasik ligimiz bir anadolu takımı 4 buyukten puan alınca vay anam şöyle süper şu oyuncu böyle bilmem ne bu niye milli takıma alınmaz falan filan. Bence Akhisar'lı Anıl Antalyasporlu cogu oyuncudan daha fazla hakediyor milli takımı. Skor yorumculuğu işte bizi hiç bi yere götürmez götüremez. Antalyaspor'da ligi ortasıralarda bitirir. Mehmet özdilek de sezon sonunu bile görmeyebilir aha burada yazıyorum. Ama şimdi biraz once tamburacının yazısını okudum maçı izlemesem diycem bu antalya real madrid'ten farksızmış helal.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Salih Uçan'ın oyuna girmesi, gençlik ve tecrübesinden ziyade oyun tarzından, mevcut durumda ihtiyaç olup olmaması üzerinden değerlendirilmesi lazım. Başka maçlarda öndeyken girip girmemesi tamamen başka bir mevzu. Yenilen son golde takımın hatası kadar Salih'in de bireysel hatası var, o pozisyonda yapılacak en son işi yapıyor neredeyse. Ama kimsenin de kalkıp faturayı ona çıkaracağını sanmıyorum, Salih'e gelene kadar eleştirilecek çok daha temel şeyler bulunabilir. Yani Aykut Kocaman Salih'i harcadı falan demek bence mantıklı değil. Her ne kadar golden sonra ağlayacak konuma gelse de, acı bir tecrübe olsa da, Salih için olumlu kazanımlar da çıkmıştır diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Salih Uçan'ın oyuna girmesi, gençlik ve tecrübesinden ziyade oyun tarzından, mevcut durumda ihtiyaç olup olmaması üzerinden değerlendirilmesi lazım. Başka maçlarda öndeyken girip girmemesi tamamen başka bir mevzu. Yenilen son golde takımın hatası kadar Salih'in de bireysel hatası var, o pozisyonda yapılacak en son işi yapıyor neredeyse. Ama kimsenin de kalkıp faturayı ona çıkaracağını sanmıyorum, Salih'e gelene kadar eleştirilecek çok daha temel şeyler bulunabilir. Yani Aykut Kocaman Salih'i harcadı falan demek bence mantıklı değil. Her ne kadar golden sonra ağlayacak konuma gelse de, acı bir tecrübe olsa da, Salih için olumlu kazanımlar da çıkmıştır diye düşünüyorum.
    Bence harika bir tecrube oldu.

Avrupada cezasahası onunde bekleyen oyunculara tek bir talimat verilir.
    DONEN TOPA BİRDE VUR.ister kaleye gitsin ister daga taşa gitsin.
    Çocuk buna altyapılarda alışkanlıgı olarak o maça girseydi o hatayı yapmazdı.
    Tum turk topcuları gibi önceden bilmesi gerektiği konuları maç içindeki acı tecrubelerle ögreniyor.

İkinci bi konu da belki alakasız olacka ama savunma oyuncularının kafayla karsıladığı topları arkaya taca dogru vurmasıdır. İleri dogru asla değil. Mesela bu alışkanlıgı olmayan turk stoperler milli takımda oynuyor. Salih'in hatası onun kişisel hatası veya yeteneksizliği değil. Altyapsının saglam olmayısı yani kısacası HEPİMİZİN HATASI.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rakip: Elazığ

"Çok tehlikeli bir takımla oynadığımızın farkındaydık"

Rakip: Kasımpaşa

Rakip: Limassol

Rakip: Antalya

Fenerbahçe her maça kendini rakibe göre şekillendirip, en baştan rakibe mahkum ve korkak oynamayı ediniyorsa, Fenerbahçe'nin şuana kadar ki performansı, futbolu ve vermiş olduğu haz müstehak, problem ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://twitter.com/AltanTanrikulu Güzel şeyler yazmış merak eden girip bakabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aykut hocanın gardı düştü,yenilgiler bizi mutlu etmiyor ancak üzmüyorda... böyle enteresan bir ruh halindeyim,Kocaman bir Yıldırım dedik bitmeli artık bu işkence,son aparkatı artık birileri çıkıp vurmalı Alexle denediler yarım kaldı bitirin artık şu ikisinin işini.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Alex gittikten sonra yapılan 2 maçta fenerbahce çok iyi oynadı gözüktü aslında kötüydü.Gladbach maçında ceza sahası dışından 2 gol Beşiktaş maçı girdigin ilk pozisyon gol.. Ligte gol yemiyor diyrlar.Arkasına yaslanıyor Fenrbahce bakıyorum Mersin idmanyurdundan az gol atmış nerdeyse arkadaşlar.. Sen KUYT'ı alex gibi kullanmaya çalışıyorsun Baroni kendini Alex falan sanıyor anlamadım..FEnerbahcenin işi zor ki futbolcularda belirtiyor bunu.Takım geriye düştügünde psikolojik olarak bitiyor kadıköyün bile büyüsü bozulmuş..Sezon başında söyledim yine söylüyorum.Bu sene FEnerbahcenin şampiyonlugu zor.. Bu sene playoff falanda yok Gs yakalarsa farkı affetmez bu sefer

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ya hep akhisar örnegi veriliyor da. Akhisar bence Antalyaspor'dan daha iyi bir takım. En azından sahada ne yaptıgını bilen pas alışverişleri yapan ortasaha kullananan bir takım. Tek eksiği son vuruşlar. Onlar da antalya gibi zenciye şişir sistemiyle oynasa kalırlar kümede. Ama hocanın da tabi sahaya bir şeyler koyma istegi var. Klasik ligimiz bir anadolu takımı 4 buyukten puan alınca vay anam şöyle süper şu oyuncu böyle bilmem ne bu niye milli takıma alınmaz falan filan. Bence Akhisar'lı Anıl Antalyasporlu cogu oyuncudan daha fazla hakediyor milli takımı. Skor yorumculuğu işte bizi hiç bi yere götürmez götüremez. Antalyaspor'da ligi ortasıralarda bitirir. Mehmet özdilek de sezon sonunu bile görmeyebilir aha burada yazıyorum. Ama şimdi biraz once tamburacının yazısını okudum maçı izlemesem diycem bu antalya real madrid'ten farksızmış helal.
    antalya geçen sene küme düşmekten son anda kurtuldu m.özdileki yollamadılar iyi başladıkları sezon ortasırada tamamlayıncamı yollucaklar ?

Quote Originally Posted by Facx View Post
    antalya geçen sene küme düşmekten son anda kurtuldu m.özdileki yollamadılar iyi başladıkları sezon ortasırada tamamlayıncamı yollucaklar ?
    this is turkey you know diye bir reklam vardı bilir misin

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Rakip: Elazığ

Rakip: Kasımpaşa

Rakip: Limassol

Rakip: Antalya

Fenerbahçe her maça kendini rakibe göre şekillendirip, en baştan rakibe mahkum ve korkak oynamayı ediniyorsa, Fenerbahçe'nin şuana kadar ki performansı, futbolu ve vermiş olduğu haz müstehak, problem ?
    bence isin özeti budur.. her mactan sonra ezbere cümleler sahsen ben biktim lig maclarini zaten biraktim avrupa ligi maclarina bakiyorum onda da kanser oluyorum son limassol maci felaketti.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Stoch zaten o resimdede bu seneki durumunu açıkca göstermiş yoklara oynuyor adam Krasiç zaten Guiza vakası olacak Kuyt formdan düştü tek çabalayan adam Sow bazende GG böyle koca 3 yıl nasıl geçecek bilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Stoch zaten o resimdede bu seneki durumunu açıkca göstermiş yoklara oynuyor adam Krasiç zaten Guiza vakası olacak Kuyt formdan düştü tek çabalayan adam Sow bazende GG böyle koca 3 yıl nasıl geçecek bilmiyorum
    aynen krasic nasıl bu kadar kötü olur anlamadım ben Juventus bizi ve sizi kazıkladı bu sene krasic melo

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri