aga sana taktik göndersemde bi baksan henüz fm 13e başlaymadıgım için etkisini bilemiyorum (: fm12den kalan taktigim Trabzonla ilk sene uefayı aldım 2.sene ş.liginde final oynadım tesadüf diil ama 13te gecerliligi varmı meraktayım ((:
aga sana taktik göndersemde bi baksan henüz fm 13e başlaymadıgım için etkisini bilemiyorum (: fm12den kalan taktigim Trabzonla ilk sene uefayı aldım 2.sene ş.liginde final oynadım tesadüf diil ama 13te gecerliligi varmı meraktayım ((:
...
Yedek ağırlıklı çıktığımız kupa maçında Lig 2 takımı Northamton karşısında güzel bir oyunla galip gelerek tur atlamayı başarıyoruz.
28.Hafta
Maç motorunun son güncellemesinden sonra oynadığım 2. maç, Önceki motora göre pozisyon sayılarının düşmesi dışında pek bir olay göremedim ? Yine aynı tarz pozisyonlar, goller ve oyun için anlayışlar, Bakalım oynaya oynaya düzelir belki : )
...
29.Hafta
30.Hafta
Championship'te Puan Durumu
İngiltere Fa Kupasında Premier Lig ekibin Aston Villa'yı konuk ettik, kötü oynamasak da sahadan mağlup ayrıldık ve kupaya veda ettik. Ligde ise yolumuza devam ediyoruz artık son 16 hafta.
...
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
Talihsiz 2 beraberliğin ardından muhteşem geri dönüşe imza atarak galip geliyoruz, pusuya yatmaya devam : )
...
Nerelerdeydin ya bir süredir yoktun
...
F.a cup daki maçta 6şutun hiç birisi kaleyi bulmamış .s şanssızlık
Haydi bastır Play Off falan uğraştırma strese sokma bizi, hala direk çıkabilecek pozisyondasın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kaleyi bulan gol oluyor çünkü ondan : ) Maç motoru güncellendi de daha mı kötü oldu ne.
N. Forest'ı yenseydik büyük avantaj elde ederdik ama nasip. Ligin bitimine daha çok var, 1-2 takviye yapmayı düşünüyorum alabilirsem daha iyi olacağımızı umuyorum.
...
İyi gidiyoruz EPL hayal değil![]()
Süper gidişat var İbrahim abi![]()
...
Yaktık meşaleleri hadi bakalım , yanlız EPL 'ye çıkış parası çok fena rahatlatır seni , parayı bol bulunca çarçur etme , sakın![]()
Aman dikkat en guncelemeden sonra sakatliklarda artti gibi, oyuncularina dikkat et.
Epl uzak degil
Eğer çıkarsak sağlam bir revizyon gerekiyor çünkü 4-5 kişi dışında Premier Lig ayarında oynayabilecek oyuncumuz yok, Sezon sonunda Futbol Direktörü olarak Bülent Uygun'u getirip transfere açılmayı düşünüyoruz : )
Aynen takip ediyorum sorunları ama şuanlık bende sakatlık problemi normal seyrini sürdürüyor, anormal bir durumla henüz karşılaşmadım.
...
Eğer Leicester'i yenersen deplasmanda bu işi götürürsün
Başarlar...
Burnley deplasmanindan puan alabilseydin sampiyonluk umudun olabilirdi ama fiksturlere bakinca sezonu 2. tamamlarsin gibi geliyor.
Premier Lig'e çık da ha 1 olmuşsun ha 2, bize eleme stresi yaşatma.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aynen, Teşekkürler.
İlk 2'ye girelim öncelikle gerisine bakarız, özellikle haftaya Burnley-Nottm Forest maçı olacak o maçta pusuda yatıyor olacaz : )
En iyi ihtimal : Şampiyonluk
İhtimal: 2.lik
Kötü ihtimal: Playofflar : )
...
casssano daha 32 yaşında hızlanması 4 ne kadar saçma 40 yaşında bile olsa hızlanması 4 olamaz bu adamın ömrünün yarısı sporla geçiyor sokaktaki sıradan bir adamın dahi hızlanması 4'ten fazladır.
...
Kaptan nerelere getirmişsin takımı, ayakta alkışlıyorum..
...
Son hafta maçını merakla bekliyorum usta
...
Artik premier ligde yapacaklarini planlasan iyi olur.Sampiyon olamasanda artik ust lige ciktin diysebiliriz.
Çıkmışsın artık tüm kozlar elinde saldır yönetime![]()
...
Bütçe ne vericek çok merak ettim şimdi.