Sayfa 7 / 28 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 826 sonuç

Konu: Ada'yı sallayan yeşil dev 2015-2016

Hybrid View

Milwall Maçını Saymazsak Son 5 Maçta 4 Gol Görmüşsün Kalende.İlerleyen Zamanlarda Sıkıntıya Sokar Seni.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ExpL0der View Post
    Milwall Maçını Saymazsak Son 5 Maçta 4 Gol Görmüşsün Kalende.İlerleyen Zamanlarda Sıkıntıya Sokar Seni.
    Steven taylor'ın uzun süreli sakatlığı biraz etkiledi hocam bide 4-2-4 oynuyoruz genelde oda etkiliyor sezon başı transfer yapılanmamın'da(hatalı ) etkisi var bu sezonu ligde ilk 3 'de bitirip cl'de çeyrek final oynarsak takımı başarılı sayarım şuan amacım bu

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Steven taylor'ın uzun süreli sakatlığı biraz etkiledi hocam bide 4-2-4 oynuyoruz genelde oda etkiliyor sezon başı transfer yapılanmamın'da(hatalı ) etkisi var bu sezonu ligde ilk 3 'de bitirip cl'de çeyrek final oynarsak takımı başarılı sayarım şuan amacım bu
    Finans Durumun Nedir Şuan ?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ExpL0der View Post
    Finans Durumun Nedir Şuan ?
    Sezon sonu başarılı olamazsak zor transfer yaparız onun için hedefleri tutturmam lazım finans hiç iç açıcı değil .

Sezon sonu başarılı olamazsak zor transfer yaparız onun için hedefleri tutturmam lazım finans hiç iç açıcı değil .

Önceki Mesajlarımdada Belirttiğim gibi Ara Transfer Dönemimde Bi Sol Açık Kirala Hocam Sezon Sonu Satın Alma Opsiyonlu.4-2-4 De Şampiyonlar Liginde Grupları Geçtiğinde Sorun Yaratır.Finansınıda Biraz Güçlendirirsen.Yada Gelecek Vadeden Maliyeti Düşük Oyuncular Alırsan.İlerleyen Yıllarda Hem Ligde Hemde Avrupada Direk Kupaya Oynarsın.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

CL'de 4. maçta çıkmayı garantiledik.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL Newcastle & Manu

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

United'ın ofansına engel olamadık.

Nesil
    2012

United'ın ofansına engel olamadık.
    Ferguson yönetimindeki Neymar'a engel olmak kolay değil

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Ferguson yönetimindeki Neymar'a engel olmak kolay değil
    Hulk'la birgün mutlaka aynı takımda oynayacaklar ama M.united'da ama N.United'da

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 12. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Ligde kıl payı gidiyoruz bakalım.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

14. Hafta

15. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

16. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şampiyonlar ligi Eşleşmesi Yolculuk İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde defansif olarak iyisin, en az gol yiyenler arasındasın, ofans olarak biraz daha etkili olabilsen herşey mükemmel olacak.. CL grubu hafif gelmiş valla bravo. Galatasaray eşleşmesi çok keyifli olacak, canlı anlatırsan takip etmeyi isterim.. Başarılar patron. Bu arada Hulk bi açıklama yapmış: ''Biliyorum ki birçok insan beni Neymar'la aynı takımda oynarken neler yapabileceğimizi görmek istiyor. Korkarım bu ancak Neymar, Newcastle'a gelirse gerçekleşebilir.''

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ligde defansif olarak iyisin, en az gol yiyenler arasındasın, ofans olarak biraz daha etkili olabilsen herşey mükemmel olacak.. CL grubu hafif gelmiş valla bravo. Galatasaray eşleşmesi çok keyifli olacak, canlı anlatırsan takip etmeyi isterim.. Başarılar patron. Bu arada Hulk bi açıklama yapmış: ''Biliyorum ki birçok insan beni Neymar'la aynı takımda oynarken neler yapabileceğimizi görmek istiyor. Korkarım bu ancak Neymar, Newcastle'a gelirse gerçekleşebilir.''

Hulk'un açıklamaların çok iyiyimiş hocam elimden geldiğinince kopma maçlarını ve önemli maçları canlı anlatmaya çalışıyorum başarı temennin içinde teşekkürler

Deplasman 2-0 evinde 5-0 biter maç.. Kolay gelsin başarılar..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by biyoloji View Post
    Deplasman 2-0 evinde 5-0 biter maç.. Kolay gelsin başarılar..
    Hocam ben o kadar kolay olacağını düşünmüyorum zor bir gruptan 13 puanla çıktı ligde liderler kadrolarıda bence çok iyi tur şansım % 52 Newcastle % 48 GS

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Kariyerinizde Başarılar Bir Şey Sormak İstiyorum Rakip Talimatlarını Nasıl Yapıyorsunuz Acaba Merak Ettiğim İçin Soruyorum

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Kariyerinizde Başarılar Bir Şey Sormak İstiyorum Rakip Talimatlarını Nasıl Yapıyorsunuz Acaba Merak Ettiğim İçin Soruyorum
    Gözelmciden maç öncesi gelen rapor'da rakibin hangi taktikle kaç gol attığı ve hangi taktikle kaç gol yediği gelen raporda belirtiliyor ben genelde bu talimatları büyük takımlarla oynarken dikkate alıyorum diğerlerinde takımım genelde kendi oyununu rakibe kabul ettiriyor. ( Bide oyuna girmeden önce rakip oyuncu talimatlarında rakibin önemli oyuncularına alan daraltma uyguluyorum )

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Gözelmciden maç öncesi gelen rapor'da rakibin hangi taktikle kaç gol attığı ve hangi taktikle kaç gol yediği gelen raporda belirtiliyor ben genelde bu talimatları büyük takımlarla oynarken dikkate alıyorum diğerlerinde takımım genelde kendi oyununu rakibe kabul ettiriyor. ( Bide oyuna girmeden önce rakip oyuncu talimatlarında rakibin önemli oyuncularına alan daraltma uyguluyorum )

teşekkürler bilgi için ama önerim maç önündeki rakip ayarlarında rakibin bütün oyuncularına Zayıf Ayağını Kullandırman İşe Yarayabilir Rakip Karşısındaki Baskı İçin

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    teşekkürler bilgi için ama önerim maç önündeki rakip ayarlarında rakibin bütün oyuncularına Zayıf Ayağını Kullandırman İşe Yarayabilir Rakip Karşısındaki Baskı İçin
    Önerini dikkate alıcam ben genelde rakibin önemli oyuncularına yapıyodum ama tamammına uygulayıp denerim önümüzdeki maçlarda zaten kaybedecek birşeyimiz kalmadı

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi futbol oynadık 3 tane duran toptan gol yedik

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hulk'tan mükemmel gol

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Erken gelen gol sonrası berbat futbol oynadık üst sıralardan kopmak üzereyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Çok gol yiyioruz

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Lig Tablosu

Fikstür

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Kaybetmeye tahammülü olmayan iki takımın maçı

Liverpool - Newcastle United

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Gene Hayal kırıklığı önümüzdeki sezon CL oynamak iyice tehlikeye girmeye başladı

Sayfa 7 / 28 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri