Milwall Maçını Saymazsak Son 5 Maçta 4 Gol Görmüşsün Kalende.İlerleyen Zamanlarda Sıkıntıya Sokar Seni.
Önceki Mesajlarımdada Belirttiğim gibi Ara Transfer Dönemimde Bi Sol Açık Kirala Hocam Sezon Sonu Satın Alma Opsiyonlu.4-2-4 De Şampiyonlar Liginde Grupları Geçtiğinde Sorun Yaratır.Finansınıda Biraz Güçlendirirsen.Yada Gelecek Vadeden Maliyeti Düşük Oyuncular Alırsan.İlerleyen Yıllarda Hem Ligde Hemde Avrupada Direk Kupaya Oynarsın.
Ligde defansif olarak iyisin, en az gol yiyenler arasındasın, ofans olarak biraz daha etkili olabilsen herşey mükemmel olacak.. CL grubu hafif gelmiş valla bravo. Galatasaray eşleşmesi çok keyifli olacak, canlı anlatırsan takip etmeyi isterim.. Başarılar patron. Bu arada Hulk bi açıklama yapmış: ''Biliyorum ki birçok insan beni Neymar'la aynı takımda oynarken neler yapabileceğimizi görmek istiyor. Korkarım bu ancak Neymar, Newcastle'a gelirse gerçekleşebilir.''![]()
Deplasman 2-0 evinde 5-0 biter maç.. Kolay gelsin başarılar..
Kariyerinizde Başarılar Bir Şey Sormak İstiyorum Rakip Talimatlarını Nasıl Yapıyorsunuz Acaba Merak Ettiğim İçin Soruyorum
Gözelmciden maç öncesi gelen rapor'da rakibin hangi taktikle kaç gol attığı ve hangi taktikle kaç gol yediği gelen raporda belirtiliyor ben genelde bu talimatları büyük takımlarla oynarken dikkate alıyorum diğerlerinde takımım genelde kendi oyununu rakibe kabul ettiriyor. ( Bide oyuna girmeden önce rakip oyuncu talimatlarında rakibin önemli oyuncularına alan daraltma uyguluyorum )
![]()