ILK gulduler sonrada gelip kendileri teklif yaptilar. Ne yapsam sasirdim.
Bulunduklari yer cokta kotu degil, fiksture bakilirsa ordan cikariz gibi ama ilk basta gulmeleri zoruma gittikendimi ispatlamam icin dogru firsat bumudur ?
ILK gulduler sonrada gelip kendileri teklif yaptilar. Ne yapsam sasirdim.
Bulunduklari yer cokta kotu degil, fiksture bakilirsa ordan cikariz gibi ama ilk basta gulmeleri zoruma gittikendimi ispatlamam icin dogru firsat bumudur ?
Buda kadrosu olasi yeni takimimin
![]()
Hadi bakalım yeni takımın hayırlı olsun. Bence kabul et kariyeri sürdürmek için hiç de fena bir takım değil.
...
Udi bence de iyi bir basamak olacak senin adına, ama ben olsam ukalaca hareketleri sonrası onlar teklif ettiklerinde kabul etmez tekmelerdim bunları..
Trabzonda kalsaydın iyiydi be![]()
Trabzon ile bi batakliga saplandik cikamadik oysa okadar iyi baslamistik lige. Devam edilmezdi Bursa ve Fener maclari vardi tekmeyi yerdik en azindan boyle az biraz kendimizi kurtardik.
Bu geceye kadar daha dusunecem bu teklifi, isten geldigimde karar vermis olmam lazim![]()
Italya liginin ekonomisi nasil ? Yayin gelirleri felan ?
Kabul edicemde bu takim en son galibiyetini 29 Kasimda almisson golunude tam 1 ay once atmis.
...
Farklı heyecanlar lazım.
Fatih Terim'den sonra Italyaya yeni imparatormu olacazkabul edicem Udineseyi.
Bildigim kadari ile forvet Ighalo fena bir isim degil fizik gucu baya iyidi. Badu'da iyi bir defansif orta saha.
Udinese, Genoa'dan sonra Italyanin en eski kuluplerinden biriymisyani taraftarimiz var bu isimize yaricak
Bence kabul etme.. Bırak ligler bitsinnn...
Ilk gorusmemizi yaptik oyuncularimizla, azda olsa morallerde duzelme var.
KAKA herzaman KAKA'dir. Ligde kalma mucadelemizin bas mimarlarindan olacaktir. Geldigim gun gorusmelere baslattik ve bedava transferin son gununde kadromuza kattik
Attigimiz golleri hakemler vermese biz bu ligde nasil kalacagiz !
Mac raporundada yaziyor zaten ...
Basarisiz olduk. Takim bitmis durumdaydi, herseyi denedik ama olmadi. Ilk basa gectigim maci kazansaydik hersey baska olabilirdi ama ondada hakem yakti bizi.
Pes etmek yok, Serie B'den tekrar Serie A'ya yukselmek icin mucadelemizi verecegiz. Kadromuzu guclu bir sekilde hazirliyoruz, insAllah basarili olacagiz.
Kötü olmuş düşmen ama çıkarsın 2.sene..Sonra kendi takımını yarattığında iyi sonuçlar gelecektir...
düşeceğine ihtimal vermiyordum.ancak heyecan gelmiş kariyere.başarılar çıkartacaksın önümüzdeki sene.
ben çok kaldım kariyere yahu... Ama böyle daha heyecanlı olmuş.. Seri B de yükselişini izliyor olacağım![]()
HAZIRLIKLARIMIZ BASLADI
hey gidi Kaka bugünleride mi görecektikşimdi daha keyifli olmuş
Bu sezon taktik anlayisimizda degisikliklere gitik.
Futbolcularin kendi yeteneklerini daha ozgurce kullanip, kisa paslar esliginde topa hukmetmeyi seciyorduk gecen sezon. Onda degisiklikler yaptik, futbolcularin daha direkt ve hizli paslarla rakip kaleye gitmemizi soyledik ve eklenti olarakta bunu yaparken fazla fantaziye kacmamalari icin ozgurluklerini kisitladik.
UDINESE lige merhaba diyor
Ekonomik olarak kuculmeye gitmemiz lazimdi ve oylede yaptik.
Eski ogrencim Gradeli takima kattik en cok bu transfere sevindim.
Oyle yapmaya calisacagiz bakalim once su ligden bir cikabilsek
Bende pek ihtimal vermedim ama ilk mac sonrasi hakem golumuzde vermeyince dedim kendi kendime bu is burda biter
Ilk defa dusen bir takimin basindayim yillardir FM oynuyorum Serie A'ya geri donecegiz insAllah.
Ne oldum degil, ne olacagim demeliIlk basta yadirgadi Serie B'yi gitmek istedi ama sonrada gelip transfer requestini geri cekti.
Hazırlık kampın iyi geçmiş...
bu sene heyecanlı olacak. Seri A ya çıkınca havai fişekler benden taksime çıkacağız eğlenmeye![]()
Henuz yeni bir ekibiz ve yeni bir taktik ile oynuyoruz buna ragmen bence fena bir performans yok. Takim uyumu saglandiginda daha iyi olacagiz
4-4-1-1
4-4-2
arasinda gidip geliyoruzAslinda hep AMC'li oyniyacagimda Kaka efendi pek varlik gosteremiyor herzaman sakat