Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 16.67%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

12 66.67%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 283 sonuç

Konu: Eskisehirspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Adam ya adam
    Dün arada kaynamıştı bu, demin stadyumda bununla ilgili görüntüler çıkınca hatırladım tekrar. Gökhan Gönül zaten en sevdiğim futbolculardan birisidir karakter olarak. Hatta bazı Galatasaray'lı futbolculardan bile daha çok severim kendisini. Bunu görünce sevgim ve saygım 2 kat daha arttı, helal olsun başka ne denir ki. Diğer yandan o çocukları Eskişehir'in meşhur soğuğunda kısa kollu incecik formalarla çıkartan, tir tir titremelerine sebep olanlara da yazıklar olsun! Ersun Yanal'ı gösterdi, kapkalın montla üşüyordu adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gökhan kadar insaflı bir oyuncu olamaz, ona saygım sevgim çok farklıdır zaten bu takımda.

Böyle bir şeyi daha önce de yapmıştı zaten Gökhan helal olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

AYKUT KOCAMAN'NIN KONUŞMASININ ÖZETİ

" Maçın değerlendirmesini ben yapmayacağım, o değerlendirmeyi MHK ve Fırat Aydunus yapsın."

"Maçı terkedecektim karardan sonra.Değil maçı, futbol dünyasını terkedesi geliyor insanın."

" Ne maçı değerlendirmesi,ne sezonu değerlendirmesi ?"

" Sanki 3 Temmuzdan veri cezamız bitmedi. Hala birileri - o birileri kimse- ceza kesiyor bize."

"Bu güne kadar hep içimize attık sustuk sustuk ama yeter artık.Bardağı taşıran son damla bu."

" Hiç kimse, büyük bir takımın emeğiyle bu şekilde oynayamaz"

" Çok açık söylüyorum, Fırat Aydınus ön yargılı davranmıştır."

"Kendisi iyi bir hakem olabilir, ama ön yargılı. Ön yargılı olduğunuzda başarılı bir hakem olamazsınız"

"Bütün Fenerbahçeliler bunları bilmeli artık, farkına varmalılar"

"Hiç bir şey söylemiyorum maç ile ilgili. YAZIKLAR OLSUN"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sakat Sow'u kakalamışlar bize yahu, bir de sakat olmasa, bu adam ne yapacak acaba?

Hakeme hiç girmiyorum, bu sezon bir daha maç vermezler umarım.

2. devre sahaya konan mücadele takdire şayan, saçma bireysel hata harici Eskişehir'e pozisyon vermediler ve üst düzey mücadele gösterdiler, üstelik de Aykut Kocaman'ın takımı fiziksel olarak yetersiz dendiği halde.

Ben geçtiğimiz dönemde olduğu gibi aynı anda 5-6 oyuncumuz sakatlık yaşamazsa 2. devre çok zor maç kaybederiz diye düşünüyordum ama şimdi bu düşüncem değişti, o kadar beklemeye gerek yok, artık bu takım çok zor maç kaybeder diye düşünüyorum. Yeter ki 11'e alternatif isimler daha hazır duruma gelsinler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sakat Sow'u kakalamışlar bize yahu, bir de sakat olmasa, bu adam ne yapacak acaba?

Hakeme hiç girmiyorum, bu sezon bir daha maç vermezler umarım.

2. devre sahaya konan mücadele takdire şayan, saçma bireysel hata harici Eskişehir'e pozisyon vermediler ve üst düzey mücadele gösterdiler, üstelik de Aykut Kocaman'ın takımı fiziksel olarak yetersiz dendiği halde.

Ben geçtiğimiz dönemde olduğu gibi aynı anda 5-6 oyuncumuz sakatlık yaşamazsa 2. devre çok zor maç kaybederiz diye düşünüyordum ama şimdi bu düşüncem değişti, o kadar beklemeye gerek yok, artık bu takım çok zor maç kaybeder diye düşünüyorum. Yeter ki 11'e alternatif isimler daha hazır duruma gelsinler.
    Sow bu ülkede ki gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden birisi. Sakat olmassa zaten, bu ligde oynamaz. Tam tamına İngiltere ligine oynayacak bir forvet, umarım onu kaybetmeyiz. Anelka'yı bir servete sattık kim bilir Sow'u ne kadara satarız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sezer Öztürk: Hakem Kaşımın açıldığını görüyor, oyunu durdurmuyor.

Sezer Öztürk: Bana dirsek atıldı. Yan hakem 1 metre uzaklıktaydı. Nasıl görmediğini anlamış değilim.

Sezer Öztürk: Zaten 10 kişi oynuyoruz,kaşım açılmış, oyun durdurulmuyor, 2 pozisyona giriyor rakip. Bu karar da bu akşamki maç yönetimine yakıştı.

Sezer Öztürk: Aldığımız 1 puan 3 puandan daha önemliydi. Maçı izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Daha bunun ötesi var mı?

Caner Erkin'in küfür ettiğini de duymadığını ifade eden Veysel, "Caner benim küfür ettiğimi söylüyor ancak benim böyle küfür ettiğim falan olmadı. Caner bunu söylüyorsa ayıp ediyor. Ben küfür etmedim ve Caner'in de küfür ettiğini duymadım" dedi.

Caner ile girdiği pozisyonun ardından hakem Fırat Aydınus'un Caner'e kırmızı kart gösterdiğini belirten Veysel, "Biz kafa topuna çıktığımız zaman Caner Erkin'in bir dirseği oldu ve daha sonra oyun durdu. Hakem, Caner'e kırmızı kart gösterdi, ben de ne olduğunu anlamadım" şeklinde konuştu.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...igini-duymadim
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben hayatımda böyle saçma, böyle mantıksız açıklanamaz bir kırmızı kart görmedim. Fenerbahçeli arkadaşlar olayı anladı mı bilmiyorum ama en az 10 kere izledim pozisyonu ne amaçla o kırmızı kartın çıktığına anlam veremedim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan Demirel: Herkes her şeyin farkında ancak herkes 3 maymunu oynuyor. Ancak biz tırnaklarımız ile kazıya kazaıya biryerlere geleceğiz.

Gökhan Gönül: Haksızlıklar olacak, hakemler gördükleri halde görmemezlikten gelecek. Bunlar olacak.

Fırat Aydınus'u zorluk seviyesi yüksek maçlara vere vere kafayı yedirttiler, psikolojisi bozuldu. Ya da bir başka seçenek, nirvanaya ulaştı, akıl okuyor

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Verilen tepkileri abartılı olarak görsem de yapmayın diyemiyorum çünkü bunu bütün taraftarlar yapıyor ve yapılmadığı takdirde,bu haksızlıklar sık sık yineleniyor çünkü burası Türkiye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi Caner'in kartı iptal mi edilecek yoksa Caner'e 3 maç ceza mı gelecek? Ama eyyam meşhur, küfür ettiyse 3 maç ama verirler 1 maç, neye istinaden verdikleri de belli olmaz, yürür gider kervan.

Çık basının karşısına özrünü dile, daha bana küfür etti diye rapor falan yazma...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi Caner'in kartı iptal mi edilecek yoksa Caner'e 3 maç ceza mı gelecek? Ama eyyam meşhur, küfür ettiyse 3 maç ama verirler 1 maç, neye istinaden verdikleri de belli olmaz, yürür gider kervan.

Çık basının karşısına özrünü dile, daha bana küfür etti diye rapor falan yazma...
    Kulüpte iyi bir tepki verirse ceza filan gelecegini sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gökhan G:Bu şartlarda alınmış 1 puan güzel. Bazen bir şeylerin yaşanması gerekiyor hırslanmamız için. Belki de daha güzel oldu.

Gökhan G: Zor şartlar altında 1 puanı aldık. Herkes üzerine düşeni yaptı. Yedek kulübesi de dahil olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı ve kırmızı kartın dışında Sezer'in anlattıkları ve uzatmalarda maç en fazla 30 saniye uzamışken maçı 96'da bitirmesi daha mühim bence. Direk amacını gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cezayı kaldırma olayının örnekleri var.. Rüştü'nün ve yanılmıyosam Trabzonlu bi genç vardı Memiş, onların cezası kalkmıştı sanırım..

Ancaak eğer 3 maç verirlerse tüm bunlara rağmen, bu olayın bir hatadan daha fazlası olduğunun kanıtıdır..

Nesil
    2006

Pardon filmi vardı, onun gibi olacak Caner'in olayı. Pardon derler kararı düzeltirler. Ama ya giden onurlar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Pardon filmi vardı, onun gibi olacak Caner'in olayı. Pardon derler kararı düzeltirler. Ama ya giden onurlar?
    Batuhan onu onurunu kaybedenler düşünsün.. Biz değil..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Batuhan onu onurunu kaybedenler düşünsün.. Biz değil..
    Yok sonra bize diyorlar şikeci, işte hakem satın alıyormuşuz maç satın alıyormuşuz, bir de üstüne hakem hataları ile maç izleyip kahroluyoruz. Aykut Kocaman bile çıldırdı sonunda. O bile çıldırdı ise zaten gerisi düşünülemez.

Nesil
    2006

Nesil
    2006

Yazık yazık bi camianın kaderiyle bukadar oynanır!! Vicdanın rahatsa ki eminim değildir macı tekrar tekrar seyret Fırat hoca
    Sezer Öztürk az önce twitter hesabından paylaştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

macin tekrar edilmesi lazim cok ciddi bir hata bu..

Nesil
    2006

Aykut Kocaman'ın açıklamasının videosu. Lig TV spikeri bile şaşkına dönüyor. Ben ilk kez bu kadar sinirli gördüm.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=0mhaKX-blPE

Nesil
    2006

Kimse konuşmamış; ama Alper'de istediği parayı alamıyınca ne kadar hırslanmış böyle, her hakemin kararından sonra yaygara için çabaladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar maçın özeti var mı çok merak ettim ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Arkadaşlar maçın özeti var mı çok merak ettim ?
    http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri...uper-lig#video

http://www.acunn.com/video/mac-ozetl...enerbahce1/269

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teşekkürler,Fenerbahçe'nin bariz hakkının yenildiğini bir Galatasaraylı olarak söyleyebilirim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

aykut kocaman bu takımın olene kadar hocası olmalı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yalnız kafama takılan bir soru var: Hakem oradan nasıl duydu küfrü yaklaşımı doğru da peki Aykut Kocaman nasıl duydu küfür edip etmediğini de o kadar emin bir şekilde sahaya daldı? Uzaklık aşağı yukarı aynı ki Aykut Kocaman seyircilere daha yakın yerde, onların gürültüsünden duyması daha zor değil mi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yalnız kafama takılan bir soru var: Hakem oradan nasıl duydu küfrü yaklaşımı doğru da peki Aykut Kocaman nasıl duydu küfür edip etmediğini de o kadar emin bir şekilde sahaya daldı? Uzaklık aşağı yukarı aynı ki Aykut Kocaman seyircilere daha yakın yerde, onların gürültüsünden duyması daha zor değil mi?
    Madem her ikisi de tam duyamıyor, Aykut Kocaman karara neden itiraz etmesin?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri