Çok iyi gidiyosun, Şampiyonlar Ligi garanti gibi, son haftalardaki fikstürün nasıl bilmiyorum ama üsttekiler birkaç puan kaybı yaparsa şampiyonluk için bile şansın var
Çok iyi gidiyosun, Şampiyonlar Ligi garanti gibi, son haftalardaki fikstürün nasıl bilmiyorum ama üsttekiler birkaç puan kaybı yaparsa şampiyonluk için bile şansın var
Yorumlar için teşekkür ederim.Oyunu açıp güncellemeye devam ediyorum.
Avrupa'dan elenmek kötü olmuş ama ligde iyi gidiyoruz.
Aston Villa maçı kötü olmuş.
Villa kötü olmuş.![]()
Yorumlar için teşekkür ederim.Son günlerde pek ilgilenemedim eskisi kadar zevk vermiyordu.Uyku tutmayınca gireyim dedim.Ligi de bitirdik.
Nottm Forest Yine Şampiyon
Nottm Forest, Wembley stadyumunda oynanan maçta Norwich takımını uzatmalar sonunda 1-0 yenerek İngiltere Federasyon Kupası şampiyonluğuna ulaştı.
Nottm Forest, yedi gol atan Mattia Destro isminin önderliğinde Swansea, West Ham ve Derby takımlarını yenerek Final'e yelken açtı. Turnuvanın kazanılması halinde her oyuncuya £725B dağıtılacağı haberleri, Nottm Forestli oyuncuları sevinçten havaya uçuracağa benziyor.
Manchester United Küçükyılmaz'ın Peşinde!
Bence gitme
Yeni transferlerini beklıyoruz .D
Sanki Manchester yolları görünüyor gibi ama hayırlısı.![]()
TariboWest
Üçüncülük güzel olmuş fakat daha takımda misyon tamamlanmadı sanki Manu için erken.
Bencede ayrılma hemen
Bence takımdan ayrılma vakti.![]()
Hocam bırakma takımı. Bu takımla yola çıktın bu takımla bitir
Yoruumlarınız için teşekkür ederim.Manchester'ı reddettim 1 teklif daha yaptılar onu da reddettim.Transfer çalışmalarına başladık.
Thomas Ince - AML/ML - 7.500.000 pound
Yeni transferlerle sen de benim gibi yeni sezonda şampiyonluğa oynarsınThomas Ince hakkında pek bilgim yok yorum yapamayacağım ama biraz pahalı geldi bana.
Yeni sezonu bekliyoruz hocam bırakmamana sevindim
Pek oynayamadım bu aralar şimdi devam ediyorum kariyere.
Beklemedeyiz.
Arkadaşlar ameliyat olduğum için uzak kaldım.Kariyeri burada sonlandırıyorum.Dönüşü Galatasaray ile yapmayı düşünüyorum.Yorumlayan herkese teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam![]()