Maç başından beri pozisyon üretemedik. İlk yarı topun bizde olduğu kısır bir maç oldu. Bu seneki kısır maçlarımızdan biriydi. Pozisyon da vermememiz artı yönümüzdü.
İkinci yarı Gekas'a iki net pozisyon verdik, neyse ki atamadı. Yine kısır oynadık ta ki Drogba'ya kadar. Drogba girince Senijder orta sahaya geçti. Drogba ve Burak forvet olarak hücumda gayet iyiydik. 10 dakika kadar beraber oynadılar ama güzel oynadılar. 4-3-1-2'nin ayak sesleri güzel geliyor ama hayırlısıSonra bir gol de yemeseydik iyi olacaktı ama olmadı. Defansta biraz kendini toparlarsa iyi olacak Gekas'a net 2 pozisyon verdik. Bir de gol yedik.
Burak'a da ayrı parantez açalım bu maçta beğendim ben Burak'ı. Umarım diğer maçlarda da devam eder bu performansı. Normalde de beğeniyordum ama bu maç daha bir iyiydi sanki.
Hakem de çok tartışılıyor ama Akhisar'lı oyuncuların yaptıklarını söyleyen yok. Kaç defa direk taban girdiler sayamadım. Taban yüzünden kart bile görmediler. Riera'nın çirkeflikleri de yetti. İki haftadır kaşınıyor biri şu adamı uyarsın. Hem nefret ettiriyor kendinden hem bir gün başımızı yakacak. Avrupa'da bunları yaparsa yandık.