Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Akhisar Bld.

1 3.85%
  • Berabere

3 11.54%
  • Galatasaray

22 84.62%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 215 sonuç

Konu: Akhisar Bld. - Galatasaray | STSL 22. Hafta

Nesil
    2007

Maç başından beri pozisyon üretemedik. İlk yarı topun bizde olduğu kısır bir maç oldu. Bu seneki kısır maçlarımızdan biriydi. Pozisyon da vermememiz artı yönümüzdü.

İkinci yarı Gekas'a iki net pozisyon verdik, neyse ki atamadı. Yine kısır oynadık ta ki Drogba'ya kadar. Drogba girince Senijder orta sahaya geçti. Drogba ve Burak forvet olarak hücumda gayet iyiydik. 10 dakika kadar beraber oynadılar ama güzel oynadılar. 4-3-1-2'nin ayak sesleri güzel geliyor ama hayırlısı Sonra bir gol de yemeseydik iyi olacaktı ama olmadı. Defansta biraz kendini toparlarsa iyi olacak Gekas'a net 2 pozisyon verdik. Bir de gol yedik.

Burak'a da ayrı parantez açalım bu maçta beğendim ben Burak'ı. Umarım diğer maçlarda da devam eder bu performansı. Normalde de beğeniyordum ama bu maç daha bir iyiydi sanki.

Hakem de çok tartışılıyor ama Akhisar'lı oyuncuların yaptıklarını söyleyen yok. Kaç defa direk taban girdiler sayamadım. Taban yüzünden kart bile görmediler. Riera'nın çirkeflikleri de yetti. İki haftadır kaşınıyor biri şu adamı uyarsın. Hem nefret ettiriyor kendinden hem bir gün başımızı yakacak. Avrupa'da bunları yaparsa yandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kötü oynadık kazandık. Bu iyi oynayarak kazanmaktan kat kat daha önemli. Defansımızda ki sıkıntılar devam ediyor haliyle bir kaç pozisyon verdik. Hamit çizgide oynamaya devam ederse ya biz kanser olacağız yada Hamit. Drogba için söylenecek söz yok arkadaş adam golcü ve bu ligi tutup sallar.

Hakeme gelirsek; Bizden Riera'yı atmalıydı tabi kide Akhisar'dan 2 tane oyuncu da direk atılmalıydı. Penatılmızıda verilmedi. Çağdaş Atan da maç sonunda demogojik bir açıkllama yapmıs şayet bugün oyundan 213123 kere atılmalıydı, neyin kafasını yaşıyorsa artık...

Tebrikler, Galatasaray'ım...

Bir parantezde Amrabat'a açmak istiyorum. İnanılmaz bir mental düşüklük var, fizik olarak tükendiğini bugün kalecinin elindeki topa ellemesiyle anladık.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Drogba'nın ölüsü bu ligi sallar diyorduk doğru diyormuşuz.Riera iki haftadır böyle gerçekten atılmalı yanlış hareketler yapıyor yakışmayan,gereksiz,düşmanca hareketler tebriklar Aslanlar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Drogba Çok kaliteli bir futbolcu, Şuan Ligin en iyi Santraforu, ama Burak Yılmazında Hakkını verelim adam uzun süredir oynamıyor ve 2 maçta 3 gol.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Drogbanın bu maça lisansı yetiştiren Fifa'ya kızıyorum BU LİGE GERÇEKTEN FAZLA GERÇEK SANTROFOR NASIL OLUR GÖSTERDİ.

Akhisara gelince Olmadı mı olmuyor.Gekas 47 Sertan atsa gol.Direk dönen topu atsa 1-0 olurdu.Yinede Drogba sahneye bir şekilde cıkardı.Yada tam saha defans yapardı akhisar.

Akhisar iyi oynuyor.İnşalalh bu ligden düşmez.Düşerse bu oyuncuları Muaafaza edemez.Hamza hoca Bank Asya'da yeni bir takım kurar lige cıkmak için gene cıkar.

Bütün Türkiye nin akhisarı nasıl top oynadığını görmesi güzel ..En azından futbol oynuyorlar.

Ayrıca Burak yapılan net kırmızı.Tartışmasız.Riera olayı'da Kırmızı kasti olarak adamın beline basıyor.

Türkiyenin En İyi Santrofor Şu an Drogba'dır tartışmasız.
    Last edited by petrol_fb12 : 16.Şubat.2013 at 01:17

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak & Drogba birlikte oynar mı, uyumlu olur mu soruları, Drogba yatmaya geldi, fayda sağlamaz söylemleri nasıl da yalan oldu 10 dakikada.

Özete baktım tekrar tekrar, hırsı bile yeter Drogba'nın. Liderlik yapacağı, futbolu özlediği çok belli. Devamı Schalke maçında gelsin inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Spiker Drogba Sneijder i de oynatmaya başladı dedi maçta ama bence Sneijderi oynatan mevkisiydi dikkat ettinizmi bilmiyorum Fatih Hoca Selçuk'a bişeyler söledi Sneijder orta sahada oyun kurucu gibi oynamaya başladı orta sahanın tam ortasına geçti.Selçukta daha defansif oynamaya başladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Drogba tam bir profesyonel. Drogba'yı oyunda görünce biz kimlere katlanıyoruz böyle dedim. Güç, azim, istek, takım oyunu, mental herşey var. Bu oyunculardan bu tarz oyunculardan bir iki tane daha olsa her maç içimiz rahat çıkarız maçlara.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi izledim Drogba'nın golünü. Adam kafayla falso vermiş resmen
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bekledigimden çok çok iyi çıktı Drogba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç, Drogba'dan önce ve Drogba'dan sonra diye 2'ye ayrıldı resmen. Oyuna girdikten sonra maçın seyrini değiştirdi, ayrıca biraz sönük kalan Sneijder'i de canlandırdı. Çok iyi adam.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Drogba & Sneijder'e Burak da katılabilirse resmen bermuda şeytan üçgeni olurlar bu ligde...

Yalnız hakem çok kötüydü,Burak'ın kaval kemiğini kırıyordu az daha akhisar'lı oyuncu,kırmızı kartı vermedi,Riera rakibin sırtına bastı kırmızı çıkmadı, danny'nin ceza alanında gekas'ın yüzüne yaptıgı hareket penaltı. bunun gibi 2-3 pozisyon daha var,kötü yönetti yani...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi fark ettim,Drogba'nın golü sırasında mesajlarımız niye düzenlendi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

maçın ilk yarısını izlememiştim de o 25. dakikada kart çıkardımı bu hakem :S yani öyle nasıl girmiş herif resmen kırmaya girmiş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayır,çıkarmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/90-dak...enalti-itirazi yalnız şuda penaltı

zaten beğenmediğim bir hakem dinlendirilmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    http://www.ligtv.com.tr/haber/90-dak...enalti-itirazi yalnız şuda penaltı

zaten beğenmediğim bir hakem dinlendirilmesi lazım
    Omuz orda bir şey yok elini arkaya cekmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orada kesin penaltı var veya yok diyemem ancak olmadığını düşünüyorum.

Top Semih'in kolunun omzu ile birleştiği noktaya geliyor yandan çeken kameradan bakarsak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

omuzunu topa götürmeye çalışıyor ama birleştiği yere çarpıyor top çarptıktansonra kolunu çekiyor ama önce omzunu o yöne eğiyor görüntünün en sonu daha net

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bilmiyorum tam doğrusunu ama vücuttan sekiyor top kasti olarak kesmiyor aksine kolunu çekiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bence penaltı ile yakından uzaktan alakası yok, göğüsle omzun birleştiği yere çarpıyor top. Ama Drogba'ya yapılan hareket net penaltı bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç için en doğru yorumu buldum;

Drogba bugün mahalle maçı yapan çocukların arasına giren abi gibiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bence penaltı ile yakından uzaktan alakası yok, göğüsle omzun birleştiği yere çarpıyor top. Ama Drogba'ya yapılan hareket net penaltı bence.
    Bence ikisi de penaltı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Drogba'nın pozisyonu gibi 10 tane pozisyon bulurum, hepside penaltı ile sonuçlanıyor. Verir vermez hakemin insiyatifinde ama %70 penaltı kokuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Burak Drogba Sneijder Hamit Engin Selçuk. Bunlarla takım daha iyi pas yapar ve daha hızlı oynar gibi, ama intiharda olabilir.Terim en doğrusunu bulur umarım. Bulursa inanılmaz bi takım oluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

melo en azından bu sene için bu takımda oynamalı beşiktaş maçını izlerseniz tekrar o malum olaya kadar sahada savaş vermişti

Burak Yilmaz aklini kullanirsa Drogba'dan cok sey ögrenir. Aslanlarim benim !!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Avrupa'da da aşırı hayran kitlesine sahip Drogba. Bütün herkes Drogba'nın dönüşü olarak görmüş bu golü.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri